Dodaj do ulubionych

gdzie na mokotowie tani kawiarenka internetowa??

04.11.05, 21:58
czesc. Zamkneli mi na ulicy 1 go sierpnia kawiarenke internetowa za 1godz
3zl, w tym trzecia godzina byla gratis. Jestem bardzo zalalmny bo bardzo
czesto z niej korzystalem.Mieszkam na Wygledowie, badzo porsze gdzie w
poblizu jest jakas tania kawiarenka internetowa?? Pilne.bardzo dziekuje za
odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • neder Re: gdzie na mokotowie tani kawiarenka internetow 04.11.05, 22:01
      Niepodległości róg Madalińskiego. 4 zeta za godzinę i bodajże 3 dla studentów.
      Cała nocka 10 zeta ;)

PS. cennik sprzed kilku miesięcy ale wątpię, żeby się miało dużo pozmieniać.
      pzdr
      • gosia244 Re: gdzie na mokotowie tani kawiarenka internetow 05.11.05, 15:31
        Wielkie dzieki.A moglbys jesszce napisac jaki autobusami mozna tam dojechac??
        I czy to mozliwe zeby kawairenka byla otwarta przez cala noc i mozna seidziec w
        niej przez cala noc za 10 zl??
        • neder Re: gdzie na mokotowie tani kawiarenka internetow 05.11.05, 18:01
          własnie tak jest. ta jest otwarta całą noc i właśnie tyle to kosztuje (a
          przynajmniej jakieś pół roku temu). a jak dojechać? Nie wiem skąd, więc piszę
          wszystko: 117, 138, 174, 182, 107, 301, albo piechotą od Metra Racławicka
          (niecałe 5 minut drogi). Całą noc można też siedzieć w Centrum (nad Cepelią
          naprzeciw Hotelu Forum (choć teraz Forum to chyba Novotel ;P). I kiedys była to
          złotówka za całą noc (rok temu).
          pzdr
          • neder Re: gdzie na mokotowie tani kawiarenka internetow 05.11.05, 18:02
            > (...) I kiedys była to
            > złotówka za całą noc (rok temu).

w momencie wysyłania zorientowałam się, ze mi się coś pomyliło. Nie o tą w
            centrum mi chodziło. Nie zmienia to faktu że i ta czynna jest w nocy.
            pzdr
            • Gość: gosia do neder IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.11.05, 19:42
              Dzieki.Wiesz ja mieszkam na wygledowie to by m pasowalo, bo mam zarowno 301 jak
              i 182.a Jesli nie spraw ci to klopotuto moze wiesz mniej wiecejna jakim
              przystanku trzeba wysiasc?? A jesli nie to nic nie szkodzi jakos trafie.A
              ogolnie to bardzo wielkie dzieki za pomoc.Pozdrawiam.Gosia
              • neder Re: do neder 05.11.05, 20:44
                na przystanku 'Madalińskiego' ;) wysiadzasz i idziesz kawałek (20 -30 metrów?)
                wdłuż Alei Niepodległości w stronę Metra Racławicka wzdłuż płotu (budowa). Tylko
                uważaj bo w drugą stronę też jest parkan (też budowa). Zaraz za parkanem sa
                schodki w dół. To jest kafejka;)
                pzdr
                • gosia244 Re: do neder 10.11.05, 10:41
                  Wielkie dzieki za objasnienie.
                  • gugusiaczek Re: do neder 14.11.05, 21:20
                    Na Noakowskiego przy Poltechnice Warszawskiej 3 zl za godz,10 zl za 5 godz tez
                    w ciagu dnia.Kawe,herbate mozna dostac gratis
                    • Gość: mokotowianin Re: do neder IP: *.chello.pl 15.11.05, 14:57
                      Jest takie miejsce:

szczególnie dla studentów 2zety za godzinę.

Bibliteka Publiczna na Niepodległości tzw Biblioteka Multimedialna
                      w okolicach st. Wilanowska a konkretnie nad Mokpolem na pięterku.
                      Tam od ~~ 9 można spokonie posefować .
                      Normalna cena jest 4zety ale można wykupić u nich abonament.
                      Póżniej po 13-14 przychodzą małolaci i jest istna okupacja.
                      Można u nich zamówić określoną w związku z tym godzinę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka