Gość: uczen IP: 212.45.227.* 16.11.01, 16:49 A jak jest ze szkolami (podstawowki i gimnazja) ? Czy sa dobre ? bezpieczne ? panstwowe ? spoleczne ? Dzieki za wszystkie opinie a szczegolnie te z praktyki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radzio_pl Re: Szkoly na Kabatach 18.11.01, 20:48 Na razie na Kabatach jest jedna szkoła- nowotwarta, więc nie wiem jak tam się wszystko odbywa- jest to chyba podstawówka połączobna z gimnazjum i liceum, ale pewien nie jestem... Ja (przez dwa ostatnie lata) chodziłem do SP 340 na Natolinie- jest to szkoła otwarta dopiero kilka lat temu, więc całkiem nowa i czysta. Poziom też jest całkiem niezły- (prawie) wszyscy podostawaliśmy się do dobrych liceów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Szkoly na Kabatach IP: *.stacje.agora.pl 20.11.01, 12:26 na Kabatach znam dwie szkoły: 1. nowo otwarta szkoła przy ul. Zaruby, jest tam chyba podstawówka, gimnazjum i liceum; dodatkowo jest ona przy zakonie sióstr ... niepokalanek zdaje się (ale nie jestem pewna), 2. szkoła przy ul. Wąwozowej, ale amerykańska, więc chyba nie dla wszystkich. Sam się dowiedz więcej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Szkoly na Kabatach IP: 212.45.227.* 20.11.01, 12:49 dzieki za info. A czy slyszeliscie jakies opinie o szkole na ul. Malcuzynskiego ? numer chyba 336 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Szkoly na Kabatach IP: *.stacje.agora.pl 21.11.01, 09:50 Nie znam, ale pewnie dlatego, że póki co nie interesuję się szkołami, a te o których napisałam znajdują się w moim sąsiedztwie i codziennie koło nich przejeżdżam. Spróbuj dowiedzieć się czegoś w Gminie. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubeus Re: Szkoly na Kabatach - malcyzynskiego IP: 10.0.4.* 21.12.01, 12:21 Nie jest najlepsza. Do podstawowki - 3 pierwsze klasy czensc dzeci chodzi do fili szkoly z Lokajskiego ( S.P 340) ktora jest na dembego 28 - chyba ) W palnach jest szkola na moczydle. P.S - gdzie planujesz zamieszkac ? (albo mieszkasz )- chodzi mi o ulice - Odpowiedz Link Zgłoś