speranzaa 13.05.05, 02:34 czy mozna sprawdzic jak ktos wydzwania do ciebie z nieznanego numeru (unknown number) skad dzwoni i kim jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysunkowapostac Re: gluchy telefon 13.05.05, 02:40 Zdaje sie ze ciezko to zrobic. Ale jesli ktos Ci grozi lub zakluca zycie to chyba policja moze sie dowiedziec. No ale nie wiem czy chcesz gadac z policja... Odpowiedz Link
speranzaa Re: gluchy telefon 13.05.05, 02:42 nie grozi tylko dzwoni i sie rozlacza po jednym , dwoch dzwonkach a czasem trzech, nawet nie zdaze odebrac i to o roznych godzinac, wcozraj okolo polnocy: ((( rysunkowapostac napisał: > Zdaje sie ze ciezko to zrobic. Ale jesli ktos Ci grozi lub zakluca zycie to > chyba policja moze sie dowiedziec. No ale nie wiem czy chcesz gadac z policja.. > . Odpowiedz Link
cuski Re: Tajemniczy wielbiciel ? :-) 13.05.05, 02:52 Speranzoo, moze to jakis tajemniczy wielbiciel ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Tajemniczy wielbiciel ? :-) 13.05.05, 03:08 i mnie drazni totalnie cuski napisał: > Speranzoo, moze to jakis tajemniczy wielbiciel ? > > Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Tajemniczy wielbiciel ? :-) 13.05.05, 15:02 Speranzaa napisała: "I mnie drazni totalnie " Moze to tylko takie droczenie, he he he... Oczywiscie zartuje. Mysle, ze gdybym byl na twoim miejscu, tez bym sie wkurzal Pozdrawiam Odpowiedz Link
m4verick Re: gluchy telefon 14.05.05, 20:46 > speranzaa napisała: > czy mozna sprawdzic jak ktos wydzwania do ciebie z nieznanego numeru (unknown > number) skad dzwoni i kim jest? jesli ten ktos dzwoni do ciebie przez *67 to i tak na twoim rachunku pokaze sie ten numer. zapisz sobie dzien i pore o ktorej te telefony a na nastepnym rachunku sobie sprawdzisz co to dzwonilo. rada: jak chcecie powkurzac kogos to nie uzywajcie swoich telefonow! to tego najlepsze sa budki tel. Odpowiedz Link
speranzaa Re: gluchy telefon 14.05.05, 22:27 wlasnie, ze ni widac tego numeru , jest napisane BLOCKED NUMBER! m4verick napisał: > > speranzaa napisała: > > czy mozna sprawdzic jak ktos wydzwania do ciebie z nieznanego numeru (unk > nown > > number) skad dzwoni i kim jest? > > jesli ten ktos dzwoni do ciebie przez *67 to i tak na twoim rachunku pokaze sie > > ten numer. zapisz sobie dzien i pore o ktorej te telefony a na nastepnym > rachunku sobie sprawdzisz co to dzwonilo. > > rada: jak chcecie powkurzac kogos to nie uzywajcie swoich telefonow! to tego > najlepsze sa budki tel. Odpowiedz Link