Gość: vita IP: 88.203.32.* 08.11.06, 10:52 CZy ktos wie jak zaawansowana jest budowa DD na tej ulicy. Nie mieszkam w Warszawie stad to pytanie. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franki8 Re: Ul Bruna 08.11.06, 21:22 Budynek wyrósł już z ziemi, betonowy szkielet ma już na oko ze trzy piętra. Szybcy są, trzeba przyznać. Ale ceny - zwariowane - od 12 do 16 tys. za metr. Moim skromnym zdaniem niewarte tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brun Re: Ul Bruna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:36 A moim zdaniem wysokie ceny są warte tego miejsca. Co prawda mieszkam tuż obok w niskim domu z lat 60. ale w życiu się stąd nie myślę wyprowadzać. PS. Czy ceny na Bruna w DD są aż tak wysokie, ja rozumiem, że Warszawa podrożała, zwłaszcza mokotów, ale czy aż tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vita Re: Ul Bruna IP: 88.203.32.* 21.12.06, 14:39 czy mozecie powiedziec jak przebiega budowa DD na tej ulicy, czy idzie im sprawnie? Moze sasiedzi dadza znac pls!Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brun Re: Ul Bruna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 10:20 Robota idzie pełną parą! Chłopaki pracują do późnego wieczora. Wokół jeżdżą ciągle ciężarówy (mam nadzieję,że nie rozwalą całkiem nawierzchni bruna). Hałas młotów itp. utrudnia nam chwilowo życie, ale już niedługo pewnie będzie ładnie i to jest plus. Mając pewne już doświadczenie z tempem robót budowlanych (obserwacja) to wydaje się, że tu tempo jest porządne. Ponieważ to Dom Dev to jest szansa, że szybkie prace nie muszą oznaczać partactwa jak np. w przypadku JW Cons. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vita Re: Ul Bruna IP: 88.203.32.* 23.12.06, 12:27 Dzieki za odpowiedz. Do ktorego pietra juz dotarli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Re: Ul Bruna IP: 212.160.172.* 02.01.07, 12:42 Witam, gratuluje frajerom którzy kupuja tam mieszkania.Gratuluję.Zamiast zbudowac sobie dom za te pieniądze to będą mieli mieszkanie w centrum miasta z Batorego pod nosem i hałasliwymi wyrostkami w pól mokotowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
franki8 Re: Ul Bruna 05.01.07, 16:09 Nie będą mieli Batorego pod nosem, a i z wyrostkami z pola niewiele będą mieć wspólnego. Polecam najpierw wycieczkę krajoznawczą, a dopiero potem "inteligentne" komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Re: Ul Bruna IP: 212.160.172.* 12.01.07, 11:30 Czy mam zmierzyc odległośc budynku od Batorego? Zrobię to jak będę szedł do domu. Poza tym balkony nowego budynku będą tuż nad ulica Bruna. Gratulacje! Z wyrostkami nic wspólnego? A pod moimi oknami to kto przechodzi? Harcerze? Jak nie wiesz do kogo piszesz to się nie mądrz. Odpowiedz Link Zgłoś