cuski 23.10.06, 20:33 Wpisujcie tutaj jakies ciekawe wyrazy i zwroty... no to moze ja zaczne: - Czy Ktos z Was wie, co to jest Shangri-La ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Shangri-la 23.10.06, 21:31 Shangri-la - odległe, wspaniałe i nie istniejące w rzeczywistości miejsce, w którym wszystko jest piękne i przyjemne; Shangri-la to miejsce wymyślone w 1933 r. przez pisarza Jamesa Hiltona w powieści Zaginiony horyzont. pl.wikipedia.org/wiki/Shangri-la Ktos na forum u Shreka ma taki nick chyba Odpowiedz Link
ghurka Re: Shangri-la 24.10.06, 02:03 a wez daj spokoj z ta Boguska.ktos musi uteperowac ta madrale. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka,o co Ci chodzi??? 24.10.06, 10:32 Przecie ja tego nie wiem...wstukalam slowo i znalazlam znaczenie Kto ma mnie utemperowac??Tomek??Ja madrala??Ja moge wogole tu nic nie pisac jak komus cos nie pasuje...bez sentymentow zrezygnuje i pojde se na Forum Krakow,bo tam powinno byc moje miejsce Odpowiedz Link
ghurka Re: Ghurka,o co Ci chodzi??? 24.10.06, 22:32 spokojnie.przeciez ja cie tylko pochwalilem ze madrala jestes.jakie nie pisanie ?,jakie rezygnacje?ludzie.teraz to juz nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
ghurka nowe slowo 26.10.06, 06:03 Thashunka Witko.to wyzwanie dla Bogumily.na google raczej nie znajdzie.kto odpowie co to znaczy zasluguje na nagrode. Odpowiedz Link
ghurka Re: nowe slowo 26.10.06, 06:50 dodam ze uwazam ze jak Bogumila tego nie znajdzie ,to nikt na tym forum tego nie znajdzie napewno.ciekawy jestem razultatow. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Thashunka Witko 26.10.06, 10:10 Czy chodzilo o Thashunko Witko czy Thashunka Witko? Ale to chyba nie ma znaczenie,bo i tak biega o to samo,a manowicie to znaczy "Szalony Kon". pl.wikipedia.org/wiki/Szalony_Ko%C5%84 Odpowiedz Link
cuski Wiedzialem, ze... 26.10.06, 14:38 Wiedzialem, ze chodzi o jakiegos indianskiego wodza Odpowiedz Link
ghurka Re: Thashunka Witko 27.10.06, 06:35 tak naprawde znaczy to nieposkromiony kon(untamed horse).amerykanie to przekrecili na szalony kon.znalazlas.nie spodziewalem sie tak szybkich rezultatow. Odpowiedz Link
ghurka cos nowego. 27.10.06, 06:37 Bogumila jak mi o tym gosciu powiesz to hmm ,zadziwisz mnie.Kazushi Sacuraba.teraz to jestem naprawde ciekawy. Odpowiedz Link
cuski Ghurka 27.10.06, 14:59 A ten Sacuraba przypadkiem nie uprawia martial art ? Czy to nie jest taki wspolczesny Bruce Lee ? Odpowiedz Link
tadeuszx Harajukugirl... też obce słowo... 26.10.06, 22:36 dobrze, że polska dziewczyna) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=50588113&a=50723366 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kazushi Sakuraba 27.10.06, 08:40 "Kazushi Sakuraba jest bez wątpienia jednym z najpopularniejszych i najoryginalniejszych fighterów w krótkiej historii MMA. Mało kto w tym sporcie cieszy się taką sympatią i uznaniem, jak ten japoński wojownik o niesamowitym talencie, sercu do walki i poczuciu humoru. Sakuraba jest największą gwiazdą Pride FC i idolem Japonii, posiada również bardzo wielu fanów w innych zakątkach świata." www.republika.pl/stronahtm/sakuraba.html en.wikipedia.org/wiki/Kazushi_Sakuraba PS.Ghurka,juz koniec....nie chce mi sie juz szukac,zreszta to nie sztuka se wklikac nazwe w google i poszukac to co sie chce,a madrzyc to ja sie nie lubie.Juz nic nie bede szukac.Podziekowal Odpowiedz Link
cuski No i nie mylilem ! 27.10.06, 15:00 No i nie mylilem ! Aniol swoim postem potwierdzil, to co napisalem powyzej Odpowiedz Link
ghurka Re: Kazushi Sakuraba 28.10.06, 04:58 Bogumila wielkie dzieki.sacuraba to mnie zaskoczylas.ale te informacje byly dla ciebie i ogolu.ja je znam.kazushi sacuraba to super gosc.spotkalem go kiedys zanim sie tak slawny stal.lubie skromnosc japonczykow i ich dedykacje i ciezka prace.dziekuje za twoj czas Bogumila. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka,moge miec do Ciebie jedna mala prosbe??? 28.10.06, 16:21 Nie mow do mnie Bogumila,bo mnie trafi dzisiaj na maksa. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Slownik Wyrazow Obcych 31.10.06, 19:01 swo.pwn.pl/ A słowa "kurna" nie było!?? Odpowiedz Link