Gość: krka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.12.01, 13:09 najwyrazniej cierpisz na rozdwojenie jazni, ze odpowiadasz sama sobie, zeby tylko nabic licznik i przegonic poludniowa Prage... zalosne... no ale czego mozna sie spodziewac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krka Re: do eeli... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.12.01, 15:00 na przyklad watek `tu zaszly zmiany` i kilka innych... robisz wszystko, zeby nabic licznik, zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do eeli... 28.12.01, 15:21 Nie mogłam za jednym razem, bo mi się po trochu przypominało :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: do krka (krki?) IP: *.acn.waw.pl 28.12.01, 15:28 Gość portalu: krka napisał(a): > na przyklad watek `tu zaszly zmiany` i kilka innych... > > robisz wszystko, zeby nabic licznik, zalosne... Załosne jest raczej wytykanie komuś, że chce coś niebanalnego zrobić - i nie chodzi tu bynajmniej o czyste nabijanie licznika (vide działalność niejakiego mnk, o ile nie mylę nicka, na forum wolskim). 'Gonienie' kogokolwiek jest tylko pretekstem, próbą ożywienia forum. Zamiast biadolić, napisz coś ciekawego i porządnych ludzi się nie czepiaj... Pozdrawiam i lepszego humoru życzę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejmot Re: do Beaty_ IP: *.stacje.agora.pl 28.12.01, 16:56 Przyłącz się do nas Krko i porzuc złe mysli, Nowy Rok idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: do emjot:-)) 28.12.01, 17:00 Ja jestem przyłączona - przestraszyłas mnie nieco swoim apelem:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: do emjot:-)) IP: *.stacje.agora.pl 28.12.01, 20:17 Och pomyłka, to było optymistyczne zawołanie do szyderczej (ego) Krki Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: do Eeli 28.12.01, 21:23 Wszystko z uwagą i zainteresowaniem przeczytałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi eela jest kochana i tyle. 28.12.01, 22:21 Eelu nie tłumacz się przypadkowym ludziom, może męczą Cię dla tzw.podpuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222 Re: do eeli... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 18:08 ...k_r__ka ?... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: do eeli... 28.12.01, 23:53 Gość portalu: krka napisał(a): > najwyrazniej cierpisz na rozdwojenie jazni, ze odpowiadasz sama sobie, zeby > tylko nabic licznik i przegonic poludniowa Prage... > > zalosne... > > no ale czego mozna sie spodziewac... "Krka we krtani mi uwięzła, stoi sztorcem, chyba ze zła" Ela ma za dobre serce, żeby przeganiać... Ale ja to mogę zrobić chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do eeli... 29.12.01, 18:44 Dziękuje wszystkim za dobre serce :)). Palkerku, a czym Ty przeganiasz? Buchnąłeś miotłę bałwankowi? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: do eeli... 29.12.01, 18:47 Eelu wysłałem Ci majla na pocztę gazetową... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do eeli... 29.12.01, 19:08 d.z. napisał(a): > Eelu wysłałem Ci majla na pocztę gazetową... > Pozdrawiam Ofdpowiedziałam na poczte gazetowa Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: do eeli... 29.12.01, 18:50 eela napisał(a): > Dziękuje wszystkim za dobre serce :)). Palkerku, a czym Ty przeganiasz? > Buchnąłeś miotłę bałwankowi? Dla Ciebie, to ja nawet "gołymi ręcami" mogę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi do Eeli... 23.01.02, 11:17 Dzis mnie naszło pytanie do Cię moja droga Eelu - czy jako pracująca po drugiej stronie torów bywasz na forum Ochoty ? nie zauważyłem Cie tam. Wszak przemierzasz gminę Włochy cyklojetem linii 182, a i w CV plączą Ci się tamte rejony. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do Eeli... 23.01.02, 11:47 Bywam bardzo rzadko, ale moge częściej. Ostatnio jak napisałam tam, to mnie skrytykowałes :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: do Eeli... 23.01.02, 11:49 Jakaś Ty wrażliwa kobietka :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do Eeli... 23.01.02, 12:25 no pewnie, nie wiedziałes? :)))) Troche się tam wpisałam, bedę pilnowac tego forum. Czyli gonimy Wolę? :))) Odpowiedz Link Zgłoś