mysza_81 14.12.05, 22:32 Aga,zagladnelam w poczte))I poraz pierwszy nie wiem co Ci odpisac,hmmmm....... PS.Ale jak zawsze ucieszylam sie na Twoje maile)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Aga 14.12.05, 23:01 No zebralam troche sil i odpisalam na wszystkie Twoje maile)) PS.Ten ostatni mail bedzie nie zrozumialy,bo sama go nie rozumiem)Aga,prosze nie odbierz tego co napisalam zle.To nie bylo w zwiaku z tym ,ze podalas mi numer.Inaczej:wytlumacze to przy okazji, na spokojnie jak bedziesz miec chwilke kiedys na czacie,okey??? Odpowiedz Link
aga309 Hej 15.12.05, 22:41 Hej nie przejmuj się, ja Cię doskonale rozumiem ) Pozdrowionka! I duża buźka ) Odpowiedz Link
mysza_81 Nozsz co zas ...falstart:))) 15.12.05, 22:59 Czasem powiem cos czego bym niechciala powiedziec,a pozniej zalujeZazwyczaj najpier dzialam,a potem mysle i w tak oto piekny sposob nieswiadomie ranie innych ludzi Odpowiedz Link
aga309 ŻEBY..... 15.12.05, 23:13 Żeby Wszyscy ludzie mieli takie problemy ze sobą, to byłoby super na świecie! Nie przejmuj się , główka w górę )) Odpowiedz Link
cuski Wlasnie Mysza ! 16.12.05, 01:06 Wlasnie Mysza, glowa do gory, piers do przodu i idziesz zaliczac egzaminy PS. Badz jak buldozer, ktorego nikt nie moze powstrzymac Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 16.12.05, 15:14 Egzaminy dopiero pod koniec stycznia)Nie moge sie doczekac)) PS.Oczywiscie to byl zartNa sama mysl o zblizajacej sie sesji,to mnie cos bierze Odpowiedz Link