broneknotgeld Re: Jak chop z babom 01.10.03, 20:27 "Niy bydziesz grzeszoł myślom mowom i uczynkym" Dyć przeca niy jest żeś małym synkym Myślom grzeszymy tukej morowo No i robiymy ze tego - słowo Słowo zaś było tyż na poczontku Cobych niy stracioł ze tego wontku To co my tukej durś sie szkryflomy To łaska kero łod Niego momy Na swoj łobrozek Łon nos tyż stworzoł I koncek SŁOWA w łebie położoł W tym cudzysłowiu som słowa klechy Jak tyś jest boski to i twe grzechy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 17:51 Sexfraszki Fraszki z sexym to jest to Co mi w duszy czynsto gro Rym sie jakoś som tak suje Powiym że mi to sztimuje. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 17:52 Dyć wiosna tukej jest choby lato Frelki se chodzom chnetko sagato Jak widza jake łone som szwarne To wiym że żyja tu niy na marne. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 17:56 Koziorożec Wiym że koziorożec to jest "pies na baby" Afrodyzjok z rogu utrzeć chyba trza by Yno wirtualnie miołby go na łebie A proszek by pomog chopiskom w potrzebie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 17:57 Wiym jo jak pomogo piwo Moja ślubno tyż sie dziwo W środku nocy ustymp moj I do gory siko h.. W doma niy mom pisuara Mynczy mie ta nocno "mara" Frela moja zaś sie śmieje Wiy co sie po piwie dzieje. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 18:06 Dyć mie już kusi yno te łoko Serce już teroz mi tak niy skoko Co w doma - styknie na moja chuć Frelkom niy godom - Podź zy mnom podź Durś jednak siedzi mi cosik w jaźni To już jest sprowka tyj wyobraźni Że nawet leci mi sex we rymach Bo myśla ło tym - Tyż boski tymat. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 20:48 Szkoda że tukej niy momy metra Bo frelki myni już chodzom w getrach Ta Merlin Monrou teroz wspominom I cug co piyknie klajd i podwinoł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 20:49 Wiater nom prziwieje ciepły By zaś ciuchy dziołchy ściepły Pympkym piyknie zablyszczały A chopom wylazły gały. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 20:51 A mie durś ślubno szczypie w kościele Jak sie łoglondom na piykne frele. Gorzyj jak w nocy niy chce rozgrzeszyć Wtedy sie musza we śnie pocieszyć I zaś sie mszo śni we tym kościele Yno że wtedy sago som frele. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 21:14 Niy yno rymy bierom we spaniu Dyć czynsto kończy sie na szkryflaniu Wychodzi potym coś pod "Sexsłowa" Pryndko zbereźno fraszka gotowa. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 21:14 Rymy lecom mi jak chcom Dyć sie rada z nimi dom Te sprośniejsze mie tyż bawiom Choć niczego niy naprawiom No a fraszka mo być śmiyszno I niych bydzie - jak tak wyszło. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 22:55 Jo Rydzykowi naszkryfloł ło tym Że tu Sodomy lejom sie poty. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:19 Fela Usnoł żech kedyś w nocka na feli I piyknie śnioł żech ło nowy freli Mało ucieszołch sie tom słodyczom Niy wierć ty feli! - sztajger zaryczoł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:19 W tym czasie jeszczech czupryna mioł Alech już wtedy cebulki grzoł Bez to żech myśloł ło seksie czynsto Wylozły kudły co rosły gynsto. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:21 We piontek przi poście Śledzie jedzom goście A jo do ciynżki roboty Wcinom se yno szproty. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:26 Festiwal Dzisiejsze życie tyż mie zachwyca Festiwal sexu we Katowicach Przewioło jakoś ta ślonsko wioska Wiyncy Europy momy zaś troszka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:26 Zaś dzisioj bydzie mi cołkym ciepło Jak ślubno w doma zrobi zaś piekło Ciepnie sie wy mie może garkoma Tak wesolutko byda mioł w doma. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:27 Nudelkula Nudelkula to broń honorowo Chocioż żony tak lubiom niom straszyć Jedno wiedzom - jak rypnońć niom zdrowo To na amyn chopa idzie zgasić. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:28 Ze tryningu w rynkach krzepa Mo przeca kożdo przilepa Jak sie mocno chyci chopa Czasym je z tego utropa. Odpowiedz Link
Gość: starobaba Re: Jak chop z babom IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 23:34 Bronku, Tys jest niymozliwy, co to tu wyrobiosz za dziwy!!! Kamratow zes w "IGRASZKACH-FRASZKACH" zbyu Wracej nazot, tam kas przed tym byu!!! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.10.03, 21:53 Witom Cie we naszy Rudzie I tu i tam z czasym pódzie Teroz byda tu figlować Tam sie trocha moga schować Serwer zmiyniać majom w planie Poczekom co sie z tym stanie A na razie gorom Ruda Cołkym sie już stond niy póda. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.10.03, 23:29 Jak po łobiedzie myja noczynie Wdycki przichodzi na mie natchniynie Do łeba cisnom sie rymy same Dyć jo już lubia te pomywanie Mycie tych garow teroz igraszka Bo zawsze przi tym rodzi sie fraszka Teroz zmywarka sprawa to marno Już bych jom niy chcioł nawet za darmo W rymach by było u mie ubogo A ta ideja dzisioj mi drogo. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 03.10.03, 19:31 Cipce w koronce richtig jest piyknie Tela jo powiym i niych to styknie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.10.03, 17:43 Ło frelce se myśla - jary I dzionek niy jest już szary. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.10.03, 17:47 I ło tych stringach ze Koniakowa Zaroz kudłato mom z tego gowa. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.10.03, 18:45 Koronkowe stringi To taki piykny stroj wieczorowy Pewnie sie przido na bal maskowy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 06.10.03, 20:09 Przeca kożdo Heksa tyż worto jest nieba Bo zawsze jest ciepło wtedy kedy czeba. Odpowiedz Link