majmil 28.10.13, 08:20 Czy ktoś z Państwa wie gdzie bez zruinowania domowego budżetu można zrobić urodziny dla 4 latki a nie mam możliwości zrobienia w domu. Chodzi o przyjęcie dla dzieci z przedszkola więc ilość gości ok 20. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fruzielka27 Re: urodziny dla 4 latki 04.11.13, 01:15 Cen obecnie nie znam, ale kiedyś nie było b. drogo: urodziny na basenie OSIR Ochota na Rokosowskiej. Całkiem niewygórowane ceny ma ZOO, ale to nie ta pora roku, bo ciężko teraz zrobić przyjęcie na powietrzu ;-) A może dogadać się w przedszkolu? Spytać dyrekcję w zamian za wpłatę na RR? Oczywiście to wymaga nakładów własnych, ale jak ma być tanio to może to jest jakieś wyjście? Tak sobie na szybko wymyśliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_lilka Re: urodziny dla 4 latki 04.11.13, 21:40 nie wiem co to znaczy dla Was "bez zrujnowania budzetu" w kontekscie imprezy na 20 dzieci... rok temu robiłam Synkowi urodziny w Coco na Stępińskiej, w ciągu tygodnia, cena była "do przełknięcia" w tym roku robimy w Spuki Boo na Puławskiej, tam wychodzi drożej ale robimy wspólną imprezę z koleżanką Syna, tez w tygodniu powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matica Re: urodziny dla 4 latki IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.13, 14:52 ja polecam Pepeland za Łomiankami (od maja do września oczywiście). Impreza na świeżym powietrzu, z własnym cateringiem, masa wrażeń. Dzieciaki mogą się nieźle wyszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Gratulacje dla przedmieść 15.11.13, 01:01 Na Forum Mokotowa polecać knajpę spod Warszawy? W listopadzie polecać lokal czynny do września? Brak klientów czy zwyczajna głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Gratulacje dla przedmieść IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.11.13, 19:02 glpota totalna, co to za moda w ogole, mzoe zaprosic cala dzielnice i burmistrza na urodziny malego dziecka? czego to dziecko sie uczy? ze dostanie kilkadziesiat prezentow, a mamusia sie zastawi, ale tak trzeba bo wszyscy robia, zenujace, czy zwykly dzien poswiecony dziecku i zaplanowany razem z nim nie wystarczy? a moze to za duzo, lepiej zaplacic, i miec spokoj, mamusie beda mialy spokoj, tatusiowie sie napija, a dzieci przez 5 min zajma sie kolejnymi zbednymi zabawkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvd Re: urodziny dla 4 latki IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.11.13, 19:03 moja znajoma tam roibla i nie byla zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arr Re: urodziny dla 4 latki IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.01.14, 20:58 ktoś coś wie? forum.gazeta.pl/forum/w,289,149008015,149008015,Sloneczna_Dolinka_Wawa_Truskawiecka10.html Odpowiedz Link Zgłoś