cuski 11.05.06, 02:59 Wpisujcie w tym watku wasze propozycje (autor i tytyl piosenki) do naszej radiowej playlisty, ktore podczas nieobecnosci Dj-ow, bedzie zapodawal automacik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol No to sie pierwsza wpisuje i pewnie jedyna:P 11.05.06, 15:32 1.DNX *In The Getto 2.Flipsyde *Happy birthday 3.Maryla Rodowicz *Hej sokoly *Mój piękny panie 4.Gloria Gaynor *Can’t take me eyes off you 5.Abba *Waterloo *Voluez Sous *Take a chance on me 6.Albano & Romina Power *Felicita 7.Mattafix *Big city life 8.Modern Talking *You're A Woman, I'm A Man 9.Narcotic Thrust *I Like It 10.Natalia Oreiro *Me muero de amor 11.Papa Dance *Bez Braw Na Finał *Monaliza *Czarny Snieg *Gdzie jest Ola *Ona byla inna *Naj Story *Kamikadze wroc *Maxi singiel *Nietykalni *Gdzie sa one 12.Sunset Strippers *Falling.Stars 13.Urszul *Dzis już wiem *Aniol wie 14.Umberto Tozzi *Te amo 15.Ricchi e Poveri *Acapulco 15.Marszalek Band *Lato *Tu jeszcze cos bylo bodajze...jestes piekna jak milion dolarow...i cosik jeszcze,tylko nie pamietam 16.Fort Minor *Where'd you go 17.Creed *Higher 18.Dire Straits *Local Hero 19.Oddzial Zamkniety *Gdyby nie Ty 20.Verba *Sluchaj skarbie *Moglismy 21.Edyta Gorniak&Mietek Szczesniak *Dumka na dwa serca 22.Jamal *Policeman 23.Sumptuastic *Bo mam Ciebie PS.Chyba przesadzilam)))Dac mi palec,a wezme cala reke,hihihihihih A tak wogole,to jakas ograniczona liczba miala byc tych utworow???Bo chyba przegielam,hmmmm.... Odpowiedz Link
cuski Re: Mysza 12.05.06, 05:58 Wlasnie sciagnalem sobie ten kawalek "In the getto" - bardzo mily dla ucha Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak,bardzo mily:) 12.05.06, 09:46 Trzeba bylo powiedziec,to bym Ci przeslala Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No i co nikt niechce zmiany playlisty?? 20.05.06, 13:04 Tyle szumu narobiliscie,a kiedy przychodzi co do czego,to nikogo nie ma...ladnie Na czacie protestujecie i burzycie sie,ze automat nudnawy,wiec sie zdecydujcie zamiast robic z moderatora balona!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 20.05.06, 13:16 Nie bede wskazywac palcem,ale nie od jednej osoby sie slyszalo,wiec z taka prosba wyszlam do Was Dj-e byscie troche pozmieniali dla dobra ogolu Odpowiedz Link
cuski Musze pogadac o tym z M4verickiem 20.05.06, 21:45 Musze pogadac o tym z M4verickiem przy jakims dobrym piwku Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Musze pogadac o tym z M4verickiem 20.05.06, 21:57 No ja mysle,bo jak tak dalej bedzie,to bedzie bida Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No i propozycja zostala zgloszona,a efektu jak nie 26.05.06, 11:49 bylo tak nie ma.Takie obiecanki cacanki jak w polityce!!!Wciaz czekam na to,ze zmienicie choc troche te playliste,ale widze,ze sie nie doczekam.A moze Forumowiczom i Foremkom sie nie przyjadl automat???Jesli tak,to kto narzeka na czacie???Czat jest czescia Forum,wiec jak bedzie??Robicie,ze mnie posmiewisko DJe...szczegolnie Ty Tomek i Filip!!!Wiec teraz zastosuje szantaz...dopoki nie zmienicie playlisty,moja noga tu nie postanie.Zaryzykuje i stawiam wszystko na jedna karte dla dobra ogolu PS.Jestem ponoc szalona Mysza o czym nieraz sie przekonaliscie,wiec lepiej wezcie se to do serca,bo nie zartuje!!!A i jeszcze jedno moze byscie tak czasem Msze poprowadzili,a nie Ministranta zaganiac do wszystkiego!!!Podziekowal...do kiedys tam Swiete Nigdy Odpowiedz Link
cuski Mysza 26.05.06, 13:50 To nie sa zadne obiecanki cacanki, tylko po prostu brakuje nam czasu. PS. Ostatnio, nawet nie mam mozliwosci porzadnie sie wyspac (zreszta wspomnialem o tym, w jakims tam zalozonym przeze mnie watku). Odpowiedz Link
cuski Mysza 27.05.06, 06:11 A co, pewnie Kitanka sie skarzyla, ze proboszcz zaniedbuje radio ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie,wszyscy sie skarza.Mowie ogolnie i z wlasnych 27.05.06, 16:57 obserwacji.Tomek to nie jest jedna,dwie osoby...wiecej takich glosow bylo,wiec jak mozecie,to zrobcie porzadek.Ja nie moge kazdemu tlumaczyc Was.Jesli pomysl byl i popierasz zmiane playlisty,to powinno,to byc doprowadzone do konca,a nie takie rzucenie propozycji,a niech reszta mysli.Poprostu zaczynacie ze slomianym zapalem wszystko i tyle.Wiem,ze macie obowiazki.Kazdy je ma...ja tez mam a jednak mysle,ze wykonuje je calkiem calkiem,choc ostatnio nie mam weny do pisania,co widac.Rob jak uwarzasz,bo ja na radio nie mam wplywu,to jest Wasza czesc,tylko mowie jak inni Was postrzegaja i ze chca zmian. Odpowiedz Link
cuski Bogusia 27.05.06, 17:13 Jak inni chca zmian, to czego tego osobiscie nie powiedza na forum ??? A co do tego slomianego zapalu, to grubo sie mylisz... gdyby tak bylo, jak piszesz, to juz dawno padloby to forum, radio i czat... nikt z nas nie jest robocopem i robimy co mozemy, jesli tylko oczywiscie czas nam na to pozwala. Zrozum, ja nie moge sie zajmowac wszystkim... wiekszosc swoje pary wkladam w to forum, Sly dostal swobodny dostep do serwera radiowego i czata, a M4v zajmuje sie nasza stronka radiowa... mimo tego, w dalszym ciagu brakuje nam rak do pracy. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Zwaz na to Tomek,ze nie wszyscy,ktorzy pisza na 27.05.06, 17:23 czacie pisza na tym Forum i dlatego moze dla wiekszosci tych osob jestem lacznikiem miedzy czatem a Forum.Wszystko rozumiem i wiem,ze nikt nie jest robocopem,ale to juz tlumacz ludzia z czata,a nie mnie.Ja juz w tym temacie nie mam nic do powiedzenia,wiec pasuje.Bedziecie miec czas to zrobicie porzadek,ja juz w to nie wnikam i sie nie mieszam,chocby dla dobra ogolu.Koniec. Odpowiedz Link
cuski Bogusia 27.05.06, 17:26 Pisac nie pisza, ale z cala pewnoscia nas czytaja, dlatego miedzy innymi napisalem powyzszego posta. Odpowiedz Link
cuski Re: Bogusia 27.05.06, 17:24 Zeby nie bylo, ze tylko automat gra, to teraz zalaczylem wlasna muze PS. Ide cos wreszcie pozalatwiac - narazisko Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No nie....co to ma byc??? 27.05.06, 17:29 Spoko,ja posiedze i sie pousmiecham,bo sie powstrzymac nie moge,ehehe Odpowiedz Link
cuski Szkoda, ze M4va nie ma... 27.05.06, 18:16 Szkoda, ze M4va nie ma - on lubi takie kawalki Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No coz,nie krytykuje,tylko jakos od pewnego czasu 27.05.06, 18:18 przyzwyczailam sie do innych PS.Mav,to jest wyjatek jakich malo...agent numer jeden,ehehehe...glupawka mnie naszla))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A ten jak zwykle usmiechniety,ehhehe 27.05.06, 18:30 Jak Ty to Tomek robisz?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No nie,jasne,ze nie:))) 27.05.06, 18:36 Tomek,wdepnij na czata musze sie cos Ciebie spytac???Jak mozesz oczywiscie Odpowiedz Link