Gość: Luca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 23:02 W wieku 29 lat zmarła Sylwia Chmiel z Kopernika 4 - osierociła Synka i kilkumiesięczną Córeczkę ['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy26 Re: ['][']['][']['] 11.02.07, 15:07 Luco a mogła bys cos wiecej powiedzien na ten temat?Jak to sie stało czy cierpiała co z dziecmi?Jakie imiona maja dzieci(bardzo mnie to interesuje)Prosze o odpowiedz[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luca, czyli Lucas Re: ['][']['][']['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 00:05 Śmierć Sylwii nastąpiła wskutek wylewu. Mam nadzieję, że nie cierpiała–zmarła chyba natychmiast. Syn ma na imię Mateusz, ojciec córeczki–Grzegorz, córeczka–nie wiem. Po śmierci Sylwii opiekę nad dziećmi sprawowali: ojciec córeczki i rodzice Sylwii, a jak jest teraz–nie wiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitaaaa Re: ['][']['][']['] IP: *.eranet.pl 01.03.07, 15:54 kojarze nazwisko ze SP (Smolna) ale moze mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: ['][']['][']['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:56 Anitaaaa napisała: > kojarzę nazwisko ze SP (Smolna) ale może mi sie wydaje dobrze kojarzysz: Sylwia chodziła do Podstawówki przy ul. Smolnej, a mieszkała przy ul. Górskiego Odpowiedz Link Zgłoś