bolek2006 06.01.06, 04:57 Omijam to duzym lukiem. Michalak i inni...Q**wa. Sorry for my french. Sorry za fanki plolacka. q*wa jak mozna byc takim bezmozgowcem. I mto tez sa polacy. No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Jesli chodzi o mnie, to... 06.01.06, 05:01 Jesli chodzi o mnie, to nie jestem zwolennikiem p. Owsiaka... idea Orkiestry jak najbardziej jest szlachetna, ale wykonanie pozostawia duzo do zyczenia !!! Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Jesli chodzi o mnie, to... 06.01.06, 05:07 Tak. Ja tez tak uwazam. I to wlasnie jest nieszczescie, ze "xyzmmamamjkel" moze spieprzyc najlepsza idee. Ps. widzialem czlowieczka z kilku metrow. Doopek w butach na grubej podeszwie. Tak jak realizacja szlachetnej idei. To tak jakby pedaly zaczely zbierac na szlachetne cele... Odpowiedz Link
cuski Bolek 06.01.06, 05:10 Bolek uwazaj, zeby jakas zyczliwa Ci osoba nie podpiepszyla Cie do administracji, ze obrazasz pedalow Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Bolek 06.01.06, 05:19 Dobra..zamienie pedryli na lesbijki... Ps. nie zapomne wypowiedzi dr. M. Wislockiej (sp. seksuolog - dla - niewtajemniczonych). Mowila, ze tylko na filmach i reklamach..pedaly i lesbijki to atrakcyjne osoby. Tak naprawde to odrzuty...no przeciez nie z exportu..ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) Odpowiedz Link
cuski Bolek 06.01.06, 05:23 Zacytowales pania seksuolog, wiec moze teraz nikt Cie nie podpierniczy, w koncu to jej slowa. PS. Mam nadzieje, ze nie dostane jutro zadnego maila z administarcji Odpowiedz Link
iwoncia6 mam inne zdanie nt. WOŚP! 06.01.06, 21:33 uważam, że idea jest piękna, cele wzniosłe, efekt czasem zaskakujący, dobrze, że jest w Polsce ktoś, komu się chce, Owsiak może nie każdemu się podoba, ale mi tak!!! trochę tolerancji, zrozumienia, pokażcie ilu ludzi robi coś takiego? najważniejsze, że pienądze trafiają tam, gdzie ich potrzeba, a kościół może sobie WOŚP ignorować ile chce! i tak ludzie będą wspierać wielki finał, niezależnie od tego co usłyszą!!!!!!!!!!!!!!!! ))) Odpowiedz Link
cuski Iwonka 07.01.06, 02:03 Iwonka, nie wiem czy wiesz o tym, ze to co J. Owsiak uzbiera z Wielkiej Orkiestry, nie trafia w 100 % dla potrzebujacych. PS. Idea, tak jak powiedzialem jest piekna, ale sposob wykonania pozostawia duzo do zyczenia Odpowiedz Link