cuski 25.04.06, 04:26 Nie dosc ze mialem fatalny weekend, to poniedzialek rozpoczalem wypadkiem samochodowym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speranzaa Re: Fatalny poczatek tygodnia 25.04.06, 04:33 oj niedobrzez, a co si estalo dokladnie? choc caly jestes ? Odpowiedz Link
cuski Fatalny poczatek tygodnia 26.04.06, 03:01 Jestem caly, ale rozbilem swoj samochod sluzbowy Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Samochod nie wiadomo jaki,nigdy nie jest 27.04.06, 13:33 bezpieczny pomimo,ze tak sugeruja producenciWiec tak nie licz na to,ze on bezpieczny,trza byc przewidywalnym,choc troche. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Fatalny poczatek tygodnia 25.04.06, 08:23 Jaki poczatek tygodnia,taka cala reszta,niestety. Odpowiedz Link
cuski Fatalny poczatek tygodnia 26.04.06, 03:02 Niech sie ten tydzien wreszcie skonczy ! Odpowiedz Link
iwoncia6 Re: Fatalny poczatek tygodnia 26.04.06, 19:44 nie lubię poniedziałków, chciałoby się rzec.. (((((((( Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Fatalny poczatek tygodnia 26.04.06, 20:59 A coś bliżej. W jakiej sytuacji? Czy "trafią" Cię jakieś konsekwencje?. Jak to tam u Was wygląda w świetle ubezpieczenia?. I nie słuchaj tych "krakaczy"!!! Jak mi poniedziałek na pysk padał to wiedziałem, że końcówka będzie super!) Przysłowie: "Jak początek żałosny to koniec radosny". Mąddrości narodu nie wierzysz??! Odpowiedz Link
cuski Re: Fatalny poczatek tygodnia 27.04.06, 02:50 Jechalem do pracy (samochodem sluzbowym) droga szybkiego ruchu i w pewnym momencie pewien "zoltek" (Chinczyk) wjechal na moj pas ruchu i mocna depnal na hamulec... ja zrobilem to samo, ale braklo mi metra i stuknalem go w tylek. PS. Gosciowi nic sie nie stalo, a ja mam stluczny lewy przedni reflektor i maske do wymiany... oczywiscie wszystkie koszty zostana pokryte z firmowego ubezpiecznia. Odpowiedz Link
tadeuszx Aaaa, to ewidentnie wymusił... 27.04.06, 11:26 ... bo pewnie i w Stanach tak jest, że zmiana pasa ruchu, nie może zakłócać jazdy inny na tym pasie, a tym bardziej zmuszać ich do hamowania. A jest w amerykańskim kodeksie coś takiego jak w naszym: Zachowanie szczególnej ostrożności przy wykonywaniu niektórych manewrów drogowych (np. włączanie się do ruchu, wyjazd z podporządkowanej itp.)? No to koszty masz z głowy. To już jest plus! I tak rozumuj, że nie pech, ale szczęście miałeś stary! I że nic się nikomu nie stało?! Chłoooopie, a gdzieś Ty tu się pecha doszukał??? Cuski! Krzyknij - "nasi górą!", dobrze jest, a będzie jeszcze lepiej!!! Tak postępuje optymista No a Ty chyba nim jesteś, nie? ))) Pozdrówka Odpowiedz Link
cuski Co do optymizmu, to... 27.04.06, 13:03 Co do optymizmu, to kiedys bylem niepoprawnym optytmista, ale Ameryka pokazala mi te swoje "miody" i chyba teraz bardziej przeze mnie przemawia pesymizm Odpowiedz Link
tadeuszx Ty mi tu nie lej wody 27.04.06, 13:40 tylko wprost gadaj, że Ci tęskno za krajem i tyle. A z tym pesymizmem to zrób tak: Wchodzisz do domu po pracy, rozejrzyj się po mieszkaniu, patrzysz a ten skubaniec tam siedzi w kącie. Za kark dziada, wywal z chałupy, drzwi zamknij i będziesz miał spokój))) Widzisz Cuski? Tadziu Ci znajdzie na poczekaniu, wyjście z każdej sytuacji)) Odpowiedz Link
cuski Dziada ??? 28.04.06, 03:03 Dziada ??? Znaczy sie tego Pesymizma mam wywalic ??? He he he... Odpowiedz Link
tadeuszx No a jak!!! Co nie wiedziałeś 28.04.06, 08:39 że te pesymizmy, to najczęściej takie stare dziady!?)) Zrzędy, marudy i stare pierniki! Z nimi (tymi pesymizmami) nie pogadasz, nie da rady( Smutasy takie i innych dołują. I pewnie jeden taki, siedzi gdzieś po cichu. Ty go nie widzisz, a on Ci "truje" i Cię dołuje. Dlatego mówię, rozejrzyj się dobrze. Musi tam gdzieś być! Jak go namierzysz, to wykop za drzwi! I będziesz miał spokój i wróci OPTYMIZM!))) A wiesz, że u mnie aż trzech się skrywało? Dwóch było łatwo, ale ten trzeci, co się zaszył w podświadomości... ciężko było, ciężko Ale go dorwałem i wykopsałem dziada)) A teraz bracie, optymizm! Optymizm wszędzie w mojej chacie)))) Odpowiedz Link
tadeuszx Wytropić i usunąć 29.04.06, 11:33 wszystkie (te pesymizmy)! I wtedy zobaczysz, że będziesz się czuł znakomicie)) Odpowiedz Link