Dodaj do ulubionych

Coś mi się zdaje...

22.04.06, 21:40
...że wszyscy forumowicze (trolle i nie trolle) jadą na niezby pewnym wózku-sad
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40642882
Obserwuj wątek
    • cuski Tadeusz 22.04.06, 21:51
      Trolle i wozek ? smile

Raczej taczki wink
      • tadeuszx Jak GW padnie... 23.04.06, 00:52
        ... to nas wszystkich... O kurcze, stary, tyle dobrej pracy by się zmarnowało!!
        I to Wasze... czekaj... nasze-smile Super Forum by się zmarnowało... Cuski, dobry
        chwyt reklamowy: "Super Forum Chicago" - zamknięte, rozumiesz-smile "tylko dla
        przyzwoitej elity". Snobizm to cecha nie obca żadnej ludzkiej istocie-wink Jak się
        rozniesie, będą się pchali drzwiami i oknami. A wtedy admin Panisko...
        decyzja:przyjęty, decyzja:wynocha -smile I wtedy żadna siła, już by Ci nie
        podskoczyła-smile))) A zazdrooooość, uuuuuuu, szkoda gadać -smile))
        • cuski Tadeusz 23.04.06, 00:55
          Proponujesz ukrycie CHICAGO Forum ?
          • tadeuszx Nie! Ja nic nie... 23.04.06, 01:14
            ...proponuję, łomatko, ja się na tym nie znam!-smile Chodzi mi tylko o to, że ten
            serwer wtedy (prawdopodobnie) skasują. Bo kto to będzie utrzymywał, popatrz
            wyżej: Forum gazeta.pl...-sad
            • zettrzy Re: Nie! Ja nic nie... 23.04.06, 04:08
              mnie tez sie zdaje ze te ukryte fora maja swoj udzial w tym upadku ekonomicznym

forum ukryte to jest forum nieczytane, niedostepne, niewidzialne - ergo nie da
              rady na nim nic oglaszac, reklamowac, ani nawet nie ma jak sie przekonac czy
              warto, bo nie wiadomo kto tam pisze - moze tlum a moze dwie osoby; a bez reklam
              sponsorow forum sie nie utrzyma
              • cuski Administracja sama sie przyczynia do... 23.04.06, 04:16
                Administracja sama sie przyczynia do powstawania tak wielu zamknietych for.
                Po co ludzie maja se nerwy szarpac z jakimis trollami - ukryja forum i koniec.

PS. Gdyby administracja rzeczywiscie tepila trolli na tym portalu,
                to nie byloby tylu for ukrytych.
                • tadeuszx Ale coś mi się zdaje... 23.04.06, 12:55
                  ... a ja dalej swoje, że tych trolli to już prawie nie ma? Pochowało się toto,
                  zeszło do podziemia, czy jak? Shekinator swoje forum zamknął, bo nikt go nie
                  nachodzi. Oj, może być niedobrzesad Obiektywnie biorąc...
                  • cuski Moim zdaniem... 23.04.06, 13:02
                    Moim zdaniem, trolle byly, sa i beda.

PS. Apropos Shrekinatora, to nawet on musial ustawic mury anty-trollowe.
                    • zbuntowany8aniol Czyzbyscie chcieli ukryc forum??? 23.04.06, 13:16
                      ?????
                      • cuski Czemu mamy sie ukrywac przed jakimis tam trollami? 23.04.06, 13:19
                        Wydaje mi sie, ze ukrycie forum jest chowaniem glowy w piach.

Czemu mamy sie ukrywac przed jakimis tam trollami ???
                        • zbuntowany8aniol Re: Czemu mamy sie ukrywac przed jakimis tam trol 23.04.06, 13:20
                          No wlasnie,ale wczoraj taka mysl mi przyszla,adzis tu na Forum cos
                          kombinujeciesmile

PS.Ktos sie ze mna droczy ta piosenkasmile
                          • cuski My ? 23.04.06, 13:36
                            My ? My, my, my... nic nie kombinujemy, he he he...
                            • zbuntowany8aniol To fajnie:) 23.04.06, 13:38
                              Ale droczycie sie ze mna ta piosenkasmile....zlitujcie sie,plisss...bo umre,hihih
                              • tadeuszx Nic nie było o ukrywaniu... 23.04.06, 15:24
                                ... dałem link do dyskusji o stanie finansowym GW. Ci ludzie obawiają się, że
                                jak Gazeta Wyborcza splajtuje, to wszystko zlikwiduje. Jawne, ukryte, zamkniete,
                                otwarte i jakie tam jeszcze. Wszystkie. Dlatego jakby, martwiłem się na zapas,
                                że w tych ramach i nas mogą zlikwidować. Niezależnie od tego, co zrobimy. I tu
                                jest problem, bo, odpukać, gdyby padli, to tyle pracy Waszej włożonej w to
                                Forum...sad
                                Już sobie poradziłem z radiem i też słyszę. Oki jest! Aha, a dlaczego mnie
                                powiesili za te bajki? To nie ma być tadeusz, tylko wszyscy. Bo Zetka już
                                "bajke" tez wpisała i myślę, że inni też zechcą coś od siebie... To lepiej
                                napisać np: opowiadamy bajki.. czy cos podobniesmile
                                Znikam, narka
                                • zbuntowany8aniol Tadzio 23.04.06, 17:37
                                  Masz racje z GW...szkoda naszej pracy i tego Forum....a co do Twojego bloga,to
                                  zazalenia prosze do AdminasmileJak masz jakies propozycje,to chetnie z czego
                                  skorzystamy,fajnie by bylosmile

PS.Ja tez tu na chwile,bo gosci mamsmile
                                  • tadeuszx Jerrygirl nie myślałem o blogu... 23.04.06, 19:13
                                    ...lecz o napisie na stronie głównej Forum Chicago. W górnej części tej
                                    informacyjnej, naszej strony, tam gdzie są aktywne linki m.in. do Radio Chicago,
                                    jest taki wpis:Tylko u nas tadzio bajki opowiada. Słowa "tadzio bajki opowiada"
                                    są czerwone czyli aktywne - linkowane. Sęk w tym, że wyraz "tadzio" jest tam
                                    zbędny a nawet mylący, bo wątek ten o "bajkach" przeznaczony jest dla
                                    wszystkich. I właśnie prosiłem, żeby wszyscy coś dopisali. Coś śmiesznego,
                                    dziwnego, ciekawego, ze swojego życia. I nie musi to być sama prawda, cała
                                    prawda i tylko prawda - bo tytuł mówi, że opowiadamy bajkismile
                                    Więc, można takie swoje różne przypadki podbarwić, coś zmienić, żeby było
                                    ciekawiej. Zettrzy to nie tadzio a "bajeczkę" już tam napisała, prawidłowo
                                    odczytując zamysł, że to wątek dla wszyskich, którzy zechcą się z pozostałymi
                                    podzielić swoimi przypadkami życiowymi. Cuski też uważa, że może być śmiesznie i
                                    ciekawie. Znasz wpisy krytyczne w sprawie, że wątki nieciekawe. Sama
                                    odpowiadałaś, że wątki zakładają ludzie i piszą posty, więc dla tych, którzy
                                    narzekają jest możliwość do ciekawych wpisów. Bo nie sztuka narzekać i czekać,
                                    prawda? smile
                                    • cuski Prawda ! 23.04.06, 22:39
                                      Prawda !
                                      Nie sztuka jest narzekac, lecz robic cos fajnego dla tego forum smile

PS. Forum to MY, a nie tylko admin wink
                                    • zbuntowany8aniol Tadzio 24.04.06, 10:24
                                      Ja tez to mialam na myslismile
                                      Widze,ze Tomek zmienilsmile
                                      Tadzio,Tadzio ales dozarty...tez Cie lubie,ehehe
                                • cuski Tadeusz 23.04.06, 22:34
                                  Zrobi sie wink
                                  • zbuntowany8aniol No widzisz Tadzio 24.04.06, 10:25
                                    Trza z wlasciwa osoba gaworzyc...ja tu tylko sprzatamsmile
                                    • cuski :) 24.04.06, 12:53
                                      smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka