jamaka 06.06.06, 10:02 Przez pierwsze 6 tyg. życia,po poczęciu,byliście dziewczynką !Jeśli w tym czasie nie zadziała hormon męski,to urodzi się dziewczynka,a jak zadziała to robi sie mózg chłopca i rodzi się chłopak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Dobrze, ze... 06.06.06, 13:33 Dobrze, ze u mnie zadzialal ten hormon meski, bo bym musial w kieckach latac Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Ciekawostka -dla panów-z Płci mózgu: 06.06.06, 22:58 Ooooo, jaka ulga, ze zadzialal! Ludzie, ja sobie w ogole nie moge wyobrazic bycia kobieta?? To musi byc straszne!! Horror! Stroje, makijaze, buciki, koraliki i te tam rozne pierdulki... Ooooooo??!! A jakies rodzenie dzieci??! Zgroza!!! Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Ciekawostka -dla panów-z Płci mózgu: 07.06.06, 01:44 ulga? a co wy myslicie, ze bycie kobieta to jakies przeklenstwo? ;o) Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, ja rozumiem Poli. Byc taka kobieta 08.06.06, 12:47 jak ona, to calkiem co inneeeego. Poli, my mowimy o normalnych kobietach Nikt z nas nie zaklada, ze od razu, zostal by taka super dziewczyna ja Ty. A ze Ty wolisz byc kobieta, to sie nie ma co dziwic. Kazdego faceta mozesz sobie owinac dookola palca, a on nawet nie kwiknie))) Wlacznie ze mna hehehe, dlatego tak Cie troszke unikam)) Byc zakreconym na Twoim punkcie i to w moim wieku???! Nie, nie... nie wypada)) Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Tomasz, ja rozumiem Poli. Byc taka kobieta 08.06.06, 21:15 oj powiedzialabym, ze czarujesz ale chyba raczej cos zciemniasz ;o) Odpowiedz Link
tadeuszx Poli, nic! Nic nie sciemniam. Byłem przecież na 08.06.06, 21:29 Twojej stronie Widziałem, podziwiałem, zdębiałem z wrażenia A co, może nie wolno?? Dlatego Tomkowi to przekazuje, bo pewnie nie wie, z jaka super dziewczyną tutaj dyskutuje)) Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Poli, nic! Nic nie sciemniam. Byłem przecież 09.06.06, 02:11 w takim razie za komplement dziekuje, a tak na mrginesie wszystkie kobiety sa wyjatkowe! Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Poli 09.06.06, 02:19 hmmm---czy ja wiem---czasami uzyteczni, ale zeby zaraz wyjatkowi ;o) Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 09.06.06, 02:17 Powiem tak: - Jeszcze za dobrze nie poznalem Polishbellydancer, bo za rzadko nas odwiedza Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, ja za daleko jestem!:(( Nie mam zadnych 09.06.06, 09:36 szans, zeby wam te spotkania organizowac! cuski napisał: > bo za rzadko nas odwiedza ------------->Jakos tak po cichutku i na boczku, postaraj sie przekonac Polinke, zeby Was czesciej odwiedzala)) Nie wiem?? Moze Ci sie uda, jak sie dobrze postarasz?? Odpowiedz Link
tadeuszx Tylko w glebokiej tajemnicy!!! 09.06.06, 09:38 Nikt nie ma prawa nic wiedziec, rozumiesz Odpowiedz Link
tadeuszx Aha! 10.06.06, 21:16 Milczy. To znaczy, ze wszystko jest na dobrej drodze Ja tak sobie tylko glosno mysle, zeby znowu nie bylo, ze cos insynuuje...Nieeee, nieeee... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Ciekawostka -dla panów-z Płci mózgu: 12.06.06, 04:04 co za szczescie ze u mnie nie zadzialal, chyba bym oszalala gdybym nie mogla codziennie nosic innych fintyfluszkow no i inne sprawy, tez uwazam ze jednak lepiej byc kobieta aczkolwiek to podobno trudne zajecie i wymaga wielkiej umiejetnosci, zrecznosci, praktyki i wprawy Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, Zetka chwali gniazdko;) 12.06.06, 16:15 A ty ptaszka... hm, hm, hm... Na Twoim miejscu, to bym sprawdzil, czy aby sie nie przechwala!!??... hihihihihi... Odpowiedz Link
m4verick byc kobieta? 12.06.06, 21:29 ...w sumie to mogloby byc ciekawe na chwile, tutaj przypomina mi sie kiedys historia jak bylem na jakiejs potupajce w Elk Grove Vlg, knajpa jak knajpa, umca umca, drinkus drinkus, i siedzi obok mnie taka faja laska, troche wysoka jak na dziewczyne hmm, ale moje zdziwienie bylo jak ja reke pod spodniczke a tam manager zamiast kota..hehe Odpowiedz Link
tadeuszx Coooooo prosze??? Mav??? 13.06.06, 14:04 I zlapales faceta? Uuuuuuuu ale jaja... aha... za jaja.. hahaha... to znaczy.. za... hahaha... aha, wielki byl. Kto... co?? On byl wielki... nic juz wiem... )))))))))) Odpowiedz Link