kolciag 05.02.09, 21:29 Witam, gdzie na tym forum można umieszczać ogłoszenia ? czy jest specjalny wątek czy umieszczanie ogłoszeń jest zabronione ? Nie ma nigdzie tego opisanego, regulaminu brak, a moje ogłoszenie zostało skasowane :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: ogłoszenia ? 06.02.09, 00:21 Linki do regulaminu i netykiety masz w stopce każdego forum. Także tego. Wystarczy kliknąć w odpowiednie słowo. Jest tam bardzo wyraźnie napisane że umieszczanie ogłoszeń na forach dyskusyjnych jest zabronione. Jest tam też link do pomocy, po kliknięciu w który, dowiesz się dlaczego twój post został skasowany oraz kogo i w jaki sposób możesz o to pytać. forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html BTW: Zakładając konto, zobowiązałaś się przestrzegać regulaminu. Czyżbyś to zrobiła bez przeczytania go? Odpowiedz Link Zgłoś
kolciag Re: ogłoszenia ? 06.02.09, 15:06 Dziękuję za odpowiedź Cóż, nie czytałam całego regulaminu, przyznaję się bez bicia że żadko kiedy to robię... a pytanie o możliwość ogłaszania wynika stąd że na niektórych forach gazetowych można się ogłaszać i albo są specjalne wątki albo można to robić na stronie głównej forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ogłoszenia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 16:08 a szkoda, bo i z ortografią cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: ogłoszenia ? 06.02.09, 17:01 Na żadnym forum dyskusyjnym portalu gazeta.pl nie wolno zamieszczać ogłoszeń. Są do tego celu specjalne fora ogłoszeniowe, obecnie zgrupowane w: www.dwukropek.pl/0,0.html . Natomiast na każdym forum można wykupić płatny link w nagłówku: serwisy.gazeta.pl/linki/1,51561,1944194.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolciag Re: ogłoszenia ? 06.02.09, 20:57 dziękuję bardzo za informacje... do tej pory jak na danym forum był temat 'ogłoszenia drobne' lub coś podobnego to wstawiałam tam swoje ogłoszenia, nie wiedziałam że to jest niezgodne z regulaminem Odpowiedz Link Zgłoś