bolek2006 12.01.06, 07:09 Cieszyc sie czy raczej nie? Bylem tutaj tylko na jednym weselu. W Chicago to impreza dochodowa? No w kazdym badz razie zwracajaca sie w ...no wlasnie w ilu procentach? Ile nalezy dac w kopercie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Zaproszenie na wesele w Chicago. 12.01.06, 15:44 bolek2006 napisał: > Cieszyc sie czy raczej nie? Bylem tutaj tylko na jednym weselu. > W Chicago to impreza dochodowa? No w kazdym badz razie zwracajaca sie w ...no > wlasnie w ilu procentach? > Ile nalezy dac w kopercie? ja tam dawalm ok 100-150. Odpowiedz Link
m4verick Re: Zaproszenie na wesele w Chicago. 12.01.06, 17:44 a to ty sie zenisz? gdzie ta impreza? jaka sala? bo jak slub dwoch gajowych to daje sie spejalnie...hehehe Odpowiedz Link
bolek2006 Czy ty sie Bolek zenisz...???? 13.01.06, 04:27 To dobre pytanie! Nie, to nie moje wesele...Kurcze, czy bym sie cieszyl z kolejnej szansy? Och, please, no...nie zadawaj mi tak trudnych pytan! Odpowiedz Link
cuski Chyba jednak najlepszy jest ten pierwszy raz !!! 13.01.06, 04:46 Chyba jednak najlepszy jest ten pierwszy raz !!! )) PS. Druga szansa, to jednak nie to co pierwsza )) Odpowiedz Link
cuski Wesele w Chicago 13.01.06, 04:42 Ja jeszcze nie bylem w Chicago na weselu, bylem natomiast na goralskich chrzcinach i wsadzilem wtedy do koperty $150 Odpowiedz Link
cuski Bolek 13.01.06, 04:39 Bolek, to zalezy czy idziesz sam, czy z osoba towarzyszaca... no i najwazniejsze w jakich stosunkach jestes z osoba, ktora Cie zaprasza )) Odpowiedz Link
bolek2006 E, bylem zaproszony z ..kazda, ktora bym sobie... 13.01.06, 05:41 To "sledzie" z budynku.., ktorym sie "opiekuje" czyli zamiatam jak manager "evek" - moja ulubiona %%%%######$$$$(). "Sledzie" mi nie przeszkadzaja bo lubie je jesc. W dodatku Polska jest tak mala, ze nie traktuje zrzeszen jako podzialy, tylko jako lepsze wspoldzialanie w malych, lokalnych spolecznosciach. Sam urodzilem sie gdzies tam i z rodzicami bylem tu i tam by w koncu osiasc pod Warszawa i w Warszawie i w Chicago...tak, ze tu bylem, tam, bylem ..ksiedzu...gruszek podebralem itp.... Ps. ale dygresja!!! Nie ide! Dlaczego? Z tymi ludzmi lacza mnie przypadkowe kontakty. Kilka tygodni temu // rodzice panny mlodej zarli sie jak pies ..no przeciez nie z suka. Nie, ani wypic, ani miec radosc z szansy Panny Mlodej.... Lepiej skoncze, bo moze czyta i pisze na tym i okolicznych... Odpowiedz Link
cuski Bolek2006 napisał: 13.01.06, 05:45 Bolek2006 napisał: - Lepiej skoncze, bo moze czyta i pisze na tym i okolicznych... He he he... Kto wie ??? )) Odpowiedz Link
bolek2006 Ale do Kosciola pojde i kwiaty i czek... 13.01.06, 05:55 podaruje...Malzenstwo...Malzenstwo to nie bieg na setke, to nie bieg na czterysta czyli jednom okrazenie...to nawet nie bieg na mile, czli plus minus cztery okrazenia...Malzenstwo to..to MARATON... w czasie ktorego ma sie czasem doooooooosccccccccccc. Sami to sprawdzicie. Odpowiedz Link
cuski Cholera !!! 13.01.06, 05:58 Cholera, a ja naleze do krotkodystansowcow, he he he... Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Cholera !!! 13.01.06, 06:06 To dobrze!!!! Bo jak badania wykazaly...lepiej przeleciec sie i odpoczac...zamiast "katowac sie" za dlugo. Ps. lepiej jak na takich przykladach skoncze...ha ha ha........... Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Zaproszenie na wesele w Chicago. 13.01.06, 06:11 Wszystko zalezy...relacje i wiezi z para mlodych + gdzie to wesele jest. Niektorzy to zapieja bylam na kilku imprezach typu baby/bridal shower i panny robily rejestracje w sklepach typu Nordstroom a impreza w Grocie...maja ludzie wizje, tupet i smak. Odpowiedz Link
cuski Rejestracja w sklepach ??? 13.01.06, 06:13 Rejestracja w sklepach ??? Nie kumam czaczy )) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Rejestracja w sklepach ??? 13.01.06, 06:27 na prezenty, gospodarz imprezy robi liste co chce otrzymac. Odpowiedz Link
cuski Ale jaja !!! 13.01.06, 06:29 Ale jaja !!! PS. Z takim czyms jeszcze sie nie spotkalem )) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Ale jaja !!! 13.01.06, 14:29 Dziwne, bo to jest powszechnie znane. Przy jakies okazji ale glownie przy narodzinach dziecka, wyjsciu za maz i takich okazjach wiazacych z nowa droga zycia, wiele osob robiac tzw "party" robie rowiniez rejestracje w sklepie na produkty ktore chca ostrzymac w prezencie nie niespodziance, idziesz do sklepu podajesz wybrannego przez ta osobe i podaja ci liste ktora ona wybrala a sam wybierasz co kupic tylko z tej listy... Odpowiedz Link
cuski Re: Ale jaja !!! 14.01.06, 02:20 Ale ja naprawde nigdy nie spotkalem sie z czyms takim. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ale jaja !!! 14.01.06, 20:35 tak robia rejestracje w sklepach jakich chca, czesto bardzo drogich, ale to nie znaczy , ze musisz tam isc i kupic to co se panieneczkaa wybrala. a jak si eobrazi, ze jej nie kupiles tego co wybrala np w nordstrom, bo to kupa kasy to juz jej problem. Odpowiedz Link