aga309 05.11.05, 18:18 Historie smutne i wesołe, ale zawsze wyjątkowe. Opiszcie swoje ) Pozdrowionka !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: Historie wyjątkowe.. 05.11.05, 18:32 Teraz moja opowieść z mojego życia wzięta: Kocham narty! Będąc pewnego słonecznego dnia w górach, nagle zobaczyłam kobietę jadącą na nartach z gołą dupcią, ze ściągniętym kombinezonem, przy mrozie -10stopni , ale byłam zdziwiona. Co się okazało, kobieta uczyła się jazdy na nartach , a że zachciało się jej siusiu, postanowiła pójść do lasu. Lecz nie ściągnęła nart. Zdjęła kombinezon i wtem , narty podjechały i zaczęły jechać wprzód . A ona goluteńka wyłoniła się z lasu ku uciesze jeżdżących tam osób )) Dla niej napewno nie było to śmieszne. Dupka była do szycia, założono jej kilka szwów. A na pogotowiu (pracuje tam moja koleżanka) przywieziono pana ze złamaną nogą. Pielęgniarki patrzą i podsłuchują rozmowę,kobiety- "gołej narciarki" i " połamańca".Facet niewiedząc , że to ona, tak mówi : " Wie pani już 20 lat jeżdżę na nartach i nigdy nic mi się nie stało, ale jak zobaczyłem taką cizię golusieńką ,to tak się zapatrzyłaem , że złamałem nogę! Ale było na co popatrzeć ! " )) Kobieta spłonęła podobno rumieńcem i wycofała się z rozmowy ))) Odpowiedz Link
cuski Aga 05.11.05, 23:40 Aga, niezly ubaw zafundowalas mi ta historia... jeszcze teraz smieje sie jak glupi, sam do siebie, he he he... Odpowiedz Link
aga309 Tomek 09.11.05, 00:08 Ja wtedy też się tak śmiałam ) Chociaż najlepsze było to w realu) Ps. Do dziś się śmieję z tego , jak sobie przypomnę )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Historie wyjątkowe.. 05.11.05, 19:44 aga309 napisała: > Historie smutne i wesołe, ale zawsze wyjątkowe. > Opiszcie swoje ) > Pozdrowionka !!! moja smuna hostoria jest to ze sie urodzilam, wesola - ale bardziej tragikomiczna, jest to ze nadal zyje. Odpowiedz Link
aga309 Kasiu!! 09.11.05, 00:05 Nie mów tak!Najwspanialszą historią Twojego życia jest to ,że się urodziłaś. Dane nam życie jest czymś niepowtarzalnym! Wolałabyś nie żyć ??? Czy nie cieszysz się widząc np. ten śliczny Białystok , albo swojego siostrzeńca ? Ps. Kasieńko "wlej" w siebie odrobinę optymizmu i wiary w drugiego człowieka !! )Bo receptą na królewskie życie( jak napisał Tomek) jest: Mieć przyjaciól i żyć w grupie !!! Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
cuski Aga 09.11.05, 01:55 Aga, ten ostatni wpis na blogu, umiescilem pod wplywem wczorajszych emocji. PS. Ciesze sie, ze przytoczylas go w tym watku Odpowiedz Link
cuski Wole swoich historii... 05.11.05, 23:37 Wole swoich historii na forum nie roztrzasac, bo z pewnoscia znalazlby sie ktos, kto i tak by ich nie zrozumial ! Odpowiedz Link
aga309 Re: Wole swoich historii... 09.11.05, 00:09 No tak, nie zawsze znajdujemy odpowiedniego odbiorcę ! Odpowiedz Link