Dodaj do ulubionych

konstytuacja 3majowa - parada 2006 zdjecia

07.05.06, 19:37
Zdjecia na goraco z parady tylko u m4vericka smile
Po ogladnieciu zdziwicie sie, czemu polskojezyczne media w Polsce nic o tym
nie mowily, a to dlatego ze to politycznie niepoprawne, takie propagowanie
historii i bycie dumnym ze swojego pochodzenia i Kraju.

galeria jak zwykle na m4verick.com
Obserwuj wątek
    • cuski M4v 08.05.06, 00:49
      M4v, polskojezyczne, to nie to samo co polskie wink

Ide luknac na te fotki smile
      • m4verick Re: M4v 08.05.06, 16:51
        cuski napisał:
        > M4v, polskojezyczne, to nie to samo co polskie wink

specjalnie napisalem polskojezyczne,
        bo polskich w Polsce juz od dawna nie ma indifferent
        • cuski Re: M4v 09.05.06, 02:29
          smile
        • tadeuszx Re: M4v 14.05.06, 11:14
          Błąd. Telewizji nie zdążyli rozpieprzyć i rozkaść czyli sprywatyzować.
    • cuski M4v 08.05.06, 00:54
      Zdjecia jak zwykle sa rewelacyjne smile

Achaaaa... bylbym zapomnial - mieliscie zajebista platforme smile

PS. M4v, jak mozesz, to umiesc to ostatnie zdjecie grupowe
      na naszej stronce radiowej i dodaj jakis fajny komentarz smile
      • tadeuszx Tomek, Mav, która to? 14.05.06, 11:19
        Ta z napisem Polonia czy ta "ślubna"?smile))) Obie bardzo fajne!
        • cuski Tadeusz 15.05.06, 04:21
          Ta z napisem "Polonia" smile
    • tadeuszx Re: konstytuacja 3majowa - parada 2006 zdjecia 14.05.06, 11:10
      Mav, gratuluję!!! Jesteś w moich Ulubionych w przeglądarce! Twoja opinia o
      polskich mediach jest (niestety) całkowicie słuszna. Może się coś zmieni, bo np.
      w TVP zmienili szefa. Dworzaka z PO zastąpił Wildstein (ten od listy agentów).
      On nie jest z PiSu ale wygląda z tego co robi i mówi, że facet ma dość dobrze
      poukładaną logikę i wartości moralne. Złodziej jest złodziejem, agent agentem
      itd. Może wreszcie Polak-patriota przestanie być nazywany nacjonalistą,
      szowinistą, rasistą i cholera jeszcze wie czym!!!?
      Dziękuję. Dziękuję wszystkim Polonusom, którzy nie wstydzą się polskości!!!
      Wszystko wskazuje na to, że to Wy dajecie nam w kraju, przykład postawy Polaka,
      wzór patriotycznego zachowania. Wielkie dzięki!!!
      • cuski Czlowiek tak naprawde... 15.05.06, 04:24
        Czlowiek tak naprawde docenia pewnych ludzi, pewne rzeczy,
        dopiero wowczas gdy ich/je traci.
        • zbuntowany8aniol Spieszmy sie kochac ludzi,tak szybko odchodza... 15.05.06, 09:03
          Spieszmy sie kochac ludzi,tak szybko odchodza....

ks.Twardowski
          • tadeuszx Re: Spieszmy sie kochac ludzi,tak szybko odchodza 15.05.06, 10:55
            Bardzo mądra i głęboka myśl. Dobrze, że ją cytujesz. Usiłuję ją realizować... na
            różnych płaszczyznach...
            • zbuntowany8aniol Znow sie powtorze,ale dzis powiedzmy,ze jestem 16.05.06, 16:36
              usprawiedliwiona...zreszta widac to w moich wypowiedziach,ale nie o tym
              chcialam.A mianowicie,zaczynamy doceniac ludzi,rozne rzeczy,ale przede
              wszystkim ludzi dopiero w momencie kiedy sie nie straci bliskiej osoby.Ja sie o
              tym przekonalam na wlasnej skorze,dlatego co by sie nie dzialo,to mysle,ze gdy
              cierpienie dotyka innych w takim przypadku musi ktos przy nas byc,kto pomoze,da
              sile,motywacje do walki z samym soba.Szkoda,ze ja...no nic sa osoby,ktore same
              potrafia sie pozbierac,ale jednak lepiej jak jest ktos w poblizu na kogo mozna
              liczyc,a przede wszystkim na dobre slowo,to duzo daje i wtedy wiara wraca i
              nadzieja i malymi kroczkami mozna wyjsc na prosta.

PS.A co do realizacji,to nie zawsze to jest takie proste,a szczegolnie jak juz
              jest po fakcie.
              • cuski Zgadza sie Myszko - wiara jest najwazniejsza ! 17.05.06, 02:50
                Zgadza sie Myszko - wiara jest najwazniejsza !

Od zeszlego piatku jestem strzepkiem nerwow... nie sypiam nocami,
                tylko caly czas jezdze do mamy do szpitala (dzis spedzilem z nia
                ponad 12 godzin - dobrze, ze choc moi pracodawcy ida mi na reke)... caly czas
                podtrzymuje mnie na duchu moja dziewczyna.

PS. Tylko w trudnych chwilach mozna sie przekonac, jaki ktos jest, tak naprawde.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka