Dodaj do ulubionych

USA w POLSCE

25.07.06, 13:05
stany chca wybudowac w kraju wyrzutnie rakietowa koszmar nie podoba mi sie
ten pomysl to zle miejmy nadzieje,ze sie opamietaja tak jestesmy zbyt dobrym
sojusznikiem ich co za duzo to nie zdrowo
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Niemcy nie narzekają. Wprost przeciwnie. 25.07.06, 16:00
      Zabiegają u Busha, żeby nie przenosił!? Czy tak, czy owak, jesteśmy pierwszym
      celem dla ew. agresora ze wschodu.
      • m4verick teraz Polska jest tarcza UE od wschodu 25.07.06, 17:19
        kiedys to Niemcy byly panstwem na odstrzal w przypadku ataku ze wschodu, dlatego
        tam byly wyrzutnie, teraz Polska jest pierwsza do odstrzalu, dlatego wurzutnie
        tam maja stanac.

W przypadku konfliktu zbrojnego, Niemcy juz sa spokojniejsci, bo to Polska ma
        isc pierwsza z dymem, bo jestesmy wschodnia tarcza UE smile fajnie co? Tego raczej
        nie mowili, jak wstepowalismy do UE? suck!
        • tadeuszx Według współczesnej doktryny wojennej NATO 25.07.06, 22:17
          zakłada sie możliwość użycia taktycznych ładunków jądrowych małej mocy na
          bliskim zapleczu lini frontu. Punktowo. Wielkie ładunki mogą być użyte na
          dalekim zapleczu. Jeśli podobna doktryna obowiązuje na wschodzie, to Polska jest
          zagrożona tymi małymi bombami atomowymi. A Niemcy, Francja, Anglia... wielkimi.
          Co lepsze?
          • cuski Tadeusz 26.07.06, 02:30
            Wiadomo, ze male jest lepsze wink
          • zettrzy Re: Według współczesnej doktryny wojennej NATO 26.07.06, 03:50
            uwazasz, ze to wieksze-mniejsze robi az taka roznice?
            zreszta, ja np. mieszkam w powiecie zasilanym elektrownia jadrowa, ktora na
            wypadek wypadku ma moc razenia ilus tam atomowek (kiedy terroryzm byl goracy
            dostalismy nawet od powiatu broszurki z informacja kto sie bedzie palil kiedy i
            jak szybko)

no to co lepsze, bo ta elektrownia bez przerwy ma jakies awarie i naprawde nie
            wiadomo kiedy w koncu sie grzmotnie tak sama z siebie, bez pomocy z zewnatrz
            • cuski Zetka 26.07.06, 03:56
              Widze, ze Ty na bombie mieszkasz wink
            • harajukugirl Re: Według współczesnej doktryny wojennej NATO 26.07.06, 16:51
              No macie wiele racji! Nie bylo zadnej wielkiej cywilizacji w historii, ktora by
              sie nie zbroila ta i tak juz dlugo trwa we wzglednym pokoju; chyba juz czas na
              nas by zachowac balans. A czy to sie zacznie od Polski, Niemiec czy Libanu co za
              roznicy osiagnelismy juz za wiele czas sie zwijac. Choc z drugiej strony zaraz
              beda wybory w US i wygraja demokraci i na pare lat jeszcze sprawy ucichna.
          • harajukugirl Re: Według współczesnej doktryny wojennej NATO 26.07.06, 16:54
            A do tego jeszcze dodam ze zanim to wszystko nastapi to i tak ziemia nam sie
            ugotuje a my razem z nia.
        • cuski Nie wiem, czy... 26.07.06, 02:28
          Nie wiem, czy mam sie smiac, czy plakac.
          • tadeuszx Ciesz się, że żyjesz. Świat był o włos od 26.07.06, 10:26
            katastrofy, czyli wojny nuklearnej w 1962 r. Dokładniej przebieg zdarzeń, w tzw.
            "kryzysie kubańskim" jest opisany tutaj:
            www.rubikkon.pl/Numer7/historia-kryzyskubanski.htm
            • cuski Gdyby doszlo do... 26.07.06, 11:40
              Gdyby doszlo do tej opisywanej przez Ciebie zaglady,
              to pewnie nigdy bym sie nie narodzil i nie byloby Radio CHICAGO Forum smile
              • magdeczka27 Re: Gdyby doszlo do... 26.07.06, 12:37
                widzisz cuski ciesz sie.ze nie stalo sie nic zlego wtedy by nie bylo takiego
                malego potworka jak ty
                zartuje oczywiscie,ale czasami jestes nieznosny
                • cuski Magda 27.07.06, 02:57
                  Ja wcale taki maly nie jestem wink
        • magdeczka27 Re: teraz Polska jest tarcza UE od wschodu 26.07.06, 12:36
          haha
          dowciapny jestes filipku
          • m4verick zetrzy 27.07.06, 17:55
            >ja np. mieszkam w powiecie zasilanym elektrownia jadrowa, ktora na
            >wypadek wypadku ma moc razenia ilus tam atomowek (kiedy terroryzm byl goracy
            >dostalismy nawet od powiatu broszurki z informacja kto sie bedzie palil kiedy i
            >jak szybko)

to powinniscie miec morgec i taxy nizsze przynajmniej, z powodu special area
            hehehehe
            • harajukugirl Mav4ryk 28.07.06, 05:46
              m4verick napisał:

> >
              >
              > to powinniscie miec morgec i taxy nizsze przynajmniej, z powodu special area
              > hehehehe

Ha,ha Morgec( to bezbledne) i taxy to malo dodatek atomowy i ulgi na health care
              bo te tu bardzo niskie sa... A cos ja wogole przeprowadzil ona pewnie na atomie
              morgeci nie ma a i taxu nie placi, my to mamy zycie przewalone i jeszcze nam sie
              ziemia rozplywa z efectu cieplarnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka