Gość: aniag IP: 195.94.193.* 22.02.06, 16:19 Poradźcie, gdzie na Mokotowie, czy Ursynowie można zjeść dobre makarony włoskie z przyzwoitymi sosami. Najlepiej byłoby na wynos ale to za duże wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: pasta 22.02.06, 16:34 Neifiori przy Dąbrowskiego róg Kraushara, prawdopodobnie Pizzeria Positano na Wołoskiej przy Dąbrowskiego. I chyba najmłodszy lokal - al.Niepodległości vis a vis działek przy Odyńca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: pasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:00 Na Niepodległości, przy Odyńca, jest teraz kilka knajp; jest wegetariańska Biosfera (rewelacyjna), jest też jakaś włoska trattoria. Bardzo fajne i przyjazne miejsce się tam zrobiło. Ale przede wszystkim Biosferę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pasta IP: 195.94.193.* 23.02.06, 17:19 Ja byłam w Biosferze, ale nie chciało mi się czekać na kelnerkę i sobie poszłam. Jednak skoro polecacie- wrócę tam. A co tam można dobrego zjeść. A wracając do makaronu, to rzeczywiście dobre jedzonko jest w nei fiori i nawet robią spaghetti z samymi pomidorkami- rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: pasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 08:57 W biosferze jest trochę makaronów, ale najlepsze mają tam przystawki. Na przykład takie hinduskie warzywne kuleczki. Ale jak to się nazywa, kompletnie nie pamiętam. I bardzo dużo fajnych soków. A jak już gadamy o Odyńca - kawałek dalej, w stronę Puławskiej, jest też rewelacyjny Zielnik. I naleśniki ze szpinakiem, miodem i orzechami. Smacznego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brightfuture Re: pasta IP: *.chello.pl 28.02.06, 10:21 Zielnik odradzam - mieszkam obok, widzę na codzień, co kelnerzy i reszta personelu wyprawiają - brud i smród od zaplecza i kuchni, z wierzchu lukierek. Czy myślisz, że jeśli się załatwiają w śmietniku (czyżby nie mieli WC?), to potem myją rączki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: pasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:27 Nie żartuj, naprawdę? Jakiś koszmar. A w środku zawsze tak miło, i jedzenie bardzo smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: pasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:27 Nie żartuj, naprawdę? Jakiś koszmar. A w środku zawsze tak miło, i jedzenie bardzo smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipopt nie jedz kluchów - d*pa od tego rośnie IP: *.aster.pl 27.02.06, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: pasta 28.02.06, 10:57 Sąchocka 5, Vera Italia, jedno z lepszych miejsc w Warszawie, ceny umiarkowanie średnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś