Dodaj do ulubionych

Park Natoliński

IP: 193.0.69.* 12.12.02, 13:38
Czy ktoś, może wie jak mozna dostać sie na spacer dp Parku Natolińskiego.

Obserwuj wątek
    • tesa Re: Park Natoliński 12.12.02, 15:30
      Też chciałabym wiedzieć, czy jest taka możliwość.
      Ktoś mi kiedyś powiedział, że to teren niedostępny dla zwykłych śmiertelników,
      ale w zasadzie - dlaczego? Czy to włąsność prywatna? Jeśli to teren państwowy,
      to powinna być możliwość pospacerowania...
      • Gość: xxx Re: Park Natoliński IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 16:33
        tesa napisała:

> Ktoś mi kiedyś powiedział, że to teren niedostępny dla zwykłych
        śmiertelników,
        > ale w zasadzie - dlaczego? Czy to włąsność prywatna? Jeśli to teren
        państwowy,
        > to powinna być możliwość pospacerowania...

Kompleks palacowy w NAtolinie byl (formalnie nadal jest) rezydencja rzadowa w
        dyspozycji premiera czy prezydenta. To tak jak bys chciala pospacerowac po
        ogrodach palacu namiestnikowskiego :')
        Apropos: Z tego co pamietam, uzytkowania palacu zaprzestano, poniwaz jego
        stropy (nigdy nie wymieniane) grozily zawaleniem. Ktos wie czy zrobiono w
        koncu remont?
        • kwasna_cytryna Re: Park Natoliński 12.12.02, 19:56
          >
          > Kompleks palacowy w NAtolinie byl (formalnie nadal jest) rezydencja rzadowa w
          > dyspozycji premiera czy prezydenta. To tak jak bys chciala pospacerowac po
          > ogrodach palacu namiestnikowskiego :')
          > Apropos: Z tego co pamietam, uzytkowania palacu zaprzestano, poniwaz jego
          > stropy (nigdy nie wymieniane) grozily zawaleniem. Ktos wie czy zrobiono w
          > koncu remont?

O ile wiem w pałacu w Natolinie jest obecnie siedziba College of Europe
          • Gość: xxx Re: Park Natoliński IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 23:28
            kwasna_cytryna napisała:

> O ile wiem w pałacu w Natolinie jest obecnie siedziba College of Europe

A co to jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka