magdeczka27 25.01.06, 20:16 ponoc czasem trzeba szczesciu pomoc wiec bede to czynic ciekawe czy doceni to pewnie nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Maverick napisal 25.01.06, 20:25 Maverick napisal: "a jak mozna pomoc szczesciu?" Trza je chwytac kiedy jest "okazja" Odpowiedz Link
cuski Carpe diem 26.01.06, 03:18 Carpe diem - chwytaj dzien... szkoda tylko, ze ja do tej rady bardzo rzadko sie stosuje Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Carpe diem 26.01.06, 14:33 No coz ja tez,ale to powoli sie zmienia....od jakiegos czasu mysle inaczej i brzydko mowiac w....mnie porazki,nie ma co sie przejmowac,bo i tak mnie sie krzywda nie moze dziac-jestem o tym przekonana))) Odpowiedz Link
mysza_81 Magda 25.01.06, 20:21 Magda,wez sobie wszystkie adresy i numery...wrazie czego Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 26.01.06, 08:17 mysza_81 napisała: > Magda,wez sobie wszystkie adresy i numery...wrazie czego czemu kazdy mnie straszy zaczynam sie bac nie rozumie dod dtego kazdy mi mowi,ze juz nie wroce alee myla sie przyjade w maju na troszke ja jade tam do pracy nic wiecej trzymaj kciuki za mnie mam nadzieje,ze bedziesz dzisiaj w radio chcialam was posluchac nie zapomne o was tam maja neta wiec bede pisac bede o 21 mojego czasu spij slodko nic mi nie bedzie mam taka nadzieje wiem jedno,ze londyn to nie jest to samo co stany ale od czegos trzeba zaczac pozdrawiam Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Magda 26.01.06, 14:35 Ja Cie nie strasze,tylko miej na uwadze,ze roznie moze byc PS.Nie wiem czy bede wieczorem....,ale jutro mam caly dzien wolny,to...ale Ty juz jutro lecisz:/Odezwij sie jak bedziesz miec mozliwoscPozdrawiam Odpowiedz Link