Dodaj do ulubionych

XLIX GOETHE PAMIETNIKI

IP: proxy / 193.0.117.* 03.12.02, 19:32
Ludzie,
kazdy, kto przezyl swoj 1 raz w czasach bywania w murach naszego lo, niech
sie pochwali (zwlaszcza ci, ktorzy zrobili 'to' w budzie, a tacy sa na
pewno...)! Aha, Szwaber - nie zmyslaj!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Przydupas Hansa Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 11:10
      Czy liczy sie jak ktos zostal zgwalcony przez Adasia lub Muma?
      A czy liczy sie utrata dziewictwa z psem jak... Areczek? :)))
      • Gość: hans Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.02, 14:50
        no Ty, Filipie, moglbys akurat sporo napisac. nie krep sie!
        • Gość: Filip Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 16:44
          No to mnie rozszyfrowales ;)
          Budzik stracil dziewictwo z psem Areczka jeszcze w pierwszej klasie :)
          • Gość: emjuem Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.12.02, 20:01
            Ale jedziecie na tym psie, jak na starej szkapie. To biedne bydle juz od dawna
            gryzie ziemie. A poza tym Farcik rulez, spytajcie wiecie kogo. Skromny jestem i
            za czolowego gwaliciciela nie uchodzilem Panie Rezyseze. Ale widze ze mnie
            zapamietales........No dobra caly czas piszemy off topic, do rzeczy. Cos
            wymysle ale nie dzis bo mam roboty duuuuuzo

pozdr
            • Gość: hans Re: XLIX GOETHE PAMIETNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.02, 12:17
              Mulaku, widze ze Ty tez niesmialy chlopiec jestes. A propos Farcika - dobry byl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka