Gość: hans IP: proxy / 193.0.117.* 03.12.02, 19:32 Ludzie, kazdy, kto przezyl swoj 1 raz w czasach bywania w murach naszego lo, niech sie pochwali (zwlaszcza ci, ktorzy zrobili 'to' w budzie, a tacy sa na pewno...)! Aha, Szwaber - nie zmyslaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przydupas Hansa Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 11:10 Czy liczy sie jak ktos zostal zgwalcony przez Adasia lub Muma? A czy liczy sie utrata dziewictwa z psem jak... Areczek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.02, 14:50 no Ty, Filipie, moglbys akurat sporo napisac. nie krep sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 16:44 No to mnie rozszyfrowales ;) Budzik stracil dziewictwo z psem Areczka jeszcze w pierwszej klasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjuem Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.12.02, 20:01 Ale jedziecie na tym psie, jak na starej szkapie. To biedne bydle juz od dawna gryzie ziemie. A poza tym Farcik rulez, spytajcie wiecie kogo. Skromny jestem i za czolowego gwaliciciela nie uchodzilem Panie Rezyseze. Ale widze ze mnie zapamietales........No dobra caly czas piszemy off topic, do rzeczy. Cos wymysle ale nie dzis bo mam roboty duuuuuzo pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.02, 12:17 Mulaku, widze ze Ty tez niesmialy chlopiec jestes. A propos Farcika - dobry byl? Odpowiedz Link Zgłoś