Dodaj do ulubionych

Kaprys ul.Puławska 74

IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 12:55
Powstała nowa bardzo sympatyczna knajpka Kaprys.
Byłam tam wczoraj zjadłam lunch w cenie 16 zł składał się z pysznego czerwonego barszczyku z krokietem, rolady z kurczaka w sosie serowym ryż surówka z kiełkami i jeszcze w cenie sok!
Najadłam się do syta za 16 zł!! W miłym i przesympatycznym miejscu.
Polecam ten lokal w 100%. Tanio dobrze i w końcu Polskie jedzenie którego w dzisiejszych czasach brak na mieście!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: stary pijak Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.krawarkon.pl 16.02.12, 20:50
      Gość portalu: Ania27 napisał(a):

> Powstała nowa bardzo sympatyczna knajpka Kaprys.
      > Byłam tam wczoraj zjadłam lunch w cenie 16 zł składał się z pysznego czerwonego
      > barszczyku z krokietem, rolady z kurczaka w sosie serowym ryż surówka z kiełka
      > mi i jeszcze w cenie sok!
      > Najadłam się do syta za 16 zł!! W miłym i przesympatycznym miejscu.
      > Polecam ten lokal w 100%. Tanio dobrze i w końcu Polskie jedzenie którego w dzi
      > siejszych czasach brak na mieście!!!

Powodzenia w biznesie pani Aniu!
    • Gość: BUC SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 14:01

O tym, jak sie Pani Ania posluguje polszczyzna niepoprawna swiadcza:

> Powstała nowa PRZECINEK bardzo sympatyczna knajpka Kaprys.
      > Byłam tam wczoraj PPRZECINEK zjadłam lunch w cenie 16 zł KROPKA Składał się z pysznego czerwonego
      > barszczyku z krokietem, rolady z kurczaka w sosie serowym Z LUB PRZECINEK ryżU PRZECINEK surówka -I z czego surowka to nie laska sie zareklamowac?z kiełka
      > mi i jeszcze w cenie sok! Normalnie szok!
      > Najadłam się do syta za 16 zł!! W miłym i przesympatycznym miejscu.
      > Polecam ten lokal w 100%. Tanio PRZECINEK dobrzeo i w końcu Polskie Polskie, bo to PRZYMIOTNIK jedzenie PRZECINEK którego w dzi
      > siejszych czasach brak na mieście!!! W MIESCIE, ale NA POLU, NA WSI

Pojde i zjem. Blisko mam. Wtedy bede cos wiedzial o umiejetnosciach kucharskich (swiadomie pomijam slowo Kulinarnych Pani Ani.
      Niech sie zajmie gotowanie, bo pisanie Jej nie wychodzi.
      • Gość: sonson Re: SPAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.12, 11:02
        To nie były potrzebne uwagi, gdzie zasady netykiety ?
    • Gość: Ania27 Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.play-internet.pl 18.02.12, 15:16
      Fakt, może z polskiego nie byłam dobra ;) Lecz nie ma to jak wybitny kolega pijak :))
      Właścicielką to może będę kiedyś ;)
      Przepraszam PJJAAKKA :) ŻĄ moie blędy, ierzcze rzebym byla POlka :))))))))
      • Gość: Ania27 Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.play-internet.pl 18.02.12, 15:20
        SPAMOWI też dziękuję za troskę :)
        • nioma Re: Kaprys ul.Puławska 74 20.02.12, 13:58
          a w ktorym miejscu ten Kaprys sie miesci?
          • Gość: okoni Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.12, 16:49
            przy ul. puławskiej 74.
            • Gość: rew Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.12, 09:29
              jaka durna baba, szczyt chamstwa normalnie, po takiej reklamie, darmowej i chyba najgorszej z mozliwych napewno przybedzie jej mnoooostwo klientow :)))
              Moze latwiej we wlasnym kraju zyc skoro tu niewygodnie?
              • nioma Re: Kaprys ul.Puławska 74 21.02.12, 12:54
                Dlaczego durna?
                Dlaczego szczyt chamstwa?
                Przeczytałam raz jeszcze wypowiedzi autorki i nigdzie sie nie doszukałam chamstwa.
                Możesz to jakoś wyjaśnić? O co Ci chodzi?
                • Gość: wawiak Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 15:41
                  Moze chodzi o to, ze to jest SPAM!
                  Od kiedy Forum sluzy do zamieszczania reklam? Regulamin sie zmienil?
                  Knajpa, w kotrej nie ma gosci jest z budach (przepraszam, w pawilonach) vis a vis Dolnej. Jakie otoczenie taki lokal.
                  • nioma Re: Kaprys ul.Puławska 74 21.02.12, 15:43
                    Ok, spam to spam ale zeby od razu czlowieka od durnych wyzywac i o chamstwo oskarzac?
                    • Gość: BUC Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 00:57
                      Durny spam to oczywista oczywistosc.
                      Ale oskarzenie kogos o chamstwo, to faktycznie chamstwo!

A ja sie w koncu zbiore w sobie i pojde tam zjesc.
                • Gość: q Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.12, 10:16
                  a chociazby dlatego: "Przepraszam PJJAAKKA :) ŻĄ moie blędy, ierzcze rzebym byla POlka :))))))))"
                  swiadczy to tylko o kulturze tej pani :) ze jest ponizej poziomu :)
                  jaki wlasciciel taka knajpa- proste. a zachwalajacy pan to maz pewnie, lub wspolnik.
                  • Gość: DonArnoldo Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 10:41
                    Ludzie co się z wami dzieje, może psychiatra się przyda. Taki niezadowolony z życia człowiek snujący podstęp. To trzeba być tylko sfrustrowanym, niezadowolonym z siebie człowiekiem, obwiniającym wszystkich wkoło za swoje porażki :)))
                    Współczuję ;P
                  • Gość: BUC Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 12:51
                    @q - to, ze ktos nie jest Polakiem, zwiadczy o jego kulturze? Co ty dresiku pieprzysz? Nie wystawiaj nosa ze swojego blokowiska z wielkiej plyty, bo mozesz na ulicy spotkac kogos, kto nie jest Polakiem. Jak bedziesz z kolegami w dresach to pewnie go napadniesz, pobijesz i zabierzesz, co sie da.
                  • Gość: stary pijak Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.krawarkon.pl 22.02.12, 17:55
                    Gość portalu: q napisał(a):

> a chociazby dlatego: "Przepraszam PJJAAKKA :) ŻĄ moie blędy, ierzcze rzebym byl
                    > a POlka :))))))))"
                    > swiadczy to tylko o kulturze tej pani :) ze jest ponizej poziomu :)
                    > jaki wlasciciel taka knajpa- proste. a zachwalajacy pan to maz pewnie, lub wspo
                    > lnik.

Wprawdzie pani Ania toczy jakąś beznadziejną wojnę z logiką i językiem polskim, wprawdzie nie jest w stanie rozróżnić kto co pisał a kto tylko cytuje, poziom humoru lepiej przemilczeć, wpis reklamowy umieszcza w miejscu do tego nie przeznaczonym, co gorsza nie potrafi go wiarygodnie sformułować ale:
                    jeśli faktycznie dobrze gotuje, to wszystko powyższe nie ma aż takiego znaczenia.
    • Gość: DonArnoldo Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 10:06
      Czytając wasze komentarze, zacząłem się śmiać :))
      Chyba nie byliście w tym miejscu?
      Ja byłem, mi się podobało. Jest smacznie, czysto i miło.
      Co do punktu? Fakt w pawilonach, ale lokal z wewnątrz nie przypomina miejsca w którym się znajduje. Zrobiono go z gustem i starannością, to widać.
      Polecam
      • nioma Re: Kaprys ul.Puławska 74 22.02.12, 10:46
        A ja się wybiorę. Jak ktos tak usilnie pluje na to miejsce to musi byc cos na rzeczy.
        • Gość: BUC Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 12:53
          nioma- przejezdzalem kilka razy. Nie widzilem. Zaparkowac w dzien nie ma gdzie przy Pulawskiej. W koncu zadzwonie i sie dowiem jak trafic.
          • nioma Re: Kaprys ul.Puławska 74 22.02.12, 13:50
            OK, bede czekac na wiesci, ja sprobuje dostrzec jutro rano jak bede jechac
            • Gość: stary pijak Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.krawarkon.pl 22.02.12, 18:33
              Jeśli już w okolicy to polecam piekarnię szwajcarską tuż obok.
              • Gość: BUC Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 22:15
                Pijaku, podpowiedz prosze, gdzie jest ten kaprys?
                Zyt kaprysny jestem ale nie mam pojecia
                • Gość: stary pijak Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.krawarkon.pl 22.02.12, 23:10
                  Gość portalu: BUC napisał(a):

> Pijaku, podpowiedz prosze, gdzie jest ten kaprys?
                  > Zyt kaprysny jestem ale nie mam pojecia

Pulawska między Racławicką a Olkuską na wprost wylotu Dolnej.
                  Tam jest jeszcze kilka ciekawych miejsc.
                  Piekarnia szwajcarska jest jedną z najlepszych na Górnym Mokotowie (dobra konkurencja to Oskroba na Madalińskiego)
                  Na Olkuskiej jest niesamowity mega sklep ze starociami coś na kształt pchlego targu. Wskazane zarezerwowanie pół dnia na grzebanie w tych cudach.
                  Na Puławskiej sklep z alkoholem z różnymi nietypowymi formatami - można dostać flaszkę w kształcie AK47 i dwa granaty.
                  Oprócz tego dość przyzwoita pizzeria Prima i chińczyk w którym przyznam nie jadłem.
                  Jeszcze lumpex ale o niebo lepszy jest ten przy Olesińskiej.
                  • nioma Re: Kaprys ul.Puławska 74 23.02.12, 10:37
                    czy sklep ze starociami jest czynny w soboty?
                    • jaga_22 Re: Kaprys ul.Puławska 74 23.02.12, 12:34
                      To są niskie pawiloniki,mieszkam blisko,ale teraz nie pójdę.

Tekst linka

Znalazłam stronkę.

warszawa.gumtree.pl/c-Imprezy-koncerty-imprezy-wystawy-Nowa-Knajpa-na-Pulawskiej-Kaprys-tradycja-smaku-W0QQAdIdZ351082964
        • Gość: wertyl Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.12, 10:02
          pluja pewnie tez i do jedzenia....bleh...
          • Gość: Ania27 Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 16:25
            Widocznie sam to robisz ;) Współczuję twoim gościom. Cóż i tacy ludzie jak Ty muszą żyć ;(
            • Gość: aa Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 18:35
              sam tego nie robie, ale wiem jakie przekrety robia w knajpach podrzednych, pseudo barach itp,
              a gotuje dobrze, dziekuje za troske.i z pewnoscia zdrowiej, smaczniej i taniej niz w budce z zarciem, a w ogole kto ci powiedzial ze gosci do domu na jedzenie zapraszam hm? cos ci sie znowu pomylilo, idz lepiej cos "ugotuj" swoim klientom :)))))))))
              • Gość: BUC Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 18:55
                Chesz cos udowodnic tymi kretynskimi tekstami? Komu? Sobie?
                Nie, nie gotujesz w domu dla gosci. Dla gimbusow jest szczytem marzen zjesc cos w zlotych lukach albo kurczaki z Kentaki.
                Chcesz chlopcze kogos obrazic? Taaaaki meski sie czujesz dzieki temu? Nieladnie...
                • Gość: q Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.12, 16:22
                  tak wlasnie nie musze sie podlizywac swoim znajomym gotujac dla nich obiady z 5 dan, bo najzwyczajniej na swiecie przychodza Mnie odwiedzic, a nie najesc sie czyims kosztem, mozna wypic dobre wino, z przekaskami, wiec DLA NICH gotowac nie musze, i nie tykam jedzenia z tanich bud i innych temu podobnych, co zdziwko? ze mozona na wyzszym poziomie zyc i byc?
                  • Gość: BUC Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: 31.61.38.* 26.02.12, 14:48
                    "najesc się czyimś kosztem"...
                    Strasznie jesteś prosty. Skąd takie sformuowanie przyszło ci do głowy?
                    hahaha!
                    Jesteś przykładem trola, o którym neokidy piszą "żal"
                    • Gość: Ola Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: 31.178.125.* 21.05.12, 18:27
                      Ludzie w ogóle co za głupoty wypisujecie, nie znacie się a się wypowiadacie. Żal was pewnie ściska, że to nie wy otworzyliście knajpę. No ale cóż ludzka podłość nie zna granic. Byłam tam i wiem co piszę... Bardzo dobre jedzenie, obsługa miła a samo wnętrze lokalu bardzo oryginalne...I na pewno jeszcze nie raz tam wstąpię. W porze lunchu nie ma gdzie usiąść, więc o czymś to świadczy. A o was to nawet szkoda gadać, pewnie zakompleksieni internauci...
                      Pozdrawiam
                      • Gość: BUC Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 20:06
                        znowu spam?
                        jedno, co mozna powiedziec o tym jedzeniu, to tyle, ze jest cieple.
                        • Gość: ww Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.ip.netia.com.pl 22.05.12, 09:20
                          to i tak duzy plus :) bo jak sie mikrofalowka zepsuje to ni hu hu, pupa blada, jedzenia nima.
                        • Gość: monisi_sisi Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.12, 16:11
                          Czytając te komentarze doszłam do wniosku, że ktoś usilnie próbuje zaszkodzić właścicielowi tej knajpy. Nie wiem czy zalazł komuś za skórę, czy po prostu konkurencja... W każdym razie ja dziś wybieram się pierwszy raz do tego kaprysu. Z zewnątrz wygląda zachęcająco, a to że jest to w pawilonach nie ma dla mnie znaczenia. Pizzeria prima mieści się obok też w pawilonach a jest moją ulubioną od czasów, kiedy chodziłam do podstawówki (czyli już parę ładnych lat ;) Zobaczymy jak karmią w kaprysie i czy piwo nadaje się do picia jeśli jest lane. Dam na pewno znać.
                          • Gość: Misiek Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 01:06
                            Ja tam chodzę i będę chodzić ! Odkryłem ze znajomymi Kaprys już jakiś czas temu, jest bardzo fajnie i podają świetne jedzenie. Czytając te opinie wasze chce mi się śmiać i płakać że jeszcze istnieją ludzie którzy mogą tak obsmarowywać coś w czym nie byli:)))
                            Myślę że jesteście w większości tanimi i bezrobotnymi pisarzykami i oprócz wypisywania bzdur nic innego w życiu wam nie wychodzi. Przykre, ale prawdziwe. Tacy jesteście :)
                            Zróbcie coś ze swoim życiem bo szkoda czasu na siedzenie przed kompem i pisanie wypowiedzi wyssanych z palca. A może jak jesteście tacy zaradni i takimi znawcami sami otwórzcie na początek budkę z Kebabem bo na taką knajpę Was nie będzie stać z zasiłku bezrobotnego pisarzyka :)))
                            A do Kaprysu jak chodziłem tak będę chodził a wy sobie siedźcie przed kompem zdrętwiali i otępiali pisarze :) Oczywiście pozdrawiam bywalców Kaprysu :)
                            • Gość: GośćKaprysu Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 11:11
                              Też chodzę do tego lokalu, jest fajny klimat i dobre jedzenie.
                              Tylko mogli by zmienić wentylacje bo czuć jedzeniem, ale jak kiedyś ktoś powiedział "w restauracji w której nie czuć jedzenia, muszą mało gotować" Tam jednak dużo gotują sądząc po porze o której wpadam na obiad, wszystkie stoliki zajęte. Wieczorami już można spokojnie usiąść i napić się czegoś dobrego z baru i obejrzeć mecz!
                              Pozdrawiam również bywalców!!!
                              • Gość: Anty SPAM Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.12, 14:02
                                Juz widzimy, ze wlasciciel SPAMuje z chello i play
                              • Gość: sonson Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.12, 11:14
                                Ponieważ pracuję w pobliżu, jem tam obiadki prawie codziennie. Pyszne jedzenie i sympatyczne miejsce ! A malkontenci niech sobie sami gotują :)
                                • Gość: Menadzer Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 18:02
                                  Ja też pracuję w poblirzu jako menadżer w zagranicznej firmie. Jadałem w najlepszych restauracjach na świecie ale muszę powiedzieć że przy Puławskiej 74 jest bardzodobre jedzenie. Jakości nie powstydził by się szef kuchni w Paryżu albo nawet w Londynie. Polecam szczególnie że ceny są naprawdę dla karzdego.
                                  • Gość: gfsd Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.10.12, 19:39
                                    menadzer ktory nie zna podstaw ortografi?? boze z czym do ludzi, pewnie ta buda z jedzeniem to lepiej niz bristol buahahhaha
                                    • Gość: Najedzony Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 22:55
                                      Odkryłem ze znajomymi Kaprys już jakiś czas temu, jest bardzo fajnie i podają świetne jedzenie.
                                      • Gość: fs Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.ip.netia.com.pl 07.11.12, 10:49
                                        a firma dobrze sie kreci czy juz na minusie skoro na forum wlasciciel zachwala wlasna bude?
                                        • Gość: Stały bywalec Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 13:14
                                          Ja bardzo lubie ten lokal i nie zamienie go na inny. A kto tam pracuje nic mi do tego bo to wlasciciela sprawa. Jesli klimat w tym lokalu komus nie pasuje, wiec niech tam nie przychodzi.
                                          • Gość: Lubie Kaprys Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.ip.netia.com.pl 09.11.12, 20:44
                                            Ja byłem, mi się podobało. Jest smacznie, czysto i miło.
                            • Gość: dsa Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 18:22
                              a ty nic nie robisz oprocz zachwalania swojego ledwo ciagnacego sie biznesu na forach podajac sie za niby klientow- hahaha smiechu warte :DDDD
                              nie m aklientow trudno :) taki los :) chciales bude z zarciem to masz :) przykre jest to ze czlowiek sie zniza do takich czynow by za wszelka cene zdobyc jednorazowego klienta,
                              a wystarczy sie wziasc za jakosc i swiezosc jedzenia, a nie kupowac najgorsze marki w aro.
                              Jak sie zle zaczelo trudno jest potem wyplynac na szerokie wody, stracony, neizadowolony klient w dobie internetu to najgorsze co moze sie przytrafic.Trzeba bylo o tym pomyslec wczesniej a nie teraz na sile probowac tuszowac fakty :))
                              • Gość: GośćKaprysu Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 15:29
                                Żenada, szkoda słów.
                                Sądzę Ciebie według siebie.
                                Współczuję takim ludziom jak Ty !!!!!!
                                • Gość: Mokotowianin Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.centertel.pl 09.06.12, 13:01
                                  Nic innego nie masz do roboty tylko spamować. Bo ludzie nie przychodzą jeść. Też bym wolał zjeść hamburgera obok. Przynajmniej świeży będzie, nie odmrażany. Ukrainka już nie spamuje? Już nie pracuje? Koszty pracownika cię zjadły a gości nadal nie ma. Niedlugo zabraknie na abonametn taniego playa, potem na czynsz. I zamknie sie ciemna budka z jedzeniem przy Pulawskiej. Więc nie współczuj innym, kiedy tobie nikt nie współczuje.
                                  • Gość: cezar Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.12, 19:47
                                    Piszcie co chcecie, ja bardzo lubie ten lokal i nie zamienie go na inny. A kto tam pracuje nic mi do tego bo to wlasciciela sprawa. Jesli klimat w tym lokalu komus nie pasuje, wiec niech tam nie przychodzi.
    • Gość: Basia Re: Kaprys ul.Puławska 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 23:54
      Bistecca Bistro na Wilanowie!!!!Jestem bardzo częstym gościem:) Nie dość, że miejsce jest urocze to jeszcze jedzenie powala!!!Steki najlepsze w Warszawie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka