mysza_81 16.09.05, 17:37 A.Golas zginal w wypadku samochodowym.Dlaczego?Mial 24 lata i sporo zycia przed Soba, wiec dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Dlaczego??????????? 16.09.05, 21:32 mysza_81 napisała: > Prosta odpowiedz.... ale jakze prawdziwa. ps. czyz nie tak pisze sie na nagrobkach? Odpowiedz Link
cuski Najczesciej na nagrobkach... 17.09.05, 03:42 Najczesciej na nagrobkach widze napis: ODSZEDL do PANA. Odpowiedz Link
mysza_81 Zaskoczenie.... 16.09.05, 19:13 Odszedl tak nie spodziewanie.Moze ktos sie zastanawia dlaczego mnie to ruszylo? Mial tyle lat co i ja.Teraz zaczynam patrzec na swoje zycie zupelnie inaczej.Nie mozna go zmarnowac!Trzeba wykorzystywac kazda chwile , nie zalamujac sie niepowodzeniami.Trzeba wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, ze sie wszystko uda!Wiele jest w zyciu do zrobienia i to trzeba wykorzystac..... Odpowiedz Link
himera24 Re: Zaskoczenie.... 16.09.05, 21:38 mysza_81 napisała: > Odszedl tak nie spodziewanie.Moze ktos sie zastanawia dlaczego mnie to ruszylo? > Mial tyle lat co i ja.Teraz zaczynam patrzec na swoje zycie zupelnie > inaczej.Nie mozna go zmarnowac!Trzeba wykorzystywac kazda chwile , nie > zalamujac sie niepowodzeniami.Trzeba wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, ze sie > > wszystko uda!Wiele jest w zyciu do zrobienia i to trzeba wykorzystac..... ja tez mam 24 lata. osobiscie wierze w reinkarnacje. jesli nawet zginelabym mlodo, wierze ze mialabym szanse dopelnic sie w przyszlym zyciu. Odpowiedz Link
m4verick Re: Zaskoczenie.... 17.09.05, 03:04 to jest ten chlopak co zginal w mielcu na motocyklu? Odpowiedz Link
mysza_81 Nie m4verick.. 17.09.05, 12:34 Nie.Arkadiusz Golas gral w polskiej reprezentacji siatkowki mezczyzn. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: A ja na odwrot... 17.09.05, 12:35 Ja tez nie iwerze w reinkarnacje.Choc czasem sie zastanawiam co dalej dzieje sie z czlowiekiem jak Go pochowaja.I wiecie co?Nie znajduje odpowiedzi!!!! Odpowiedz Link
cuski Mysza 17.09.05, 17:01 Mysza, umiera tylko cialo... duch zyje caly czas i czeka na powtorne przyjscie Chrystusa. Odpowiedz Link
mysza_81 Sprawdze sama! 17.09.05, 17:05 Za jakis czas choc nie wiem kiedy to osobiscie sprawdze. Odpowiedz Link
cuski CARPE DIEM !!! 17.09.05, 03:43 CARPE DIEM !!! PS. Nie wiem, czy poprawnie napisalem. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: CARPE DIEM !!! 17.09.05, 12:36 Carpe diem-Chwytaj dzien!!! Z tym mi sie to kojarzy. Odpowiedz Link
cuski Dobrze Ci sie kojarzy ! 17.09.05, 17:02 Dobrze Ci sie kojarzy, tyle tylko, ze nie jestem pewien pisowni. Odpowiedz Link
cuski Nie wiem kim byl, ale... 17.09.05, 03:40 Nie wiem kim byl sw. pamieci A. Golas, ale tak zapale za niego swieczke. ['] Odpowiedz Link
m4verick Re: Nie wiem kim byl, ale... 17.09.05, 04:52 a juz wiem kim byl....24-letni Gołaś, który od kilku lat grał w reprezentacji Polski, i samochodem wycial orla. ostatniego orla. Odpowiedz Link
cuski O kurna... 17.09.05, 05:02 O kurna, to chodzi o tego siatkarza ? Kurcze, szkoda chlopaka ! Odpowiedz Link
tomziczek Re: Dlaczego??????????? 17.09.05, 15:16 Arek Gołaś był swego czasu zawodnikiem AZS'u Częstochowa. Jestem rodowitym częstochowianinem, jego śmierć wstrząsnęła mną i moją żoną. Brdzo współczujemy jego rodzinie, szczególnie jego żonie. Wzięli ślub zaledwie dwa miesiące temu... Oglądaliśmy jego zdjęcia ślubne w internecie... Niestety, życie jak widać jest absolutnie nieprzewidywalne (( Cześć Jego pamięci! [*] Odpowiedz Link
tomziczek Re: Dlaczego??????????? 17.09.05, 15:18 Jeszcze jedno - dziś w Częstochowie pod halą Polonia kibice palą świeczki. Żałuję, że nie mogę tam być. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Dlaczego??????????? 17.09.05, 16:10 Doskonale Cie rozumiem.Ale wiesz co liczy sie pamiec i to, ze w pewien sposob laczysz sie z Tymi, ktorzy tam beda.Zawsze mozesz zapalic swieczke tam gdzie teraz przebywasz. Odpowiedz Link
cuski Tomziczek 17.09.05, 17:06 Tomziczek, wiesz, ze od kilku dni mamy wlasne forumowe Radio Chicago ? PS. Moglbys nas kiedys posluchac i zyczenia przeslac np. dla swojej rodziny Odpowiedz Link