Dodaj do ulubionych

sprzedam mieszkanie

IP: *.man.polbox.pl 31.01.02, 16:02
Chcę sprzedać dwupokojowe mieszkanie na Mokotowie, może ktoś jest
zainteresowany albo może polecić agencję nieruchomości?
Obserwuj wątek
    • ann.k Re: sprzedam mieszkanie 31.01.02, 16:13
      jaka lokalizacja, metraz i za ile?
      • van Re: sprzedam mieszkanie 31.01.02, 16:16
        EE tam on drogo chce...
      • Gość: Jarek Re: sprzedam mieszkanie IP: *.man.polbox.pl 31.01.02, 16:16
        Czerniakowska/przy Cełmskiej, 39m/kw. cena do uzgodnienia.
        • Gość: joa Re: sprzedam mieszkanie IP: *.*.*.* 31.01.02, 16:23
          To może lepiej na razie wynajać???
          • eela Re: sprzedam mieszkanie 31.01.02, 16:40
            Wynajmowac strach, bo trzeba podpisac umowe z wynajmujacym co najmniej na 3
            lata. A jak nie będzie się miał gdzie wyprowadzic, to wyrzucic go nie mozna. To
            się nazywa ochrona lokatorów przed wyzyskiem :(
            • Gość: Jarek Re: sprzedam mieszkanie IP: *.man.polbox.pl 31.01.02, 16:44
              Święte słowa Elu.
              • ann.k Re: sprzedam mieszkanie 31.01.02, 17:03
                zartujecie chyba; ja w zeszlym roku wynajelam kawalerke na ochocie na rok; ale
                lokalizacja tego mieszkania w ogole mi nie pasuje
                • eela Re: sprzedam mieszkanie 31.01.02, 17:12
                  Wynajęłas sobie, czy wynajęłas komus?. Wcale nie żartujemy
                  • Gość: Ola Re: sprzedam mieszkanie IP: 10.128.131.* 31.01.02, 17:29
                    A cóż wy tu piszecie o umowie na 3 lata bez możliwości pozbycia się lokatorów
                    jak przestają płacić.Wynajmuję swoje mieszkanie młodemu małżeństwu,umowa jest
                    podpisywana na rok i co roku przedłużana, a w umowie(sporządzonej przez
                    prawnika) jest klauzula że w przypadku nie płacenia przez nich pieniędzy ja
                    wypowiadam im mieszkanie na miesiąc naprzód(czyli mają miesiąc żeby sobie
                    znaleźć inne lokum).To chodzi o tych co mają własne kamienice i tam ludzie nie
                    płacą czynszu.
                    • eela Re: sprzedam mieszkanie 31.01.02, 17:34
                      Taka umowa, zgodnie z obecnymi przepisami jest niewazna. masz szczęście, że
                      trafiłas na porządne małżeństwo. Ale jak im się coś odmieni, to moze byc xle.
                      Ja Cię nie straszę. Weszły w zycie nowe przepisy. Naprawdę nic o tym nie wiesz?
                      • Gość: Iza Re: sprzedam mieszkanie IP: *.man.polbox.pl 04.02.02, 12:16
                        Czy ktoś może polecić agencję nieruchomości(Warszawa)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka