gabiko 29.10.03, 18:28 Ciekawe czy znajdzie się ktoś, kto kończył Traugutta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: XLV LO IP: 212.160.235.* 02.11.03, 17:11 Traugutt jest na Woli i tam jest długa lista! Odpowiedz Link Zgłoś
breizh Re: XLV LO 06.11.03, 20:07 znajdzie się, wtedy sie jeszcze mieszkało na woli (której nie lubię i stad ucieczka do centrum) Odpowiedz Link Zgłoś
gabiko Re: XLV LO 12.11.03, 21:33 hej własnie czytałam sobie posty odnośnie naszego kochanego liceum na forum woli ;)) jak Ty kończyłeś, to ja się dopiero rodziłam ;)) ja kończyłam w 97 roku i chodziłam do ostatniej klasy wychowawczej pani W. po tym roku odeszła na emerturę pozdrawiam gabi Odpowiedz Link Zgłoś
misiek991 Re: XLV LO 13.11.03, 14:21 A ja byłem pierwszym rocznikiem, który Wasilewska uczyła. Wcześniej historię miał P. Kolendo. Te dwie kobiety były całkowitym swoim przeciwieństwem. Wasilewska w czwartej klasie, każąca kuć na pamięć daty i nazwiska. I musi jeszcze pamiętać, że tematyka wojny, powstania i powojnia w roku 1978 to nie była prosta sprawa. My wiedzieliśmy wszystko o Radomiu (76) a dyrektorem był Sztyk - taki komuch. Odpowiedz Link Zgłoś