dj_sly 03.05.06, 07:20 Hey no i wreszcie udalo mi sie dolaczyc do grona forumowiczow. Teraz napewno bedziemy sie "spotykali" w godzinach moich audycji ale takze po za nimi.... milego dnia SLY (Adam ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol W imieniu wszystkich Forumowiczow i Foremek 03.05.06, 08:54 witam serdecznie PS.Chyba jestem pierwsza,ktora przywitala Slya,hehehe Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Witaj DJ ! 03.05.06, 16:55 Heyka SLy od Tadeusza! No naaaareeeeszcie)) Darłem się aż zachrypłem... no ale jesteś!))) Badaj jak tu fajnie)) Nawijki też można przyciąć DJ, wiesz, że ja już od tego ciągłego "puszczania oczek" to jakiegoś takiego nerwowego tiku dostałem?! Kurcze, stary, wesprzyj i popuszczaj Ty trochę, bo mi to już utrudnia korzystanie z kompa)) I jeszcze wejdzie w nawyk stały.....uuuuuu bracie, moze być nieciekawie Bo... np. idę sobie i puszczam oczka... A jak się trafi jaki nerwowy facet z dziewczyną, a ja do niej oczko... Rozumiesz, afera może być na cały gwizdek??!! Pozdro DJ)))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No wkoncu moze kto Slya rozrusza:)) 03.05.06, 17:22 Tadzio do dziela,zeby Sly mial lepszy humor codziennie Odpowiedz Link
m4verick Re: staly koresponded i dj w jednej osobie 03.05.06, 18:25 czesc Sly, wreszcie dolaczyles do grona forumowego, jakby kto nie wiedzial Sly do Dj i korespondent naszego radia na Florydzie Odpowiedz Link
tadeuszx Re: No wkoncu moze kto Slya rozrusza:)) 03.05.06, 19:45 zbuntowany8aniol napisała: > Tadzio do dziela,zeby Sly mial lepszy humor codziennie -----> ...nastajesz na moje życie?! Akurat jadłem babkę i jak ten post do mnie dotarł... noooormalnie to żem sie zadławił!! To ja, chłop stary, mam DJ-a rozruszywać!!!? Nieeeee, ja się na myszę poskarżę adminowi!!! Noż tu nawet, szytej grubymi nićmi insynuacji, można się doszukać!!! Zgroza mówię, zgroza!!! I tak dla porządku, oraz na wszelki wypadek, przypominam Ci myszko, że jesteś dziewczyną... Rozumiesz? Ty, ty jesteś dziewczyną .... hehehehehe... i nie myl się więcej))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 03.05.06, 21:09 Mialam na mysli poprawe humoru smiechemZadnych insynuacji nie szyje...czy ja zawsze musze sie tlumaczyc??? PS.Wiem Tadzio,ze dziewczyna,niestety,hihi...nie myle sie,ale trza mi wybaczyc zmeczonam troszeczke wkuwaniem,wiec wpadam na sekunde i zmykam i tak w obiegu Odpowiedz Link
tadeuszx Heheheee, daję Ci słowo... 03.05.06, 22:06 Tadzia, że Sly jako dziarski mężczyzna, na Twoje uśmiechy zareaguje zdecydowanie bardziej spontanicznie, jak na moje posty Myyyyysza, a ten jego głos w radiu... taki...męsko-urokliwo-słodziutki i miękki...no myszko!?? Toż co wrażliwsze panny, na samo brzmienie głosu DJ-a powinny mdleć z rozkoszy)) Ty, a pod tym głosem... nie widziałaś??? Przystojniacha jak trzeba... myszka... kiedyś się chwaliłaś, że masz takie wrażliwe serce?! No, akurat widać! Ty masz serce z kamienia!!! Jeśli taaaakiemu facetowi jeszcze nie nawijasz bajerów??! Wszystko naskarżę adminowi!! Niech wie, jak moderatorka traktuje DJ-a!))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wymiekam;)))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 03.05.06, 22:22 Wszystko sie zgadza po za jednym.......serce wrazliwe mam jako Aniol,a jako czlowiek z kamienia PS.A skarz ile wlezie))....mysle,ze Admin stanie po mojej stronie)))))Cuski mam racje????Staniesz po mojej stronie????)))A i jeszcze jedno Tadzio,Ty sie skarz Adminowi,a ja pojde wyzej i poskarze sie Szefonciowi,zobaczymy kto lepiej wyjdzie,ot to......hehehehehehe Odpowiedz Link
cuski Admin przyjal skargi 04.05.06, 02:07 Admin przyjal skargi i rozpatrzy je w pierwsza wolna sobote Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek,a co tu rozpatrywac??? 04.05.06, 11:36 I czekac do wolnej soboty????Odpowiedz jest prosta,tak lub nie....przecie Oni mnie tu wykonczaKurde,Ty tez sie droczysz,o to mnie popamietasz....ja Was tu zaraz do pionu postawie,nie bedzie zmiluj sie!!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,taka ladna Slyowi wystawiles wizytowke,ze 04.05.06, 11:42 chlopak o radiowej audycji zpomnial PS.Szkoda,bo i tak rano bylam na seminarce:] Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadzio,taka ladna Slyowi wystawiles wizytowke 04.05.06, 12:39 Pooooooważnie??? )))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nom,zaszlam dzis chwile po 8 na sekunde i nie 04.05.06, 12:46 gral,tylko automat hulal Odpowiedz Link
dj_sly Re: Nom,zaszlam dzis chwile po 8 na sekunde i nie 04.05.06, 18:20 zbuntowany8aniol napisała: > gral,tylko automat hulal Tak tylko przypomne ze 8:00 rano to u mnie 2:00, i nie zapomnialem o audycji. Problem w tym ze nikt sie nie pojawil na czacie, a produkowac sie dla samego siebie...... to nie to samo co produkowac sie dla was... No coz , moze nastepnym razem bede mial wiecej cierpliwosci i sil )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Sly,bo widzisz u Nas jeszcze dlugi weekend jest:) 04.05.06, 18:31 I temu malo sluchaczy,ale jak powiedzialam nawet dla jednego sluchacza warto grac,bo potem moze byc coraz wiecej Odpowiedz Link
tadeuszx Sly, zeby słuchaczy przybyło 04.05.06, 19:26 trzeba by ściągnąc więcej forumowiczów. Z Polski pewnie by nie było trudno ale od Was?? Żeby się Forum Chicago nie przerodziło w np. "Rodzynki z Chicago" )) Odpowiedz Link
tadeuszx No! Ja też lubię te 04.05.06, 19:35 płci żeńskiej szczególnie. Tylko że troche tych naszych Polonusów- rodzynków za mało może być, jak by tu chmara Polaków by weszła. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: No! Ja też lubię te 04.05.06, 19:42 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: No! Ja też lubię te 04.05.06, 19:54 ... no ale chyba nie te żeńskie... rodzynki!? Ty, mi tu nie zagęszczaj konkurencji i nie próbuj podjadać!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A czy ja cos o zenskich rodzynkach pisalam??? 04.05.06, 19:59 Tylko sie usmiechnelam,a to nic nie znaczylo chyba,hmmm................ Odpowiedz Link
tadeuszx Re: A czy ja cos o zenskich rodzynkach pisalam??? 04.05.06, 20:06 Tak na wszelki wypadek, lepiej mieć tę pewność! Więc się tak tylko upewniałem, bez zadnych podtekstów! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: A czy ja cos o zenskich rodzynkach pisalam??? 04.05.06, 20:09 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
speranzaa Re: LOL i wreszcie udalo sie... 04.05.06, 02:15 hellou Sly, pisz ile dasz rade! Odpowiedz Link
dj_sly Hehehe oki bede pisal ile dam rade... a rade dam.. 04.05.06, 07:06 Tia damy rade...... kwestia tylko czasu i przyzwyczajenia do forum... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Hehehe oki bede pisal ile dam rade... a rade 04.05.06, 09:10 ...no!)) I widzisz jak tu miło? I nawet myszka dla Ciebie wymięka)))))))) Ale... uważaj... bo to "twaaaaarda sztuka" )))))))) SLy, bo ja już się na nią nadziałem )))))))))) Uuuuuuuuuuuuuuu, człowieku... fest daje po uszach)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 04.05.06, 11:33 Dla kogos trza bylo wymieknac)))Za to "twaaaaarda sztuka",to Tadzio dostanie po uszach i nie mysl,ze bede miec jakies skrupuly,ot nie...jeszcze mnie popamietasz!!!!PPP Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Sly,no wkoncu moze ruszysz,bo juz promyk swiatla 04.05.06, 11:30 widze,ze dasz rade,wiec tylko tak dalej,a wyjdziesz na ludzi Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Sly,no wkoncu moze ruszysz,bo juz promyk swia 04.05.06, 12:38 hehehe, właśnie. Może się obudził?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A o to,to juz pytaj samego DJ:) 04.05.06, 12:47 Nie lubie pustych watkow Odpowiedz Link
cuski No i nasz DJ z Florydy pomalu sie rozkreca :) 05.05.06, 03:01 No i nasz DJ z Florydy pomalu sie rozkreca Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No coz.............................. ... 07.05.06, 17:33 A ja mam inne zdanie w tej kwestii. Odpowiedz Link