cuski 04.04.06, 02:59 Ogladanie komedii jest dobra terapia dla serca (poprawia ukrwienie tego narzadu). Znacie moze jakies dobre komedie, przy ktorych mozna boki zrywac ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Komedie 04.04.06, 03:17 Laurel & Hardy - kliknij w moja wizytowke w link Chlopcy znajdziesz najlepszy portal w calym internecie wlasnie ma byc wznowienie "Fra Diavolo" na dysku, i dodaja do tego kawalki z tych filmow gdzie mieli tylko goscinna scene - The Hollywood Revue, The Rogue Song - te ostatnie zwlaszcza mnie ciekawia, bo nie sposob ich nigdzie zobaczyc; goscinne sceny sluzyly do poratowania filmu ktory tak poza tym stanowil beznadziejna chale, ale dla tych dwoch publicznosc byla sklonna przesiedziec nawet przez chale aby sie posmiac przez 5 minut Odpowiedz Link
aga309 Re: Komedie 05.04.06, 03:02 No tak, dobre komedie są radością dla serca Ale tak naprawdę to przypomina mi się nieśmiertelna komedia " Sami Swoi .." Kargul i Pawlak byli świetni, bawili do łez... ) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Komedie 05.04.06, 03:55 "Meet the Fockers" z robertem de niro. ogladalam chyba ze 3 razy i zawsze mozna sie usmiac. Odpowiedz Link
cuski Re: Komedie 05.04.06, 04:24 Moja dziewczyna uwielbia R. de Niro, ja niestety nie przepadam za tym aktorem Odpowiedz Link
zettrzy Re: Komedie 05.04.06, 04:08 cos nowszego to Mel Brooks i Rowan Atkinson - aczkolwiek Rowan przerabia klasyke slapsticku, te jego numery jakbym juz gdzies widziala Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zettrzy 05.04.06, 05:39 musze sprawdzic, teraz czekam na to wznowienie z lat 30 wiec inne sprawy jakby przechodza mi kolo nosa poszukaj na Amazon, jesli cos wyszlo to gwarantowanie beda miec Odpowiedz Link