Dodaj do ulubionych

Gratulacje dla eeli...

08.01.02, 07:49
Niniejszym pragnę Ci Elu pogratulować:
1. Pozostawania w kulturze wypowiedzi (mnie nie zawsze się to udaje),
2. Zjednywania Sobie ludzi,
3. Miłego uśmiechu na co dzień,
4. Gorącego serca (dla innych jesteś zawsze wyrozumiała),
5. Pasji (a masz ich wiele),
6. Pondprzeciętnej inteligencji,
7. Bycia prawdziwą Warszawianką,
8. Zainteresowania problemami innych,
9. Otwartości...
A również trafienia na łamy "Stołecznej" - tak trzymać...
Gorąco pozdrawiam.
PS.
Więcej Twoich "grzechów" nie wymienię, bo sobie inni pomyślą, iż tak naprawdę
to nie istniejesz...
Obserwuj wątek
    • eela Re: Gratulacje dla eeli... 08.01.02, 08:48
      Bo wpadnę w samouwielbienie ;)
    • marseille30 Re: Gratulacje dla eeli... 08.01.02, 16:07
      Szkoda, ze Eela nie jest z Piaseczna, bo może wywalczyłaby dla nas autobusik..
      Wdzięk, polot, kultura osobista...! Gratulacje! Z całego serca
      • eela Re: Gratulacje dla eeli... 08.01.02, 16:12
        Nie przesadzaj, ja jeszcze zyję, za wczesnie na pomnik :)). Zacznijcie starac
        sie o ten autobusik, forum poprze, GW pokaze czym zyje forum i moze cos
        wywalczymy razem :)
        • Gość: Michał Re: Gratulacje dla eeli... IP: *.ztm.waw.pl 08.01.02, 16:14
          Życzę Wam powodzenia.
          I oczywiście dołączam się do gratulacji dla Eeli.
          • eela Re: Gratulacje dla eeli... 08.01.02, 16:21
            Dziękuje, ale naprawde nie ma czego gratulowac
            • Gość: Kasia Re: Gratulacje dla eeli... IP: 192.168.229.* 08.01.02, 16:32
              Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do gratulacji i życzeń dla Eli.
              Elu nie bardzo wiem jak to wyrazić słowami, ale po prostu JESTEŚ WIELKA!
              • Gość: michal Re: Gratulacje dla eeli...i zapytanie IP: *.zigzag.pl 08.01.02, 16:35
                A co slychac na ulicy Falata?Czy zostawili kostke w spokoju czy tez nalezy juz
                ona do przeszlosci?
                • eela Re: Gratulacje dla eeli...i zapytanie 08.01.02, 16:43
                  byłam w zeszłym tygodniu na Fałata, ale był snieg i nic nie zobaczyłam. Jak w
                  jednym miejscu odgrzebałam nogą trochę lodu, to wydawało mi się, ze tam lezy
                  płytka klinkierowa. Ale było to mało widoczne. Musze iść jeszcze raz. Akurat
                  zaczęła sie odwilż. Na Fałata było przepieknie, bo tam nie sypia solą, wszedzie
                  prawdziwa zima, bielusieńko
      • eela Re: Gratulacje dla eeli... 09.01.02, 09:49
        marseille30 napisał(a):

> Szkoda, ze Eela nie jest z Piaseczna, bo może wywalczyłaby dla nas autobusik..

Cos mi się ten nick wydaje podejrzany ;)). Przyznać mi się natychmiast, kto sie
        tu ukrył.....

• marseille30 Re: Gratulacje dla eeli... 09.01.02, 14:37
          ?Dlaczego wydaję Ci się podejrzana, i o co mnie podejrzewasz??
          Pozdr.
          • eela Re: Gratulacje dla eeli... 09.01.02, 14:44
            Bo....trudno mi uwierzyć, ze przypadkowo z całego zestawu wątków wybrałas
            akurat TEN :). Sa inne znacznie ciekawsze. Poza tym przeleciałam przez fora i
            przesortowałam, żeby sie upewnic i nigdzie Ciebie nie znalazłam. I od razu
            wyczułam, że jestes kobietą :))
            • marseille30 Re: Gratulacje dla eeli... 09.01.02, 17:05
              Możesz mnie znależc wszędzie, za wyjątkiem forum o Mężczyznie, które od
              poczatku i z rozmysłem bojkotuję- i nie dlatego wcale, że jestem kobietą..
              Pozdr
              • sloggi Re: 09.01.02, 17:14
                Pojaw się M. na forum Piaseczna, może je rozruszamy.
                • marseille30 Re: a ze mnie taka gaduła... 09.01.02, 17:41
                  że by Forum nie starczyło.. Masz w domciu internet? Z tego, co wiem, można
                  sobie co najwyzej modemem pożeglować...Dlatego z pracki stukam, od kiedy w
                  Piasecznie mieszkam... Pozdr.
                  A właściwie możemy się przenieść na ta dziecinę z dwudziestoma postami...tlko
                  jak tam innych ściągnąc..Może na Towarzyskim czy kobiecie powstawiamy hasła w
                  stylu" Chcesz wygrać w Totka- porady tylko na forum Piaseczno... Rzucił(a) cię
                  narzeczona (y)- jak ją odzyskać- tylko na forum piaseczyńskim. Itepe, itede...

A swoją drogą ja trochę wróżę z tarota- może to podziała jak lep na posty..
              • eela Re: Gratulacje dla eeli... 10.01.02, 08:36
                marseille30 napisał(a):

> Możesz mnie znależc wszędzie, za wyjątkiem forum o Mężczyznie, które od
                > poczatku i z rozmysłem bojkotuję- i nie dlatego wcale, że jestem kobietą..
                > Pozdr

Widocznie źle szukałam :), poprawię się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka