Dodaj do ulubionych

polsko-angielski teatr fringowy

IP: 213.77.90.* 10.03.03, 14:10
Teatr Pod Metrem
Dom Kultury"Stokłosy" ul.Lachmana 5 tel.:6434345
mail:teatr_pod_metrem@interia.pl
Polsko angielski teatr fringowy zaprasza na spektakle
"ODRZUCONA" i "PEWNEJ SOBOTY" autorstwa Mark'a Beates'a.
Spektakle w języku polskim:
16.03.03 godz.18.00
23.03.03 godz.18.00
Spektakle w języku angielskim:
30.03.03 godz.18.00
i(co niedziela) przez cały kwiecień!!!
Wstęp 5zl.
Sztuki przeznaczone wyłącznie dla widzów
dorosłych!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mala mi Re: polsko-angielski teatr fringowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.03, 14:38
      Cóż - znów Mark Bates - ursynów już to hyba zna... Sama nie wiem - iść, nie
      iść...
      • Gość: mjd Re: polsko-angielski teatr fringowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 17:48
        > Cóż - znów Mark Bates - ursynów już to chyba zna... Sama nie wiem - iść, nie
        > iść...

w jakim sensie zastanawiasz się iść czy nie iść? warto? nie warto? możesz
        napisać coś więcej o tym teatrze? jestem ciekaw opinii? może sam się wybiorę...
        • Gość: Teatr Pod Metrem Re: polsko-angielski teatr fringowy IP: 213.77.90.* 02.04.03, 13:18
          Gość portalu: mjd napisał(a):

> > Cóż - znów Mark Bates - ursynów już to chyba zna... Sama nie wiem - iść, n
          > ie
          > > iść...
          >
          > w jakim sensie zastanawiasz się iść czy nie iść? warto? nie warto? możesz
          > napisać coś więcej o tym teatrze? jestem ciekaw opinii? może sam się
          wybiorę...

Chyba nie rozumiem o czym jest ta rozmowa! Jesli dobrze rozumiem to żadne z was
          nie dotarło jeszcze do naszego teatru.... Przyjdzcie i oceńcie - wtedy będzie o
          czym rozmawiać!
          Nowy repertuar w Teatrze Pod Metrem - po Wielkanocy premiera
          komedii "Kapusty"(nowej wersji "Orzeszków ziemnych") rowniez autorstwa Mark'a
          Beates'a.
          Zapraszamy
          Teatr Pod Metrem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka