Gość: Robert IP: 10.133.131.* 06.02.02, 12:58 chciałbym nawiązac kontakt z mieszkańcami kabat czarnywawa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rubeus Re: MIESZKAŃCY KABAT IP: *.acn.waw.pl 07.02.02, 15:29 Mieszkam na kabatach od poczontku istniena osiedli na tym terenie (bedzie juz z 13 lat ). Mam 23 lat. Maciek adresik: rosola@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: MIESZKAŃCY KABAT IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.02.02, 10:55 Gość portalu: Robert napisał(a): > chciałbym nawiązac kontakt z mieszkańcami kabat czarnywawa@poczta.onet.pl Od 3 lat mieszkam na Rosoła. A w jakim celu te kontakty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio A co rozumiesz przez KABATY ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 18:14 Bo PRAWDZIWE Kabaty to teren byłej wolnej wsi plus należące do niej łąki czyli mniej więcej kwadrat Przy Bażantarni, KEN, Rosoła, linia Lasu. Od kiedy zaś ostatnią / pierwszą (?!?) stację metra nazwano tyż K, to mieszkańcy osiedli z Moczydła Północ (czyli jednego z byłych folwarków klucza wialnowskiego Branickich) też mówią o sobie, że mieszkają na Kabatach. To raz. A dwa popieram przemówcę - o jakie kontakty chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_pl Re: A co rozumiesz przez KABATY ... 08.02.02, 19:05 Gość portalu: Dyzio napisał(a): > Bo PRAWDZIWE Kabaty to teren byłej wolnej wsi plus należące do niej łąki czyli > mniej więcej kwadrat Przy Bażantarni, KEN, Rosoła, linia Lasu. Od kiedy zaś > ostatnią / pierwszą (?!?) stację metra nazwano tyż K, to mieszkańcy osiedli z > Moczydła Północ (czyli jednego z byłych folwarków klucza wialnowskiego > Branickich) też mówią o sobie, że mieszkają na Kabatach. To raz. A dwa popieram > > przemówcę - o jakie kontakty chodzi ... Ten znowu zaczyna... Mieszkam na Kabatach (Moczydło) od 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kulowoj Re: A co rozumiesz przez KABATY ... 09.02.02, 00:10 Gość portalu: Dyzio napisał(a): > Bo PRAWDZIWE Kabaty to teren byłej wolnej wsi plus należące do niej łąki czyli > mniej więcej kwadrat Przy Bażantarni, KEN, Rosoła, linia Lasu. Nie mam pod ręką mapy, ale to troszke bardziej prostokąt niż kwadrat (chyba???) :))) Mniejsza o detale. mieszkam na Kabatach (prawdziwych) około 1,5 roku i też ciekawi mnie o co chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś