Gość: Nowoursynowiak IP: 193.0.69.* 12.12.02, 13:38 Czy ktoś, może wie jak mozna dostać sie na spacer dp Parku Natolińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesa Re: Park Natoliński 12.12.02, 15:30 Też chciałabym wiedzieć, czy jest taka możliwość. Ktoś mi kiedyś powiedział, że to teren niedostępny dla zwykłych śmiertelników, ale w zasadzie - dlaczego? Czy to włąsność prywatna? Jeśli to teren państwowy, to powinna być możliwość pospacerowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Park Natoliński IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 16:33 tesa napisała: > Ktoś mi kiedyś powiedział, że to teren niedostępny dla zwykłych śmiertelników, > ale w zasadzie - dlaczego? Czy to włąsność prywatna? Jeśli to teren państwowy, > to powinna być możliwość pospacerowania... Kompleks palacowy w NAtolinie byl (formalnie nadal jest) rezydencja rzadowa w dyspozycji premiera czy prezydenta. To tak jak bys chciala pospacerowac po ogrodach palacu namiestnikowskiego :') Apropos: Z tego co pamietam, uzytkowania palacu zaprzestano, poniwaz jego stropy (nigdy nie wymieniane) grozily zawaleniem. Ktos wie czy zrobiono w koncu remont? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Park Natoliński 12.12.02, 19:56 > > Kompleks palacowy w NAtolinie byl (formalnie nadal jest) rezydencja rzadowa w > dyspozycji premiera czy prezydenta. To tak jak bys chciala pospacerowac po > ogrodach palacu namiestnikowskiego :') > Apropos: Z tego co pamietam, uzytkowania palacu zaprzestano, poniwaz jego > stropy (nigdy nie wymieniane) grozily zawaleniem. Ktos wie czy zrobiono w > koncu remont? O ile wiem w pałacu w Natolinie jest obecnie siedziba College of Europe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Park Natoliński IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 23:28 kwasna_cytryna napisała: > O ile wiem w pałacu w Natolinie jest obecnie siedziba College of Europe A co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś