cuski 29.10.05, 08:34 W najblizszy poniedzialek swieto Halloween. Wybieracie sie gdzies ? PS. Ja siedze w domu, bo wkurza mnie to swieto. Dobrze, ze nie przyjelo sie w Polsce !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Halloween 29.10.05, 08:37 Male dzieci przebrane za najrozniejsze postaci z bajki, mlodziez z makabrycznymi maskami na twarzy, dorosli w wymyslnych kostiumach. Nie, nieee... to nie dla mnie !!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Halloween 29.10.05, 18:31 ja uwielbiam halloween. pewnie pojdziemy dzis z chlopakiem na jakis horror do kina, wiem ze "Saw II" graja, albo wyozyczymy jakis horrorek. w poniedzialej pewnie przebiore sie za czarownice i pojde dzieci na ulice straszyc Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Halloween 29.10.05, 19:07 Kasia,chcesz dzieci straszyc?No co Ty))Lepiej doroslych postraszyc)) Odpowiedz Link
cuski Kasiu 29.10.05, 19:17 Kasiu, ogladalem pierwsza czesc "Saw"... zajebisty film !!! PS. Ja chyba poczekam, az druga czesc pojawi sie w wypozyczalniach )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasiu 31.10.05, 18:54 > PS. Ja chyba poczekam, az druga czesc pojawi sie w wypozyczalniach )) albo na necie swoja droga najlepszy efekt masz ogladajac taki film w kinie no ale jednak nie poszlismy na Saw II, obejrzelismy w sobote wieczor "Cursed" - taki glupawy, a w niedziele "The Mechanist" - polecam, naprawde genialny film. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasiu 01.11.05, 01:52 cuski napisał: > Ten "The Mechanist", to jakis horror ? Film jest dosyc mroczny ale to nie horror, bardziej taki psychologiczny. swietne kino, polecam. w roli glownej Christian bale - ten od "batman Begins" lub "American Psycho" - tez zreszta dobre filmy. Odpowiedz Link
cuski Re: Kasiu 01.11.05, 02:02 Nie ogladalem ani jednego z tych trzech filmow... bede musial je wypozyczyc przy najblizszej okazji. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Halloween 29.10.05, 19:35 Jeszcze by tego trzeba bylo by cos takiego w Polsce bylo Odpowiedz Link
aga309 Re: Halloween 30.10.05, 17:08 A wiesz Bogusiu u nas na południu w Polsce w kilku pubach już obchodzono to święto. Kto przychodził w przebraniu miał wstęp za darmo do dyskoteki)) Odpowiedz Link
aga309 Re: Aga 30.10.05, 23:42 Ja tam nie byłam, miód i wino nie piłam ) A kto tam był, to się napewno świetnie bawił!) Odpowiedz Link
cuski Re: Aga 30.10.05, 23:45 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Halloween 30.10.05, 20:12 A mnie Halloween kojarzy sie z filmmi amerykańskimi,bo tam tylko je pokazują.No i zawsze jakieś musi byc morderstwo))) Odpowiedz Link
edytkus Re: Halloween 31.10.05, 20:23 Dziewczyny na edziecku pisaly ze w Polsce przebierancy na Halloween to coraz czestszy widok, nawet chodza po domach w poszukiwaniu slodyczy , nie brakuje tez Domow Grozy. A ja lubie to swieto Odpowiedz Link