cuski 23.12.05, 01:38 Czy nie sadzicie, ze Nowy Orlean sciagnal na siebie KARE BOZA... chodzi mi w tym przypadku o coroczna celebracje swieta homoseksualistow, ktora na skutek huraganu nie odbyla sie w tym rok ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Nowy Orlean... KARA BOZA ??? 23.12.05, 01:47 cuski napisał: > Czy nie sadzicie, ze Nowy Orlean sciagnal na siebie KARE BOZA... chodzi mi > w tym przypadku o coroczna celebracje swieta homoseksualistow, ktora na > skutek huraganu nie odbyla sie w tym rok ??? no uchowaj Boze z tym stwierdzeniem cuski. w chicago tez sa parady gejow coroczne i jakos miasto istnieje. jakby Bog karal za takie cos, to niebylby ten milosierny Bog z Nowego Testamentu przeciez, prawda? Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasiu 23.12.05, 02:09 cuski napisał: > Kasiu, a znasz przypowiesc o Sodomie i Gomorze ??? znam, ale jak juz napisalam chicago tez organizuje gejowskie parady. pozatym w porownaiu co sie ogolnie dzieje na swiecie, nie wydaje mi sie aby Bog karal ludzi za cos takiego. Odpowiedz Link
cuski Odnosnie Chicago, to... 23.12.05, 02:50 Odnosnie Chicago, to gdzies czytalem, ze w niedalekiej przyszlosci nasze emigracyjne miasto, moze zostac poczestowane trzesieniami ziemi. Odpowiedz Link
himera24 Re: Odnosnie Chicago, to... 23.12.05, 04:36 gdzie to przeczytales? w przepowiedniach Nostrodamusa? Odpowiedz Link
cuski Re: Odnosnie Chicago, to... 23.12.05, 13:17 To byl tekst naukowy, zadne tam przepowiednie. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Kasiu 24.12.05, 08:13 wyobraz se Kasiu, ze Bog jest cierpliwy, jednak miarka sie przebrala i przyszedl czas zaplacic za swoje wybryki, a ze Nowy Orlean to bylo ( czy jest nadal?) miasto sodomy i gomory to chyba nikomu nie trzeba mowic. Odpowiedz Link