Dodaj do ulubionych

Ciekawostka -dla panów-z Płci mózgu:

06.06.06, 10:02
Przez pierwsze 6 tyg. życia,po poczęciu,byliście dziewczynką !Jeśli w tym
czasie nie zadziała hormon męski,to urodzi się dziewczynka,a jak zadziała to
robi sie mózg chłopca i rodzi się chłopak.
Obserwuj wątek
    • cuski Dobrze, ze... 06.06.06, 13:33
      Dobrze, ze u mnie zadzialal ten hormon meski, bo bym musial w kieckach latac wink
    • tadeuszx Re: Ciekawostka -dla panów-z Płci mózgu: 06.06.06, 22:58
      Ooooo, jaka ulga, ze zadzialal!wink Ludzie, ja sobie w ogole nie moge wyobrazic
      bycia kobieta?? To musi byc straszne!! Horror! Stroje, makijaze, buciki,
      koraliki i te tam rozne pierdulki... Ooooooo??!! A jakies rodzenie dzieci??!
      Zgroza!!!
      • polishbellydancer Re: Ciekawostka -dla panów-z Płci mózgu: 07.06.06, 01:44
        ulga? a co wy myslicie, ze bycie kobieta to jakies przeklenstwo? ;o)
        • cuski Bycie kobieta... 07.06.06, 02:41
          ... to nie przeklenstwo, ale... smile
          • polishbellydancer Re: Bycie kobieta... 07.06.06, 03:58
            ale?
            • cuski Ale... 07.06.06, 04:10
              ... jednak wole byc facetem wink
              • tadeuszx Tomasz, ja rozumiem Poli. Byc taka kobieta 08.06.06, 12:47
                jak ona, to calkiem co inneeeego. Poli, my mowimy o normalnych kobietachwink Nikt
                z nas nie zaklada, ze od razu, zostal by taka super dziewczyna ja Ty. A ze Ty
                wolisz byc kobieta, to sie nie ma co dziwic. Kazdego faceta mozesz sobie owinac
                dookola palca, a on nawet nie kwikniewink))) Wlacznie ze mna hehehe, dlatego tak
                Cie troszke unikamwink)) Byc zakreconym na Twoim punkcie i to w moim wieku???!
                Nie, nie... nie wypadawink))
                • polishbellydancer Re: Tomasz, ja rozumiem Poli. Byc taka kobieta 08.06.06, 21:15
                  oj powiedzialabym, ze czarujesz ale chyba raczej cos zciemniasz ;o)
                  • tadeuszx Poli, nic! Nic nie sciemniam. Byłem przecież na 08.06.06, 21:29
                    Twojej stroniewink Widziałem, podziwiałem, zdębiałem z wrażeniawink A co, może nie
                    wolno?? Dlatego Tomkowi to przekazuje, bo pewnie nie wie, z jaka super
                    dziewczyną tutaj dyskutujewink))
                    • polishbellydancer Re: Poli, nic! Nic nie sciemniam. Byłem przecież 09.06.06, 02:11
                      w takim razie za komplement dziekuje, a tak na mrginesie wszystkie kobiety sa
                      wyjatkowe!
                      • cuski Poli 09.06.06, 02:18
                        A faceci, to juz nie sa wyjatkowi ? wink
                        • polishbellydancer Re: Poli 09.06.06, 02:19
                          hmmm---czy ja wiem---czasami uzyteczni, ale zeby zaraz wyjatkowi ;o)
                          • cuski Re: Poli 09.06.06, 02:28
                            smile
                    • cuski Tadeusz 09.06.06, 02:17
                      Powiem tak:
                      - Jeszcze za dobrze nie poznalem Polishbellydancer,
                      bo za rzadko nas odwiedza wink
                      • tadeuszx Tomasz, ja za daleko jestem!:(( Nie mam zadnych 09.06.06, 09:36
                        szans, zeby wam te spotkania organizowac!sad
                        cuski napisał: > bo za rzadko nas odwiedza wink
                        ------------->Jakos tak po cichutku i na boczku, postaraj sie przekonac Polinke,
                        zeby Was czesciej odwiedzalawink)) Nie wiem?? Moze Ci sie uda, jak sie dobrze
                        postarasz?? wink
                        • tadeuszx Tylko w glebokiej tajemnicy!!! 09.06.06, 09:38
                          Nikt nie ma prawa nic wiedziec, rozumieszwink
                        • cuski :) 09.06.06, 12:07
                          smile
                          • tadeuszx Aha! 10.06.06, 21:16
                            Milczy. To znaczy, ze wszystko jest na dobrej drodzewink Ja tak sobie tylko glosno
                            mysle, zeby znowu nie bylo, ze cos insynuuje...Nieeee, nieeee...
    • zettrzy Re: Ciekawostka -dla panów-z Płci mózgu: 12.06.06, 04:04
      co za szczescie ze u mnie nie zadzialal, chyba bym oszalala gdybym nie mogla
      codziennie nosic innych fintyfluszkow
      no i inne sprawy, tez uwazam ze jednak lepiej byc kobieta aczkolwiek to podobno
      trudne zajecie i wymaga wielkiej umiejetnosci, zrecznosci, praktyki i wprawy
      • cuski Zetka 12.06.06, 04:06
        Kazdy ptaszek swoje gniazdko chwali wink
        • zettrzy Re: Zetka 12.06.06, 04:48
          zaraz ptaszek wink
          • cuski Re: Zetka 12.06.06, 04:50
            No wiesz, musze jakos swojego stanu bronic wink
          • tadeuszx Tomasz, Zetka chwali gniazdko;) 12.06.06, 16:15
            A ty ptaszka... hm, hm, hm... Na Twoim miejscu, to bym sprawdzil, czy aby sie
            nie przechwala!!??... hihihihihi...
            • m4verick byc kobieta? 12.06.06, 21:29
              ...w sumie to mogloby byc ciekawe na chwile, tutaj przypomina mi sie kiedys
              historia jak bylem na jakiejs potupajce w Elk Grove Vlg, knajpa jak knajpa, umca
              umca, drinkus drinkus, i siedzi obok mnie taka faja laska, troche wysoka jak na
              dziewczyne hmm, ale moje zdziwienie bylo jak ja reke pod spodniczke a tam
              manager zamiast kota..hehe

• cuski He he he he... 13.06.06, 02:17
                He he he he...
              • tadeuszx Coooooo prosze??? Mav??? 13.06.06, 14:04
                I zlapales faceta? Uuuuuuuu ale jaja... aha... za jaja.. hahaha... to znaczy..
                za... hahaha... aha, wielki byl. Kto... co?? On byl wielki... nic juz wiem...
                smile))))))))))
            • cuski :) 13.06.06, 02:16
              smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka