Dodaj do ulubionych

fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś?

IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 13:36
witam,
bardzo będę wdzięczna za wskazanie jakiegoś dobrego salonu fryzjereskiego na
Ursynowie, najlepiej na Kabatach. kogoś, kto dobierze mi fryzurkę i kolor
włosów.
kogoś, kto doradzi, jak pielegnować włosy.
jest taki zakład w naszej okolicy?
może Corte del Sol? zna ktoś??
dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: xi Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.acn.pl 23.04.03, 19:01
      Znam tylko Anagenne (Bronikowskiego 1)naprzeciw Tesco, za rogiem jest kafejka
      włoska. Chodziłam tam do pani Jagody i do pana Jarka (polecam, choć nie
      farbowałam włosów)
      • Gość: bibi Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 20:39
        w anagennie są nieludzkie ceny!
        byłam zapytać parę dni temu i mnie ścięło z nóg!
        więc szukam czegoś mniej ekskluzywnego. na pewno są takie miejsca.
        ale dzięki za pomoc. w każdym razie wiem, że dorze tam ścinają.
      • Gość: magda Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 10:47
        Niestety ja farbowalam - kolor zle dobrany, wyszlam prawie z placzem.
        Strzyzenie tak - farbowanie - strzezcie sie.
    • Gość: Eaz Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.chello.pl 23.04.03, 20:51
      Znam dwa fajne zakłady. Jeden bardziej familijny na ul. Wąwozowej przy
      Mielczarskiego ( numeru nie pamietam chyba 23- wchodzi sie po schodkach)
      właścicielka jest p.Małgosia. Drugi prawie vis a vis, bardziej elegancki, ale i
      droższy, koło szkoły językowej Sokrates. Oba polecam.
      • Gość: bibi Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 22:41
        a "duzo droższy" to o ile?
        i ile generalnie płacisz w obydwu?? napisz, proszę...
        • Gość: xi Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.acn.pl 24.04.03, 09:03
          nie wiem czy widziałaś cennik w Corte del sole, ale jest zbliżony do Anagenny.
        • Gość: Eaz Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.chello.pl 24.04.03, 09:46
          Tańszy to farbowanie ok. 100 PLN, droższy ok 150 PLN. Pisze ok. bo czasem płacę
          za coś ekstra.
    • rubeus Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? 24.04.03, 20:01
      fryzjer jest jeszcze w pasazu na wawowej [ten kolo szkoly amerykanskiej - blizej rosola], jest tez w budynku przy ken 21 [tam gdzie salon opla], oraz w glebi starego osiedla kabaty [tego z wilkiej plyty].
      jednakze moj ojciec strzyze sie w zakladzie przy zabinskiego [wejscie od belgradzkiej].
    • vivawawa Re: fryzjer męski Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? 25.04.03, 14:17
      a dobry fryzjer męski na Kabatach ???

chciałbym zrobić sobie na lato balejaż
      • rubeus Re: fryzjer męski Kabaty - pomożecie wybrać kogoś 25.04.03, 17:38
        to co podaje w moim poscie to sa mesko-damscy fryzjerzy
        prawie ze rzut beretem od kabta - zaraz przy stacji natolin, zaraz przy przystanku [belgradzka] jest salon fryzjerski... podobno niezly.
    • kwasna_cytryna Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? 26.04.03, 22:46
      Stryjeńskich 17 , tel. 435.54.02 - Tomek jest super :-))) Polecam ;-))
      • madllen Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? 30.04.03, 10:14
        Ja z kolei, poszukuję fryzjera, który nie będzie wcielał na mojej głowie swoich
        wizji i obetnie dokłanie tak, jak sobie życzę. Co wcale nie jest takie
        oczywiste, jak dotąd nie udało mi się znaleźć odpowiedniego fryzjera, który by
        zastosował się do prośby odnośnie mojej fryzury-wcale nie skomplikowanej, bo
        zazwyczaj jest to podcięcie o 2cm, z delikatnym cieniowaniem końcówek).
        Ostatni, u którego miałam okazję strzyżenia, zrobił ze mnie coś na kształt
        Mirelle Matie( przepraszam za pisownię:), ku ogólnej mojej rozpaczy; teraz, po
        dwóch miesiącach, włosy odrosły i chciałabym je wreszcie wyrównać- gdzie, oto
        jest pytanie! Najchętniej w okolicy Ursynów-Natolin-Kabaty.

Pozdrawiam serdecznie:)
        • Gość: gosia Polecam K& K IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 13:58
          bylam tam juz 4 razy jestem zadowolona.Ceny spoko-40/45 strzyzenie.Poza tym b.
          elegancko,czysto,fajne lustra
          Studio fryzur i urody K&K, ul. Wąwozowa 32, przy bazarku.tel 44 69 099
          • Gość: Marta Re: Polecam K& K IP: *.chello.pl 25.05.03, 21:18
            Witam! Ja równiez tam byłam na strzyżenie. Bardzo miła obsługa i fajnie
            urządzony salon, nie mówiąc już o solarium. Lóźko nie z tej ziemi! A no i kawką
            poczęstowali, co mnie mile zadziwiło :) Polecam!
            • Gość: anielka Re: Polecam K& K IP: *.acn.waw.pl 30.05.03, 09:27
              Też byłam tam wczoraj - jestem zadowolona - pani poradziła sobie z moimi
              trudnymi do opanowania włoskami , poradziła jak robić to w domu - było
              sympatycznie :)
      • Gość: emka Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.chello.pl 02.06.03, 11:24
        kwasna_cytryna napisała:

> Stryjeńskich 17 , tel. 435.54.02 - Tomek jest super :-))) Polecam ;-))

co tzn. ze tomek jest super? na czym to polega?
    • Gość: A Anagenna IP: 212.69.77.* 08.05.03, 11:09
      Faktycznie Anagenna jest droższa - za ścinanie krótkich włosów ok. 60 PLN,
      jednokolorowy balejaż + podcięcie - ok. 160 PLN. Ale powiem jedno - ścinają
      rewelacyjnie !!! Balejaż trzymał się bardzo długo, podcięcie też było w
      porządku. Zresztą mieszkam w tym bloku, gdzie jest salon i ciąglę jest tam
      sporo osób. Generalnie chodzę do innego fryzjera (AKAM koło bazarku - tańszy i
      też o.k.) ale jak mam sobie zrobić "coś extra" to raz na pół roku idę do
      Anagenny.....
    • Gość: figa Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.chello.pl 08.05.03, 16:57
      A ja stanowczo odradzam Anagenne. Jakość niewspółmierna do cen. Podciecie
      koncówek na włosach do ramion, ( 3 ruchy nożyczkami ), bez modelowania
      kosztowało mnie 78 złociszy. Moim zdaniem-lekka przesada.
      • Gość: mamosz Re: fryzjer Kabaty - pomożecie wybrać kogoś? IP: *.acn.pl 18.05.03, 23:18
        Ja chodzę do salonu TREND przy KEN polecam pania Anetke b.dobrze strzyże
        potrafi dobrać fryzure kolor itd ceny jak ceny przeciętne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka