Dodaj do ulubionych

czeka nas mrozna dluga zima mowie o polsce

03.11.05, 15:04
Obserwuj wątek
    • aga309 Re: czeka nas mrozna dluga zima mowie o polsce 04.11.05, 00:47
      Słyszałam o tym, trzeba już pomyśleć o nartach.
      Kocham jazdę na nartach smile))

Ps. Ale najpierw trzeba będzie myśleć o ciepłym domku i zrobić zapasy na
      zimę smile))
      • cuski Szkoda, ze... 04.11.05, 02:16
        Szkoda, ze ja nie potrafie jezdzic na nartach sad
        • aga309 Szkoła narciarstwa 04.11.05, 02:24
          Nauczyłabym Ciebie i Twoja dziewczynę z wielką przyjemnością,
          lecz " wielka dzieli nas granica " smile))
          • cuski A skad wiesz, ze... 04.11.05, 02:25
            A skad wiesz, ze moja dziewczyna nie umie jezdzic na nartach ? smile
            • aga309 Re: A skad wiesz, ze... 04.11.05, 02:27
              Nie wiem, zanim się nad tym zastanowiłam, posłałam już odpowiedź.
              Wiedziałam ,że o to zapytasz . smile))
              • cuski Re: A skad wiesz, ze... 04.11.05, 02:29
                smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PS. Zgadlas !!! Oboje nie umiemy smigac na nartach smile))
                • aga309 Re: A skad wiesz, ze... 04.11.05, 02:30
                  A więc strzeliłam w dziesiatkę smile)
                  • cuski Tak !!! 04.11.05, 02:32
                    Tak !!!
                    Udalo Ci sie smile))
                    • aga309 Re: Tak !!! 04.11.05, 02:37
                      Brawo !!!! smile))))
                      • cuski W nagrode mozesz... 04.11.05, 02:44
                        W nagrode mozesz wybrac jedna z trzech bramek, he he he...
                        • aga309 Re: W nagrode mozesz... 04.11.05, 02:47
                          Dlaczego tylko z trzech? smile))
                          • cuski Bo... 04.11.05, 02:47
                            Bo sa tylko trzy bramki, he he he...
                            • aga309 Re: Bo... 04.11.05, 02:49
                              Wyczerpująca odpowiedź. Dzięki smile))))))))))))))))))))))))))))))
                              • cuski Nie mozesz sie zdecydowac ? 04.11.05, 02:50
                                Nie mozesz sie zdecydowac na jedna z trzech bramek ? He he he...
                                • aga309 Re: Nie mozesz sie zdecydowac ? 04.11.05, 02:51
                                  Wybieram trzecią, zawsze trzy to więcej niż jeden lub dwa smile))
                                  • cuski Re: Nie mozesz sie zdecydowac ? 04.11.05, 02:54
                                    W bramce numer jest ZONK !!! He he he...

PS. Mam nadzieje, ze pamietasz te gre ? smile
                                    • aga309 Re: Nie mozesz sie zdecydowac ? 04.11.05, 02:58
                                      Oczywiście, że pamiętam!
                                      A co w naszej grze jest do wygrania ?? smile)
                                      • cuski Jak zwykle... 04.11.05, 03:05
                                        Jak zwykle samochod Suzuki "Maruti" he he he...
                                        • aga309 Re: Jak zwykle... 04.11.05, 03:07
                                          W takim razie gadaj co było w drugiej bramce smile)
                                          • cuski Re: Jak zwykle... 04.11.05, 03:10
                                            Meble kuchenne, he he he...
                                            • aga309 Re: Jak zwykle... 04.11.05, 03:14
                                              A w mojej trzeciej jest....? smile)
                                              • cuski Re: Jak zwykle... 04.11.05, 03:17
                                                Kotek, o dzwiecznym imieniu ZONK !!! He he he...
                                                • aga309 Pocieszenie 04.11.05, 03:18
                                                  A nagroda pocieszenia ...? smile))
                                                  • cuski Randka z... 04.11.05, 03:20
                                                    Randka z Zygmuntem Hajzerem smile))
                                                  • aga309 Re: Randka z... 04.11.05, 03:24
                                                    A podobno Zygmunt Chajzer stracił pracę w Polskim Radiu,za reklamę jakiegoś
                                                    proszku do prania!
                                                    E tam z nim randka, to jak randka w ciemnosmile)
                                                  • aga309 Rezygnacja 04.11.05, 03:26
                                                    Rezygnuję z nagrody pocieszenia smile)
                                                  • cuski Nie lubisz Zygmusia ? 04.11.05, 03:27
                                                    Nie lubisz Zygmusia ? He he he...
                                                  • aga309 Lubię 04.11.05, 03:28
                                                    Lubię tylko i wyłącznie jego programy smile)
                                                  • cuski Za to ja... 04.11.05, 03:32
                                                    Za to ja nie lubie tego goscia... wkurza mnie jego smiech !!!
                                                  • aga309 Re: Za to ja... 04.11.05, 03:34
                                                    Tylko ten Zonk był dobry smile))
                                                  • mysza_81 Re: Nie lubisz Zygmusia ? 06.11.05, 13:46
                                                    Tomek,a kto go lubi?
                                                    PS.Ja osobiscie za nim nie przepadamsmile)))
                                                  • mysza_81 Re: Randka z... 06.11.05, 13:44
                                                    Randka w jasnosmile)
                                                  • mysza_81 Na pocieszenie 06.11.05, 13:44
                                                    Na pocieszenie,mozesz kogos pozdrowic i przeslac slonecznei anielskie
                                                    usmiechysmile))

PS.Pozdrowienia dla Wszystkich Forumowiczowsmile)))))))))
                                                • mysza_81 Re: Jak zwykle... 06.11.05, 13:43
                                                  I ta charakterystyczna dzwiekowka,jak otwieraja bramke,a tam kot w butachsmile))
                                              • mysza_81 Aga 06.11.05, 13:42
                                                Aga,ZONKsmile)))
                                            • mysza_81 Re: Jak zwykle... 06.11.05, 13:41
                                              O przydalyby siesmile)A w jakim kolorze,bo to tez wazne?
                                              • cuski W kolorze bialym :) 07.11.05, 04:41
                                                Meble bede w kolorze bialym smile

PS. Pasi ?! He he he...
                                                • mysza_81 Biale to bedzie...... 07.11.05, 15:07
                                                  A nie ma jakiegos w odcieniu drewna?Biale to bedzie sie brudzic i bedzie
                                                  wygladac jak w szpitalu,a ja nie cierpie szpitalisad
                                                  • cuski Mysza 08.11.05, 01:06
                                                    OK, wiec meble beda mialy kolor zlotego debu smile))

PS. Teraz pasi !!! smile))
                                                  • mysza_81 Tomek 08.11.05, 15:47
                                                    Moze byc,to i tak nie moja nagrodasmile))
                                                    PS.Tylko sie nie zloscsmile))
                                                  • cuski Mysza 09.11.05, 03:38
                                                    Dlaczego mialbym sie zloscic ?
                                                    smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • mysza_81 Cuski 09.11.05, 17:02
                                                    A nio dlatego,ze tak marudzesmile)))Czasem mam wrazenie,ze caly swiat ma mnie dosc
                                                    i tyle:I
                                                  • cuski Mysza 10.11.05, 02:26
                                                    Napewno caly swiat nie ma Ciebie dosc !!!

PS. Odlicz mnie smile))
                                                  • aga309 Re: Mysza 10.11.05, 05:18
                                                    I mnie smile)
                                                  • mysza_81 Re: Mysza 10.11.05, 11:16
                                                    smile))))))))))))))))
                                                  • mysza_81 Re: Mysza 10.11.05, 11:15
                                                    No tak,ale nie mialam ani Ciebie,ani Agi na myslismileTo wiemsmile))
                                                    Myslalam o pozostalych ludziach,ktorych spotykam na codziensmile)
                                    • mysza_81 ZONK 06.11.05, 13:40
                                      ZONK,ten czarny kot,heheehehe
    • cuski Ciekawe ... ??? 04.11.05, 02:15
      Ciekawe jaka zime bedziemy miec w Chicago tego roku ???
      • aga309 Re: Ciekawe ... ??? 04.11.05, 03:39
        Przekonamy się o tym jaka ona będzie naprawdę ,
        jak rzeczywiście przyjdzie!
        Może trzeba zapaść w sen zimowy smile)
        • mysza_81 Sen zimowy 06.11.05, 13:37
          Myslisz Aga,ze my tez tak mozemy zapasc w sen zimowy?Bo to napewno niedzwiedzie
          potrafiąsmile))

PS.Ciekawe kiedy bysmy sie obudzilismile))))
      • mysza_81 Tomek 06.11.05, 13:39
        Tomek,a jaka zima jest w Chicago?
        PS.Pewnie takie zaspy,ze sie nie da przejechacsmile))
        • cuski Mysle, ze... 07.11.05, 04:44
          Mysle, ze zima w Chicago niczym specjalnym nie odroznia sie od tej w Polsce smile
    • mysza_81 No ciekawe.... 06.11.05, 13:35
      No ciekawe,bo jak na listopad,to mamy ladna polska jesien.A zima faktycznie jak
      zapowiadaja,ma byc mrozna,ale krotkasmile)
      • aga309 Re: No ciekawe.... 08.11.05, 20:59
        Bardzo ładna jest zima, kiedy wszystko okryje biały puch.
        Szczególnie drzewa "ubrane w białą szatę" smile)

Ps. Można ulepić bałwana i pobić się na śnieżynkismile))
        • cuski No i pojezdzic na nartach ! 09.11.05, 03:39
          No i pojezdzic na nartach, na ktorych jak dotad
          jeszcze nie nauczylem sie jezdzic smile))
          • mysza_81 Pamietam jak raz.... 09.11.05, 17:05
            Pamietam jak raz kuzynka mnie uczyla jezdzic na nartach,ale z takiej maciupkiej
            gorkismileTak,ze jak zaliczylam pare wywrotek,to tak mi sie odniechcialo jazdy na
            nartachsmileTo nie dla mnie,ja sie boje,tak z gorki na pazurki.Wole
            bezpieczniejsze wyczynysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka