Dodaj do ulubionych

Ide zajrzec na "konkurencyjne"...

07.01.06, 20:28
Ide zajrzec na "konkurencyjne" Forumsmile))

PS.Nie martwcie sie,nie na to o ktorym mysliciesmile
Obserwuj wątek
    • cuski Ja nic nie mysle :) 07.01.06, 20:28
      Ja nic nie mysle smile
      • iwoncia6 a ja myślę, że nie powinnaś...... 07.01.06, 20:30
        bo cos przeoczysz u nas, a nuż trzeba będzie kogoś usunąć lub coś
        • cuski :) 07.01.06, 20:31
          smile
        • mysza_81 Iwoncia 07.01.06, 20:41
          Spokojna glowasmile
          • iwoncia6 Re: Iwoncia 07.01.06, 20:42
            dobrze, że jesteś , bo Tomek jakieś dziwne rzeczy opowiada??!!! smile))))))))))
            • cuski Jakie dziwne rzeczy ??? :))) 07.01.06, 20:44
              Jakie dziwne rzeczy ??? smile))
              • mysza_81 No wlasnie probuje sie tego dowiedziec:) 07.01.06, 20:46
                No wlasnie probuje sie tego dowiedziecsmile
                • iwoncia6 Re: No wlasnie probuje sie tego dowiedziec:) 07.01.06, 20:47
                  kto pyta, nie błądzi
            • mysza_81 Tak 07.01.06, 20:46
              Tak,a co takiego???

PS.Kurcze nie mozna Was na minute zostawic samych,hehehe
              • iwoncia6 a nie mowiłam 07.01.06, 20:47
                Mysza, musisz być cały czas, bo Tomek!!!!!!!!!!!
                jakieś sytuacje insynuuje
                • cuski Bo Iwonka... 07.01.06, 20:48
                  Bo Iwonka mnie caly prowokuje, he he he...

PS. A ja tylko jestem facetem smile))
                  • iwoncia6 Re: Bo Iwonka... 07.01.06, 20:49
                    tylko, czy aż????????????
                    • cuski Re: Bo Iwonka... 07.01.06, 20:51
                      smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • mysza_81 Re: Bo Iwonka... 07.01.06, 20:51
                      To sie okazesmile
                  • mysza_81 Prowokuje??? 07.01.06, 20:50
                    No to nie dobrze....oj,nie dobrzesmile)))

PS.No to sad to wezmie pod uwagesmile
                • mysza_81 Jejciu.... 07.01.06, 20:50
                  Jejciu nosz cholerciasmile))

PS.A czy to nie po obu stronach bylo???Sytuacje???Iwonka uwarzaj,bo ja niewiem
                  jak te sytuacje zainsuowane sie skonczo dla Wassmile
                  • cuski He he he... 07.01.06, 20:51
                    He he he...
                    • iwoncia6 Re: He he he... 07.01.06, 20:52
                      cos słabe dzis te twoje he he he
                      • mysza_81 Re: He he he... 07.01.06, 20:53
                        Prestraszyl sie,ze prawda wyjdzie na jawsmile
                        • cuski Ja sie prawdy nie boje... 07.01.06, 20:56
                          Ja sie prawdy nie boje... chocby niedzwiedz, to dostoje smile
                          • mysza_81 Ladnie i ze mnie... 07.01.06, 20:57
                            Ladnie i ze mnie potwora zrobicie,hehehe

PS.Jak tu juz od niedzwiedzi idziesmile
                            • cuski Niedzwiedzia sie nie boje, ale... 07.01.06, 20:58
                              Niedzwiedzia sie nie boje, ale myszy bym sie przelakl smile))
                      • cuski Bo... 07.01.06, 20:55
                        Bo przez Twoje zarty juz nawet nie mam sil na he he he...

smile))
                        • mysza_81 No to Iwonka Cie... 07.01.06, 20:56
                          No to Iwonka Cie wykonczylasmile)
                    • iwoncia6 Re: He he he... 07.01.06, 20:53
                      jakis taki anemiczny jesteś, chyba masz za mało witaminy "S"
                      • mysza_81 Witaminy"S"? 07.01.06, 20:55
                        Przeciez takiej witaminy nie ma,hehehehehe

PS.smile)))
                        Ale swoja droga przydalaby Mu siesmile)
                        • iwoncia6 Re: Witaminy"S"? 07.01.06, 20:56
                          Mysza, coś kręcisz, niby mówiśz, że takiej witaminy nie ma, a tu twierdzisz, że
                          Tomkowi jej trza, oj nieładnie, nieładnie
                          • mysza_81 Re: Witaminy"S"? 07.01.06, 20:58
                            No bo medycznie jej nie ma,aleczasem jest jak sie je chce,hehehe
                            • iwoncia6 Re: Witaminy"S"? 07.01.06, 20:59
                              chyba cały czas sie jej chce!!!!!!!!!!
                              • mysza_81 Re: Witaminy"S"? 07.01.06, 21:00
                                Chyba taksmile))

PS.I co ja mam z Wami zrobic moi drodzy???Co proponujecie???
                                • cuski Z umiarem :))) 07.01.06, 21:03
                                  Proponuje brac witamine "S", ale z umiarem smile))
                                  • mysza_81 Re: Z umiarem :))) 07.01.06, 21:04
                                    Umiar najwazniejszysmile))

PS.Przynajmniej bez konsekwencjismile
                                  • iwoncia6 Re: Z umiarem :))) 07.01.06, 21:04
                                    i kto tu o umiarze mówi?! hahahah
                                    • cuski Iwoncia napisała: 07.01.06, 21:06
                                      Iwoncia napisała:
                                      - I kto tu o umiarze mówi?! hahahah

Kurna, az sie zaczerwienilem, he he he...
                                    • mysza_81 Hej hej 07.01.06, 21:06
                                      Hej hej,tylko mi sie klocic,hehehe

PS.I kto to mowi,oczywiscie,ze facet,hehehehe
                                      • cuski Nikt sie przecie nie kloci :) 07.01.06, 21:08
                                        Nikt sie przecie nie kloci smile

PS. My tylko piszemy z Iwonka rozprawke naukowa smile
                                        • iwoncia6 Re: Nikt sie przecie nie kloci :) 07.01.06, 21:08
                                          wymieniamy poglądy, część praktyczna potem!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          • mysza_81 Iwonka 07.01.06, 21:10
                                            Iwonka,wiec przyznajecie sie do czynusmile))

PS.Wyrok zapadnie,a kara bedzie suroooowaaaa,hehehehee
                                            • iwoncia6 Re: Iwonka 07.01.06, 21:11
                                              juz się nie mogę doczekać, ale proszę mnie wtrącić do tego samego lochu co
                                              Tomka!!!!!!!!!!!!!
                                              • cuski A ja prosze o osobna cele, he he he... 07.01.06, 21:12
                                                A ja prosze o osobna cele, he he he...
                                                • mysza_81 Re: A ja prosze o osobna cele, he he he... 07.01.06, 21:13
                                                  A to czemu??

PS.Czyzbys sie bal Iwonki??smile)))
                                                  • cuski Re: A ja prosze o osobna cele, he he he... 07.01.06, 21:14
                                                    Jak cholera !!! He he he...
                                                  • mysza_81 Noz przeciez Iwonka nie... 07.01.06, 21:16
                                                    Noz przeciez Iwonka nie gryziesmile))

PS.A za to tak ladnie sie usmiechasmile))Dalej niechcesz???smile))
                                                  • iwoncia6 Re: Noz przeciez Iwonka nie... 07.01.06, 21:17
                                                    hihihihihi
                                                  • mysza_81 Re: Noz przeciez Iwonka nie... 07.01.06, 21:18
                                                    smile))

PS.Decyzja zapadlasmile
                                                  • cuski Czyzby Wysoki Sad zmienil decyzje ??? 07.01.06, 21:18
                                                    Czyzby Wysoki Sad zmienil decyzje ???
                                                  • mysza_81 Odwolania prosze skladac... 07.01.06, 21:20
                                                    Odwolania prosze skladac w teminie tygodnia do....cholera nie wiem do kogosmile))

PS.Do sasiedniego Forumsmile
                                                  • cuski Nie bede pchal sie z deszczu pod rynne ! :) 07.01.06, 21:22
                                                    Nie bede pchal sie z deszczu pod rynne ! smile
                                                  • mysza_81 Re: Nie bede pchal sie z deszczu pod rynne ! :) 07.01.06, 21:22
                                                    Ale pod rynna nie padasmile))
                                                  • cuski Re: Nie bede pchal sie z deszczu pod rynne ! :) 07.01.06, 21:23
                                                    Nie pada, tylko cedzi !!! He he he...
                                                  • iwoncia6 Re: Nie bede pchal sie z deszczu pod rynne ! :) 07.01.06, 21:23
                                                    rynna tez jest interesująca, ma dość dużą średnicę, ale zawsze to coś
                                                  • mysza_81 Iwoncia 07.01.06, 21:23
                                                    Iwoncia,bo Cie grzywna uchonorujesmile
                                                  • iwoncia6 Re: Iwoncia 07.01.06, 21:25
                                                    jaką, jaką
                                                  • mysza_81 Re: Iwoncia 07.01.06, 21:27
                                                    A taka,bys sie nie wyplacila,hehehe
                                                  • iwoncia6 Re: Iwoncia 07.01.06, 21:26
                                                    a jakie ty Mysza piękne ortografy sadzisz, och przepraszam Wysoki sądzie
                                                  • mysza_81 Re: Iwoncia 07.01.06, 21:28
                                                    A co masz na mysli??
                                                    Wiem,bledy robie...pardasmile

PS.Wysokiemu sadowi nie przystoismile
                                                  • cuski Nooo nieee... 07.01.06, 21:25
                                                    Nooo nieee...

PS. 1 Ale rynna jest zimna do cholery !!! smile))

PS. 2 Ciekaw jestem do czego ten watek doprowadzi ??? smile))
                                                  • mysza_81 Do smiechu,albo tego,ze... 07.01.06, 21:26
                                                    Do smiechu,albo tego,ze jak ochlone to Wam powiem do sluchusmile))
                                                  • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 07.01.06, 21:27
                                                    smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • iwoncia6 Re: Nooo nieee... 07.01.06, 21:27
                                                    może do Rzymu, przeciez wszystkie drogi tam prowadzą
                                                  • mysza_81 Re: Nooo nieee... 07.01.06, 21:28
                                                    Moze,albo do spaniasmile
                                                  • iwoncia6 Re: Nooo nieee... 07.01.06, 21:29
                                                    a co masz na myśli,spanie czy
                                                    leżenie??????????? smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • mysza_81 Re: Nooo nieee... 07.01.06, 21:30
                                                    To i tosmile))
                                                  • cuski Moze Mysza ma na mysli... 07.01.06, 21:31
                                                    Moze Mysza ma na mysli aktywne lezenie ??? He he he...
                                                  • mysza_81 Re: Moze Mysza ma na mysli... 07.01.06, 21:32
                                                    A co ja mam na mysli,to moja myslsmile))

PS.Prosze Wysokiego Sadu nie podpuszczacsmile)))
                                                  • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 07.01.06, 21:32
                                                    smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • iwoncia6 Re: Moze Mysza ma na mysli... 07.01.06, 21:34
                                                    czyżby wysoki sąd sie czegos przestraszył??????
                                                  • cuski Iwona nie draznij Wysokiego Sadu ! :) 07.01.06, 21:35
                                                    Iwona nie draznij Wysokiego Sadu ! smile
                                                  • mysza_81 WLASNIE...!!!! 07.01.06, 21:36
                                                    WLASNIE nie draznij!!!!

PS.I do Ciebie tez to sie tyczy,robaczkusmile))))
                                                  • mysza_81 NIE 07.01.06, 21:35
                                                    Nie,a wyglada na to,ze sie mial czegos przestraszyc???

smile))
                                                  • iwoncia6 Re: NIE 07.01.06, 21:37
                                                    traci sąd wątek prosze sądu, a to objaw strachu
                                                  • mysza_81 Re: NIE 07.01.06, 21:37
                                                    NIE!!!

Sad nie plochliwysmile)))
                                                  • cuski Plochliwe sa tylko... 07.01.06, 21:47
                                                    Plochliwe sa tylko myszy, he he he...
                                                  • mysza_81 Re: Plochliwe sa tylko... 07.01.06, 21:48
                                                    A co ja jestem??

PS.Nom przecie ja myszasmile))
                                                  • cuski Re: Plochliwe sa tylko... 07.01.06, 21:53
                                                    No to trza wyploszyc Wysoki Sad z sali rozpraw smile))
                                                  • mysza_81 A Sad sie... 07.01.06, 22:26
                                                    A Sad sie nie dasmile)
                                                  • cuski Wysoki Sad zaczyna sie gubic ! :))) 07.01.06, 21:46
                                                    Wysoki Sad zaczyna sie gubic ! smile))
                                                  • mysza_81 Re: Wysoki Sad zaczyna sie gubic ! :))) 07.01.06, 21:49
                                                    A to czemu tak oskarzony mysli??
                                                  • cuski Re: Wysoki Sad zaczyna sie gubic ! :))) 07.01.06, 21:54
                                                    Oskarzony nie mysli... oskarzony wie smile))
                                                  • mysza_81 To jest powiedzenie WS!!! 07.01.06, 22:27
                                                    Wysoki Sad nie mysli....Wysoki Sad wiesmile))

PS.Prosze nie przedzezniac WSsmile
                                                  • cuski Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:18
                                                    Wysoki Sadzie, niech Wysoki Sad przestanie mnie kusic smile))
                                                  • mysza_81 Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:18
                                                    A to czemu??

PS.Sad nie kusi!!!Sad chce wyjasniensmile)
                                                  • cuski Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:20
                                                    Uchylam sie od jakichkolwiek wyjasnien i nic nie powiem,
                                                    bez porozumienia z moim adwokatem smile))
                                                  • mysza_81 Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:21
                                                    Ale decyzja juz zapadlasmile

PS.Dawac mi tu adwokatasmileA czy to nie przydakiem Mav???Bo jak On,tos
                                                    przegrany,hehehe
                                                  • cuski Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:22
                                                    Toz to dyskryminacja... ja protestuje !!! smile))
                                                  • iwoncia6 Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:24
                                                    a protestuj, oflaguj sie i przykuj do komputera!!!!!!!!!!!!!1
                                                  • mysza_81 Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:25
                                                    Bedzie najlepsza karasmile))
                                                  • cuski Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:26
                                                    Dobry pomysl z tym komputerem smile
                                                  • mysza_81 Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:29
                                                    A ja pojde na odwyksmile))
                                                  • mysza_81 Re: Wysoki Sadzie ! 07.01.06, 21:25
                                                    Jaka dyskryminacja???

PS.Co a moze chcesz zeby Cie jakas kobitka bronial?smile))
                                                  • cuski Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:29
                                                    Chce zeby bronila mnie Magda M ! smile
                                                  • mysza_81 Ja tez,ale... 07.01.06, 21:30
                                                    Ja tez,ale to nie mozliwesmile))

PS.Ostatecznie mozesz dostac Piotra K.
                                                  • cuski Piotrek NIE !!! 07.01.06, 21:32
                                                    Piotrek nie zrobi mi tak dobrze jak Magda smile))
                                                  • mysza_81 Re: Piotrek NIE !!! 07.01.06, 21:33
                                                    No niesmile))

PS.Mysle,ze jednak,by wyrgral,a Magda...Magda....cholercia stracilam wateksmile))
                                                  • iwoncia6 Re: Piotrek NIE !!! 07.01.06, 21:35
                                                    to pewne na 100%
                                                  • iwoncia6 Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:30
                                                    Tomek, jesteś pewien???????????????
                                                  • cuski Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:33
                                                    Tak, jestem pewien smile
                                                  • mysza_81 Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:37
                                                    Czy aby napewno???

PS.Wysoki Sad Ci pomoze w zmianie decyzjismile))))
                                                  • iwoncia6 Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:44
                                                    jaki sąd chętny, ale widzę że tylko dba o interesy jednej strony
                                                  • mysza_81 Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:49
                                                    Jestem obiektywnym sademsmile)

PS.Chce by sprawiedliwy zapadl wyroksmile
                                                  • cuski Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:48
                                                    Moja decyzja jest nieodwracalna... chce Magde i basta !!! smile))

PS. Przetanczyc z nia, chce cala noc...
                                                  • iwoncia6 Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:50
                                                    a ja??????????? to co, też chcę!!!!!!!!!!!
                                                  • mysza_81 Iwonka 07.01.06, 21:51
                                                    Iwonka,ale nie z Magdasmile
                                                  • iwoncia6 Re: Iwonka 07.01.06, 21:51
                                                    a mówiłam że z nią, nigdy w zyciu!!!!!!!!!!!!
                                                  • mysza_81 Re: Iwonka 07.01.06, 22:00
                                                    Nie mow nigdy w zyciusmile

PS.Ja nic z lego nie mialam na myslismile
                                                  • cuski Iwonka 07.01.06, 21:55
                                                    Iwonka, Ciebie obsluzy Piotrek smile))
                                                  • iwoncia6 Re: Iwonka 07.01.06, 21:56
                                                    noooooooo, w końcu mam go na codzień!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mysza_81 Re: Iwonka 07.01.06, 22:01
                                                    Obsluzy,to kelnersmile

PS.A onn to moze Iwonce oczko puscic,bo Iwonka chyba mezatkasmile
                                                  • cuski Mowisz o... 07.01.06, 22:02
                                                    Mowisz o oczku w ponczosze ??? He he he...
                                                  • mysza_81 Re: Mowisz o... 07.01.06, 22:03
                                                    Nieeeeee.........hehehehe
                                                  • iwoncia6 Re: Iwonka 07.01.06, 22:03
                                                    chyba, teraz to i ja tego nie jestem pewna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mysza_81 Iwoncia 07.01.06, 22:06
                                                    Iwocia,sad pomoze Ci to ustalicsmile
                                                  • iwoncia6 Re: Iwoncia 07.01.06, 22:07
                                                    ale sąd jakis taki dzis niemrawy
                                                  • mysza_81 Jak niemrawy?? 07.01.06, 22:08
                                                    Nie tak do sadu sie wyrazamysmile

PS.Jak niemrawy??Tylko dzis,hehehhe
                                                  • iwoncia6 Re: Jak niemrawy?? 07.01.06, 22:09
                                                    WS cały czas gada i gada, a tylko ja cele dostałam a cuski to nie, pewnie na
                                                    niego apartament czeka
                                                  • cuski Prosze cele z... 07.01.06, 22:10
                                                    Prosze cele z widokiem na polskie Tatry, abym mogl tworzyc smile))
                                                  • mysza_81 A co oskrzony chce tworzyc??? 07.01.06, 22:11
                                                    A co oskrzony chce tworzyc???

PS.Niestety Wysokiego Sadu nie stac na taka celesmileNie ma tak dobrzeuncertain
                                                  • cuski A dostane ... ? 07.01.06, 22:13
                                                    A dostane tv do celi i od czasu do czasu jakas panienke ? He he he...
                                                  • mysza_81 Re: A dostane ... ? 07.01.06, 22:14
                                                    Stanowczo nie!

PS.W celibacie bedziesz zylsmile
                                                  • cuski Re: A dostane ... ? 07.01.06, 22:15
                                                    He he he...

PS. I jeszcze pewnie WS zalozy mi koloratke pod szyje smile
                                                  • mysza_81 Re: A dostane ... ? 07.01.06, 22:16
                                                    Niesmile

PS.Juz nie muszesmile
                                                  • iwoncia6 Re: A dostane ... ? 07.01.06, 22:16
                                                    nawet dwie tu i tam
                                                  • mysza_81 Re: A dostane ... ? 07.01.06, 22:16
                                                    Hehehehe
                                                  • cuski Re: A dostane ... ? 07.01.06, 22:17
                                                    TAM, to znaczy gdzie ??? He he he...
                                                  • iwoncia6 Re: A dostane ... ? 07.01.06, 22:14
                                                    panienki nie wskazane w dużych ilościach, po tak traumatycznych przeżyciach
                                                    związanych z cyklonem M
                                                  • mysza_81 Iwonka 07.01.06, 22:15
                                                    Iwonka,dokladniesmile))

PS.Sad skraca Ci wyrok,jesli cheszsmile
                                                  • cuski Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:16
                                                    Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku smile
                                                  • mysza_81 Cuski 07.01.06, 22:17
                                                    Ale to nie dla Ciebie,tylko Twojej wspolniczkismile))
                                                  • iwoncia6 Re: Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:17
                                                    to ja mam skrócony, tobie sie wydłuża
                                                  • cuski Re: Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:18
                                                    Mi sie wydluzy zaraz ale cos innego... tffuu, tffuu... co ja plete smile))
                                                  • mysza_81 Re: Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:19
                                                    O i nie postanawia poprawy!!

PS.Widzisz Iwonka???Dam Mu dwa lata wiecejsmile
                                                  • iwoncia6 Re: Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:20
                                                    ja przecie o tym!!!!!!!!!!!
                                                  • mysza_81 Re: Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:21
                                                    A niech ma i 4!!!
                                                  • cuski Re: Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:22
                                                    Nie za srogie wyroki feruje WS ???
                                                  • mysza_81 Re: Dziekuje bardzo za skrocenie wyroku :) 07.01.06, 22:19
                                                    Racjasmile

• mysza_81 Re: Jak niemrawy?? 07.01.06, 22:10
                                                    A Cuskiego trza pognebic,hehehe

PS.Sad sie wahasmile))Jeszcze,ale zaraz bedzie wyroksmile
                                                  • cuski A lawa przysieglych, co na to ??? 07.01.06, 22:12
                                                    A lawa przysieglych, co na to ???
                                                  • mysza_81 Re: A lawa przysieglych, co na to ??? 07.01.06, 22:13
                                                    Lawa sie tez waha,ale cierpliwoscismile

PS.Jeszcze zaden oskarzony,tak nie wyczekiwal na werdyktsmile))
                                                  • iwoncia6 Ława leży 07.01.06, 22:13
                                                    ława sie nie nadaje dzis do pracy, bo piła herbatke z prądem z WS - dem
                                                  • mysza_81 Re: Ława leży 07.01.06, 22:16
                                                    Oj,bo zmienie zdanie.....a chcialam skrocic Twoje mekismile))
                                                  • iwoncia6 Wyrok prosze szybko 07.01.06, 22:12
                                                    bo zimno mi
                                                  • mysza_81 Prosze 07.01.06, 22:13
                                                    Proszenie ponaglac WSsmile

PS.Moj sokole chmurnooki....smile)
                                                  • cuski A mnie glowa boli ! 07.01.06, 22:14
                                                    A mnie glowa boli !

PS. Da mi ktos proszek smile
                                                  • mysza_81 Re: A mnie glowa boli ! 07.01.06, 22:18
                                                    Za te zbrodnie???

PS.Zeby nie bylo,to WS ma jakis w szafcesmileProsze,mysle,ze pomozesmile
                                                  • cuski Re: A mnie glowa boli ! 07.01.06, 22:19
                                                    Zaznaczam, ze niebieskich proszkow nie biore smile
                                                  • mysza_81 A co to sa niebieskie proszki?? 07.01.06, 22:20
                                                    A co to sa niebieskie proszki??

PS.Czy skazany ma na mysli narkotyki??
                                                  • cuski Mam na mysli... 07.01.06, 22:22
                                                    Mam na mysli silna witaminke "S", he he he...
                                                  • mysza_81 Re: Mam na mysli... 07.01.06, 22:23
                                                    I dalej sie marzysmile

PS.Resocjalizacja w tym przypadku,chyba nie skutkujesmile
                                                  • iwoncia6 Re: A co to sa niebieskie proszki?? 07.01.06, 22:22
                                                    oskarżony ma na mysli niebieskie ptaki, tylko bez skojarzeń proszę
                                                  • mysza_81 Re: A co to sa niebieskie proszki?? 07.01.06, 22:23
                                                    Dobrze,ze dodalas prosze,bo WS juz mial Ci dodac wyrokusmile

PS.To nie ja bylam Ewa...
                                                  • iwoncia6 Re: A co to sa niebieskie proszki?? 07.01.06, 22:24
                                                    tylko kto nia był
                                                  • mysza_81 Re: A co to sa niebieskie proszki?? 07.01.06, 22:26
                                                    Ja prawie Ewa...ale to nie jasmile)))
                                                  • iwoncia6 Re: A co to sa niebieskie proszki?? 07.01.06, 22:27
                                                    czego WS sie boi, to są normalne ludzkie odruchy
                                                  • mysza_81 Re: A co to sa niebieskie proszki?? 07.01.06, 22:29
                                                    WS niczego sie nie boi.....ale tu chyba mialabyc mowa o oskarzonych,a nie WSsmile))
                                                  • cuski Niemrawy, bo moze wczoraj popil ! :) 07.01.06, 22:08
                                                    Niemrawy, bo moze wczoraj popil ! smile

PS. Aniolowie jesli tylko sa...
                                                  • mysza_81 Popil,ale... 07.01.06, 22:09
                                                    Popil,ale herbatysmile
                                                  • iwoncia6 Re: Popil,ale... 07.01.06, 22:11
                                                    uuuuuuuuuuu teina, nie dobrze
                                                  • mysza_81 Teina i... 07.01.06, 22:12
                                                    Teina i troche cofeinysmile
                                                  • cuski Re: Popil, ale... 07.01.06, 22:11
                                                    Z pradem ??? smile))
                                                  • mysza_81 Re: Popil, ale... 07.01.06, 22:21
                                                    Pod prad,hehehehe
                                                  • iwoncia6 omamy jakieś 07.01.06, 22:11
                                                    WS zaczyna mieć
                                                  • mysza_81 Re: omamy jakieś 07.01.06, 22:22
                                                    Nie!!!

PS.WS jest zrownowazony,jeszczesmile
                                                  • mysza_81 Re: Chce zeby bronila mnie Magda M ! :) 07.01.06, 21:50
                                                    Boj sie boga!!!
                                                    Toz Ona jest juz zajetasmile))
                                                  • iwoncia6 Magda mnie nie obchodzi 07.01.06, 21:53
                                                    o kims innym myslę
                                                  • mysza_81 Re: Magda mnie nie obchodzi 07.01.06, 21:59
                                                    O Piotrze??

PS.Nie za duzo jak na dzis wrazen???smile)
                                                  • iwoncia6 Re: Magda mnie nie obchodzi 07.01.06, 22:01
                                                    ja myslę, że nie!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                                                  • mysza_81 Re: Magda mnie nie obchodzi 07.01.06, 22:02
                                                    No coz,skazany ma ostatnie zyczenie,wiec spelniam wole oskarzonejsmile))
                                              • mysza_81 Loch to nie bedzie....:))) 07.01.06, 21:13
                                                Loch to nie bedzie,ale cela osobnasmile))

PS.Sadowi nie wolna sugerowac wyrokusmile)))
                                                • iwoncia6 Re: Loch to nie bedzie....:))) 07.01.06, 21:14
                                                  uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • mysza_81 Iwoncia 07.01.06, 21:15
                                                    Iwoncia,sad bylby przychylny,ale....ale narzucasz kare i dlatego nie bedzie tak
                                                    jak woliszsmile))

PS.Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • cuski No to Cuski jest uratowany :))) 07.01.06, 21:17
                                                    No to Cuski jest uratowany smile))

PS. Nie ma to jak osobna cela... mozna ksiazke spokojnie poczytac smile))
                                                  • iwoncia6 Re: No to Cuski jest uratowany :))) 07.01.06, 21:18
                                                    obrazki pooglądać
                                                  • cuski Re: No to Cuski jest uratowany :))) 07.01.06, 21:21
                                                    Namalowac Kubusia Puchatka smile))
                                                  • mysza_81 Re: No to Cuski jest uratowany :))) 07.01.06, 21:23
                                                    O raju,jeszcze nowe okolicznosci sie pojawily,bo widze,ze Kubusia chcecie
                                                    wplatac w ta historyjesmile))
                                                  • mysza_81 Re: No to Cuski jest uratowany :))) 07.01.06, 21:19
                                                    A zachciewa Ci sie czytania,a moze pogladac,hehehehe
                                                  • iwoncia6 Re: No to Cuski jest uratowany :))) 07.01.06, 21:21
                                                    obrazki to obrazki, zawsze można połączyc przyjemne z pozytecznym
                                                  • mysza_81 Re: No to Cuski jest uratowany :))) 07.01.06, 21:31
                                                    Nodyc prawdosmile))
                                                • cuski Przepraszam Wysoki Sadzie ! :) 07.01.06, 21:15
                                                  Przepraszam Wysoki Sadzie ! smile
                                                  • mysza_81 Re: Przepraszam Wysoki Sadzie ! :) 07.01.06, 21:17
                                                    A za co Tomku przeprasza ten sad???
                                                    Czyzbys chcial wplynac na decyje sadu??
                                                  • cuski Re: Przepraszam Wysoki Sadzie ! :) 07.01.06, 21:37
                                                    Za caloksztalt, he he he...

PS. Jestem z miasta...
                                                  • mysza_81 Re: Przepraszam Wysoki Sadzie ! :) 07.01.06, 21:38
                                                    Ja tez jestem z miastasmile)))
                                                  • cuski Re: Przepraszam Wysoki Sadzie ! :) 07.01.06, 21:40
                                                    No to moze wyrok bedzie mniej surowy ? smile
                                                  • mysza_81 Czy wielmozny pan... 07.01.06, 21:42
                                                    Czy wielmozny pan che przekupic sad???

PS.Sad jest nieugietysmileMimo,ze jest z miastasmile
                                                  • cuski To widac, slychac i czuc ! :) 07.01.06, 21:43
                                                    To widac, slychac i czuc ! smile
                                                  • mysza_81 Re: To widac, slychac i czuc ! :) 07.01.06, 21:45
                                                    I na to tez sie nie da nabracsmile
                                                  • cuski Re: To widac, slychac i czuc ! :) 07.01.06, 21:49
                                                    A czy Wysoki Sad lubi cukierki ??? smile))
                                                  • mysza_81 Re: To widac, slychac i czuc ! :) 07.01.06, 21:52
                                                    Lubismile

A skad to pytanie???Zapomij,ja nie kon,ze lasy na marchewke lub kostke cukrusmile
                                                  • cuski He he he he he... 07.01.06, 21:56
                                                    He he he...
                                            • cuski Ja pierdziele... 07.01.06, 21:12
                                              Ja pierdziele... konczymy temat,
                                              bo zaraz jakiejs zdrady sie dopuszcze, he he he...
                                              • mysza_81 Nasz Admina.... 07.01.06, 21:14
                                                Nasz Admina boi sie,hehehe
                                              • iwoncia6 WYGRAŁAM??!!?? 07.01.06, 21:15
                                                Mysza! kto zwyciężył w tym pojedynku!???????????
                                                • mysza_81 Kto wygral??? 07.01.06, 21:34
                                                  Kto wygral??
                                                  No oczywiscie,ze jasmile)))))))))
                                                  • iwoncia6 Re: Kto wygral??? 07.01.06, 21:39
                                                    czy sąd przypadkiem zapomniał o swoich obowiązkach, sąd jest egocentrykiem
                                                    zapatrzonym w siebie i ma gdzieś nasz wyrok, juz wiem, że będzie on stronniczy
                                                  • mysza_81 Re: Kto wygral??? 07.01.06, 21:41
                                                    Alez skadsmile

PS.Sad bierze kazda ewentualnosc pod uwagesmile))
                                                  • iwoncia6 znaczy łapówka???????? 07.01.06, 21:42
                                                    wiedziałam
                                                  • mysza_81 Zadna lapowka!!! 07.01.06, 21:43
                                                    Zadna lapowka!!!
                                                    Toz Iwonka,Twoj wspolnik chial mnie przekupicsmile))
                                                  • iwoncia6 Re: Zadna lapowka!!! 07.01.06, 21:45
                                                    fałszywiec jeden!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mysza_81 Re: Zadna lapowka!!! 07.01.06, 21:46
                                                    Zgodze sie,ale tylko w tej jednej kwestiismile)
                                                  • iwoncia6 Re: Zadna lapowka!!! 07.01.06, 21:48
                                                    i znów wysoki sąd dał wyraz swej stronniczości, a myslałam że
                                                    KOBIETY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
                                                  • cuski Co za feministki, he he he... 07.01.06, 21:50
                                                    Co za feministki, he he he...
                                                  • mysza_81 Chlopie 07.01.06, 21:53
                                                    Chlopie masz przechlapane na Amensmile))
                                                  • cuski No to sie wydalo :))) 07.01.06, 21:57
                                                    No to sie wydalo smile))
                                                  • mysza_81 Re: No to sie wydalo :))) 07.01.06, 21:59
                                                    Oj,wydalosmile

PS.Niegrzecznysmile
                                                  • mysza_81 Iwonka 07.01.06, 21:54
                                                    Iwonka,ta sala rozpraw jest zamknieta dla reszty swiatasmile)

PS.Czy Wy wiecie ilezesmy natlukli postow???smile)))
                                                  • iwoncia6 ja do 200 setki siedze 07.01.06, 21:55
                                                    i ide poprawiac te cholerne rozprawki!!!!!!!!!!!!!!1
                                                  • mysza_81 Re: ja do 200 setki siedze 07.01.06, 21:56
                                                    Nie niesmile

PS.Sad nie pozwolilsmile)Wiec nie mozeszsmileJeszcze w celi bedziesz miec
                                                    wystarczajaco duzo czasu na poprawesmile))
                                                  • iwoncia6 Re: ja do 200 setki siedze 07.01.06, 21:57
                                                    jak ja bym chciała do celi
                                                  • mysza_81 Cela numer jeden:) 07.01.06, 21:58
                                                    Mowisz,maszsmile))

PS.Cela numer jedensmile
                                                  • iwoncia6 o dzięki ci wysoki sądzie 07.01.06, 21:59
                                                    zawsze o niej marzyłam
                                                  • mysza_81 Re: o dzięki ci wysoki sądzie 07.01.06, 22:02
                                                    Nie watpiesmile))

PS.Alez bardzo proszesmile
                                                  • cuski Nie mam zielonego pojecia ! 07.01.06, 21:58
                                                    Nie mam zielonego pojecia !
                                                  • mysza_81 Re: Nie mam zielonego pojecia ! 07.01.06, 21:58
                                                    Ale ja mamsmile

PS.Bos przeskrobal i to jaksmile
                                                  • cuski Albo niech broni mnie Kim Wilde :) 07.01.06, 22:00
                                                    Albo niech broni mnie Kim Wilde smile

PS. Teraz wlasnie spiewa w moim imieniu... slyszy Wysoki Sad ??? smile))
                                                  • iwoncia6 Re: Albo niech broni mnie Kim Wilde :) 07.01.06, 22:01
                                                    znowu chcesz przekupic wysoki sąd?
                                                  • cuski Re: Albo niech broni mnie Kim Wilde :) 07.01.06, 22:03
                                                    Skadze znowu smile))

PS. Ja przykladny obywatel jestem smile))
                                                  • mysza_81 Re: Albo niech broni mnie Kim Wilde :) 07.01.06, 22:06
                                                    Teraz kazdy tak mowi,by sie wybronicsmile)
                                                  • mysza_81 Iwoncia 07.01.06, 22:05
                                                    Iwoncia,toz ja sie bronie przed Nim,ale jak tak dalej pojdzie,to mnie
                                                    przekupismile))

PS.Wiec cos z tym zrob!!!smile))
                                                  • iwoncia6 Re: Iwoncia 07.01.06, 22:06
                                                    z nim !!!!!!!!! wysoki sąd na to pozwala????????????????
                                                  • mysza_81 Re: Iwoncia 07.01.06, 22:07
                                                    Nom nieche,ale....ale musze uwazac,bo jeszcze zwroci sie to przeciw mniesmile
                                                  • mysza_81 Wysoki Sad slyszy:) 07.01.06, 22:04
                                                    Wysoki Sad slyszysmile)

PS.A niech spiewa,a ja i tak nie rozumiem,hehehe
                                                  • cuski Musze nauczy Kim jezyka polskiego :))) 07.01.06, 22:06
                                                    Kurna, musze nauczy Kim jezyka polskiego smile))
                                                  • iwoncia6 Re: Musze nauczy Kim jezyka polskiego :))) 07.01.06, 22:08
                                                    no, a teraz i Kim chce, nie za dużo jak na dziś, to oczywiście w imieniu WS
                                                  • mysza_81 A dziekuje,ze Iwoncia i o... 07.01.06, 22:24
                                                    A dziekuje,ze Iwoncia i o WS dbasmile)
                                                  • iwoncia6 Re: A dziekuje,ze Iwoncia i o... 07.01.06, 22:26
                                                    w końcu co sąd to sąd
                                                  • mysza_81 Sad to sad... 07.01.06, 22:30
                                                    Sad to sad mimo,ze brutalny w swym wyrokusmile
                                                  • mysza_81 Re: Musze nauczy Kim jezyka polskiego :))) 07.01.06, 22:08
                                                    No to szybko,bo sad niecierpliwysmile
                                          • cuski Re: Nikt sie przecie nie kloci :) 07.01.06, 21:10
                                            He he he...
                                        • mysza_81 Rozprawke naukowa? 07.01.06, 21:09
                                          Rozprawke naukowa??Oj,panie Cuski,jest pan pod kreska w oczach wysokiego
                                          sadusmile)))))))))))))))))))))
                                          • iwoncia6 wysoki sądzie... 07.01.06, 21:10
                                            niech sąd założy ciemne okulary, a najlepiej różowe
                                            • mysza_81 Ja Ci zaloze rozowe okulary... 07.01.06, 21:11
                                              Ja Ci zaloze rozowe okulary,a moze jeszcze trojwymiarowe???

smile))))))))
                                          • cuski Mysza 07.01.06, 21:14
                                            Mysza, tos juz na mnie kreske postawila ??? He he he...
                                            • mysza_81 Nom niezupelnie... 07.01.06, 21:41
                                              Nom niezupelnie,ale potym co uslyszalam dzis...to troche zabolalosmile

PS.Ale masz jeszcze szanse,by wyjsc obranna rekasmile
                            • cuski O WY zbereznice :))) 07.01.06, 21:01
                              O WY zbereznice, he he he... ja caly czas myslalem o SMIECHU,
                              a tu o SEKS chodzi, he he he...
                              • mysza_81 Re: O WY zbereznice :))) 07.01.06, 21:03
                                No a co????

PS.Przeciez,to nie My zaczelysmy,heehehe
                                • cuski Re: O WY zbereznice :))) 07.01.06, 21:04
                                  smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • cuski Witamina "S" 07.01.06, 21:00
                          Jak ni ma, jak jest !!! smile))
                          • mysza_81 Re: Witamina "S" 07.01.06, 21:01
                            Hehehehe

PS.Oj Tomek znow zaczynasz,moze licytacja???Wiesz,ze wygram,hehehehe
                            • cuski Re: Witamina "S" 07.01.06, 21:04
                              Wiem smile))
                              • mysza_81 Rozumiem,ze... 07.01.06, 21:07
                                Rozumiem,ze pasujeszsmile))
                                • cuski A co mam zrobic ??? 07.01.06, 21:08
                                  A co mam zrobic ???

PS. Z baba nie wygrasz, he he he...
                                  • mysza_81 Re: A co mam zrobic ??? 07.01.06, 21:12
                                    No taksmile

PS.Ale nie z kazda baba wygrasz,hehehehe
                      • cuski Ostatnio... 07.01.06, 20:57
                        Ostatnio dosc duzo witaminy "S" wyplukalo mi sie z organizmu smile
                        • iwoncia6 Re: Ostatnio... 07.01.06, 20:58
                          uuuuuuuuuuuuuu i się zmarnowało, tyle dobra!!!!!!!!!!!!!!!
                          • cuski Re: Ostatnio... 07.01.06, 21:06
                            He he he...
                        • mysza_81 Re: Ostatnio... 07.01.06, 20:59
                          smile))

PS.Jakies tornado przeszlo przez Ciebie???smile))
                          • iwoncia6 Re: Ostatnio... 07.01.06, 21:00
                            ;0))))))))))))))))))))))))
                            mysza, to się tak teraz w Krakowie nazywa???????????
                            • mysza_81 Re: Ostatnio... 07.01.06, 21:02
                              To co napisalam??

PS.No coz ja jestem z tych innych krakusowsmileMam swoj jezyk,a jak w Kraku to sie
                              nazywa,to zapraszam do Krakowasmile
                              • iwoncia6 Re: Ostatnio... 07.01.06, 21:04
                                po witaminę "S", wole tę beskidzką, zawsze to powietrze czystrze
                                • mysza_81 Re: Ostatnio... 07.01.06, 21:05
                                  smile))

PS.Beskidzka czy krakowska,to nie ma znaczenia,bo tak samo dzialasmile))))
                                  • iwoncia6 Re: Ostatnio... 07.01.06, 21:06
                                    próbowałaś, czy jesteś teoretykiem??????????
                                    • mysza_81 Re: Ostatnio... 07.01.06, 21:08
                                      Teoretyksmile))
                            • cuski Cyklon "Monika" mnie nawiedzil :) 07.01.06, 21:39
                              Cyklon "Monika" mnie nawiedzil smile
                              • mysza_81 Re: Cyklon "Monika" mnie nawiedzil :) 07.01.06, 21:40
                                No to niedobrzesmile))

PS.Ale jesli dobrze mam na mysli,to moze jednak dobrzesmile))
                              • iwoncia6 Re: Cyklon "Monika" mnie nawiedzil :) 07.01.06, 21:40
                                a czy cyklon jest świadomy jakie poczynił spustoszenie?
                                • cuski Re: Cyklon "Monika" mnie nawiedzil :) 07.01.06, 21:41
                                  Cyklon po tym nawiedzeniu, az sam zaslabl smile
                                  • mysza_81 Re: Cyklon "Monika" mnie nawiedzil :) 07.01.06, 21:44
                                    No to ladnie!!!I mamy kolejne dowodysmile

PS.Cuski,Ciebie to juz nic dzis nie uratuje,hhehehe
                                    • iwoncia6 nawet dwa cyklony!!!!!!!!! I i M 07.01.06, 21:46
                                      smile)))))))))))))))))))0
                                      • cuski Na szczescie... 07.01.06, 21:52
                                        Na szczescie Cyklon "Iwona" minal mnie rykoszetem, he he he...
                                        • iwoncia6 Re: Na szczescie... 07.01.06, 21:53
                                          jestes pewien????????????
                                          • mysza_81 Re: Na szczescie... 07.01.06, 21:55
                                            I pojawiaja sie watpliwoscismile))

PS.Teraz to Sad ma watpliwoscismile))
                                          • cuski Re: Na szczescie... 07.01.06, 22:05
                                            Nie doznalem zadnych powaznych obrazen, he he he...
                                            • mysza_81 Re: Na szczescie... 07.01.06, 22:25
                                              No to komu ma wierzyc,bo jak narazie,to macie sprzeczne zeznaniasmile
                                              • cuski Re: Na szczescie... 07.01.06, 22:27
                                                Oczywiscie, ze mi smile
                                                • mysza_81 Mysza wierzy,ale.... 07.01.06, 22:31
                                                  Mysza wierzy,ale jako Wysoki Sad w tej kwestii niesmile
                                        • mysza_81 I zaczyna prawda wychodzic:))) 07.01.06, 21:55
                                          I zaczyna prawda wychodzicsmile)))
                                          • iwoncia6 Re: I zaczyna prawda wychodzic:))) 07.01.06, 21:56
                                            jak oliwa, zawsze na wierch wypływa
                                            • mysza_81 Re: I zaczyna prawda wychodzic:))) 07.01.06, 21:57
                                              I tym razem wyjdziesmile

PS.Bez bawsmile
                          • cuski Mysza 07.01.06, 21:10
                            Mysza, przestan mnie wypytywac o pikantne szczegoly smile

PS. Ja jestem szparka, ja sekretarka...
                            • iwoncia6 Re: Mysza 07.01.06, 21:32
                              a ja myślałam że koparką!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                              • cuski He he he he... 07.01.06, 21:43
                                He he he...
                            • mysza_81 Tomek 07.01.06, 21:39
                              Tomek,ja o nic nie wypytujesmile))

PS.Ale taki moj zawodsmile))
                            • mysza_81 PROSZE WSTAC SAD IDZIE:) 07.01.06, 22:33
                              Wysoki Sad podjal decyzje....a mianowicie,umazam posiedzeniesmile

PS.Mam nadzieje,ze LAWA wie co robila wydajac ten wyroksmileJestescie nie winni w
                              oczach Wysokiego Sadusmile
                              • cuski ALLELUJA !!! 07.01.06, 22:34
                                ALLELUJA !!!
                                • mysza_81 Re: ALLELUJA !!! 07.01.06, 22:36
                                  Widze,ze sie cieszyciesmile
                                  • iwoncia6 chciałam sprawiedliwego 07.01.06, 22:39
                                    procesu
                                    • mysza_81 Iwonka 07.01.06, 22:41
                                      Iwonka,alz przecei byl sprwiedliwysmile

PS.Sprawiedliwy w oczch Wysokiego Sadusmile
                                    • iwoncia6 odwołuje sie do wyższej instancji 07.01.06, 22:41
                                      bo wyraźnie sąd boi sie wydać sprawiedliwy wyrok, jest WS naciskany przez
                                      jakies siły, nawet wiem jakie
                                      • mysza_81 Re: odwołuje sie do wyższej instancji 07.01.06, 22:45
                                        Tak,a jakie to sa sily?

PS.Nie ma wyszej instancjismileNo chyba,ze sam Admin,ale to o Niego sie rozchodzismile
                                        • iwoncia6 Re: odwołuje sie do wyższej instancji 07.01.06, 22:47
                                          hihihihihi
                                          a on chyba padł przy tym komputerze
                                          • mysza_81 Re: odwołuje sie do wyższej instancji 07.01.06, 22:48
                                            Chyba taksmile

PS.Ale my wytrwale kobitkismile
                                            • iwoncia6 Re: odwołuje sie do wyższej instancji 07.01.06, 22:49
                                              kobity sa nie do zdarcia
                                              • mysza_81 Re: odwołuje sie do wyższej instancji 07.01.06, 22:50
                                                O tak....nie pokonane i przede wszytkim silnesmile
                                              • cuski A szczegolnie Goralki :) 07.01.06, 22:52
                                                A szczegolnie Goralki smile
                                                • mysza_81 Re: A szczegolnie Goralki :) 07.01.06, 22:54
                                                  A to mialo sie i z goralicka doczynieniasmile
                                                  • cuski Re: A szczegolnie Goralki :) 07.01.06, 22:55
                                                    W koncu mieszkam na tzw. "Goralowie" smile
                                            • iwoncia6 Re: odwołuje sie do wyższej instancji 07.01.06, 22:49
                                              tylko szkoda, że WS kobieta, a nie trzyma strony kobiet!!!!!!!!!!!!!
                                          • cuski Wlasnie bylem sie podladowac :))) 07.01.06, 22:51
                                            Wlasnie bylem sie podladowac smile))
                                            • mysza_81 Re: Wlasnie bylem sie podladowac :))) 07.01.06, 22:52
                                              A to ciekawe jak??

PS.Dwa paluszki do kontaktu i Cuski jak nowo narodzonysmile
                                              • iwoncia6 Re: Wlasnie bylem sie podladowac :))) 07.01.06, 22:53
                                                uuuuuuuuuuuu, paluszki do kontaktu, ciekawe!!!!!!!!!!!!!!
                                                • cuski Re: Wlasnie bylem sie podladowac :))) 07.01.06, 22:54
                                                  Raczej paluszki w gorace "papu" smile
                                                  • mysza_81 Re: Wlasnie bylem sie podladowac :))) 07.01.06, 22:55
                                                    Tez dobry sposobsmile
                                                  • iwoncia6 tłumaczy sie tylko 07.01.06, 22:55
                                                    winny
                                                  • mysza_81 Winny... 07.01.06, 22:57
                                                    Winny,ale z usmiechemsmile
                                  • cuski Re: ALLELUJA !!! 07.01.06, 22:49
                                    Niezmiernie smile
                                    • mysza_81 O wilku mowa:) 07.01.06, 22:51
                                      O wilku mowasmile

PS.Tylko blagam nie wznawiam obrad,bo....zameczycie WSsmile
                                      • iwoncia6 OŚWIADCZAM, ŻE OBRADY ZAKOŃCZONE 07.01.06, 22:54
                                        wyrok zapadł, jaki jest każdy widzi, ale jest, spadamy stąd
                                        • mysza_81 Re: OŚWIADCZAM, ŻE OBRADY ZAKOŃCZONE 07.01.06, 22:56
                                          Dziekuje,ze Ktos(czyt.Iwoncia) wreszcie sad wyreczylsmile
                                        • cuski AMEN ! 07.01.06, 22:56
                                          AMEN ! smile
              • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 07.01.06, 20:47
                smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • mysza_81 Widze,ale 07.01.06, 20:42
        Widze,ale tak mi sie powiedzialosmile

PS.A co do Forum,to bylam na LISCIEsmile
        • cuski Popieram, popieram... 07.01.06, 20:44
          Popieram, popieram...

PS. Dobre miejsce na rewizyte smile
          • mysza_81 Dobre miejsce na wizyte,ale.... 07.01.06, 20:47
            Dobre miejsce na wizyte,ale nie zlozylam tam wpisu,bo jakos.....nom trza sie
            przyznac,ze wroslam tutajsmile
            • iwoncia6 Re: Dobre miejsce na wizyte,ale.... 07.01.06, 20:48
              to byłaby zdrada narodowa
              • cuski Eeeeee tam zdrada... 07.01.06, 20:50
                Eeeeee tam zdrada... jak fajne forum, to czemu je nie wspierac smile))
                • iwoncia6 Re: Eeeeee tam zdrada... 07.01.06, 20:51
                  widziałam, widziałam, wspierasz jak możesz
                  • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 07.01.06, 20:52
                    smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • mysza_81 A to tez... 07.01.06, 20:53
                  A to tez racjasmile

PS.Mysle,ze warto tam zajrzec i sie przekonacsmileTylko bez zbednych nalotow,bo tu
                  tez macie swoje Forum,hehehehe
              • mysza_81 Re: Dobre miejsce na wizyte,ale.... 07.01.06, 20:52
                Nom to ja popelnilasmile)))

PS.A moze chcecie sie mnie pozbyc???smile))))))))))))))))))))))
                • cuski Ha ha ha... 07.01.06, 20:53
                  Ha ha ha...
                  • mysza_81 Re: Ha ha ha... 07.01.06, 20:56
                    Bardzo smiszne,hahahaha

PS.Czyja ta piosenka??Boysow??Westlife????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka