m4verick 20.05.06, 00:40 A moze taki watek, napiszcie swoje ulubione cytaty (tylko krotkie na Boga) i nie koniecznie musza byc z Biblii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolek2006 Re: Ulubione cytaty 20.05.06, 02:55 Tak z pamieci? Nic mi do glowy nie przychodzi. No chyba,ze Walesa: -zdrowie wasze w gardlo nasze. Ps. jak cos sobie przypomne to .... Odpowiedz Link
himera24 Re: Ulubione cytaty 20.05.06, 03:58 m4verick napisał: > A moze taki watek, > napiszcie swoje ulubione cytaty (tylko krotkie na Boga) i nie koniecznie musza > byc z Biblii. ja mam jeszcze jeden z Apokalipsy tym razem, pisze z pamieci wiec moze nie byc slowo w slowo tak jak w Biblii jest napisane. "A gdy otworzyl pieczec czwarta, uslyszalem glos czwartego zwierzecia mowiacego 'przyjdz' i oto kon trupio blaty a imie siedzacego na nim Smierc i otchlan im towarzyszyla i dano im wladze nad czwarta czescia swiata by zabijali (...)" to chyba z fragmentu o zterech jezdzcach apokalipsy. Odpowiedz Link
cuski M4v 20.05.06, 04:32 Ciekawy watek, dlatego go przyszpile PS. Moze jutro wstawie jakis swoj cytacik, bo dzisiaj mam potworny bol glowy. Odpowiedz Link
m4verick Re: moj cytacik 20.05.06, 06:46 "...WY JESTEŚCIE DZIEĆMI DIABŁA..." Słowa Jezusa do Żydów zebranych pod swiątynią Ewangelia św. Jana 8:41-59 Odpowiedz Link
m4verick Re: M4v 20.05.06, 06:56 Pamietasz ten wywiad co ci wyslalem kiedys, przeczytales dokladnie zakonczenie, jak ten jewrej mowi o swoim ojcu na samym koncu? Odpowiedz Link
cuski M4v 20.05.06, 12:56 M4v, mozesz zacytowac to zakonczenie, bo nie moge tego znalezc w tym tekscie. Odpowiedz Link
m4verick zakonczenie 20.05.06, 22:30 kiepsko szukasz "...Drogi czytelniku – gdy już dyktafon został wyłączony Ja oskarżyłem Harolda Rosenthala o nie zastosowanie się do naszej umowy w odpowiedzi na pytanie jak Żydzi stali się narodem wybranym przez Boga. On odpowiedział: „My jesteśmy narodem wybranym przez Boga... Większość Żydów nie lubi tego mówić, ale naszym Bogiem jest Lucyfer, więc ja nie kłamałem – i my jesteśmy jego wybranymi dziećmi. Lucyfer jest bardzo aktywny. Byłem oszołomiony! Nie miałem więcej komentarzy. Obserwowałem że ten arogancki, pyszny człowiek zmienia się czasem jak kameleon, który zmienia swój kolor. Wiele razy on okazywał nienawiść, tak, nawet jad. Koniec końców ja czułem się nie czysty przebywając koło niego. Ukryta tyrania została ujawniona..." Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oz w morde misia!!! 20.05.06, 22:45 Czuje,ze mi rogi rosnaA kyz z Lucyferem!!!!Jeszcze Forum nam zasmieci i znow bede siedziec ze szmatka i pucowac kafelki:] Odpowiedz Link
cuski Nie boj zaby Mysza ! 20.05.06, 22:47 Nie boj zaby Mysza - na naszym forum ni ma zadnych wyznawcow Lucyfera Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A skad wiesz?? 20.05.06, 22:49 Jak jakis czycha za moimi plecami???Jezuuuu,zgroza....czuje,ze mnie diabel kusi i widlami dziabie,moje bieden skrzydla:] Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie wiedzialam,ze takie rzeczy mozna czuc w 20.05.06, 22:52 kosciach....ale tego pewnym nibedziesz....a teraz slynne "hehehehe" Natalki))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Apropo diabla i cytatow:P 20.05.06, 23:03 Gdzie diabel nie moze,tam "zawsze" babe posle Odpowiedz Link
m4verick Re: Apropo diabla i cytatow:P 20.05.06, 23:20 Aniol a do czego cie ten diabel kusi? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A do roznych rzeczy:) 21.05.06, 16:30 Chyba chce mnie zniszczyc,ale tak latwo nie pojdzie Odpowiedz Link