twardycukierek 30.09.09, 08:00 Funito, oczekuję i żądam, aby 'dópę urwało' :DD pull me under, Im not afraid Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 30.09.09, 08:09 Funny, lepiej się czujesz dzisiaj? :) in my time of need Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 30.09.09, 08:44 wiadomo, że to co najlepsze to w (albo z) Bydgoszczy jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 30.09.09, 09:44 Wypowiedzi bez muzyki w tym wątku będą słodko-surowo karalne! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 30.09.09, 10:16 No to gramy po bydgosku :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 30.09.09, 12:01 częsciowo też bydgosko załoga ze Złotowa Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 30.09.09, 14:23 Złotów to bardzo ładne miasto,lasy,jeziora,czyste powietrze i dużo,zieleni,,,polecam na urlop,na pewno nie pożałujecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 05.10.09, 12:02 I jaka słodka nazwa miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 05.10.09, 13:30 byłam w okolicach Bydgoszczy parę dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 05.10.09, 14:12 moonflour napisała: > byłam w okolicach Bydgoszczy parę dni tem a dokładniej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 05.10.09, 14:29 Nakło n.Notecią Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Opeth i Dream Theater w Bydgoszczy! 05.10.09, 14:31 O to całkiem blisko,,,maja tam świetny browar,super piwo warzę,a tak mało znane w kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 09:24 A co tu relacjonować, jak człowiek idzie na koncert z temperaturą powyżej 38 stopni i nie bardzo wie, jak się nazywa? Supporty całkiem do rzeczy, M. nieco bardziej zachwycony niż ja. Opeth - super, ale krótko okrutnie (60 min.) i bez żadnych bisów, żeby gwiazda mogła na scenę wyleźć. Ale i tak jestem na Opeth obrażona, bo co to, kuriwa, ma znaczyć. A gwiazda czyli DT - przerost formy nad treścią. Może byłam już zbyt ospała od walki z gorączką, ale znudzili mnie panowie kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 09:27 Funitko! :* Ojej, czułam w szpili, żeś chora ;/ Lepiej Ci już? Szkoda, kurde, szkoda... fochową arogancją mi to leci. Na tak krótkim koncercie nigdy w życiu nie byłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 09:43 Ech, gorzej. Dodatkowo rzucamy palenie i nie wiedzieć jak się nazywam, to byłby luksus. Ja nie wiem, czy ja w ogóle jestem ;))) No ale jak się będę w tym tempie wypacać, to może schudnę? :DDD No. Co to jest godzina??? Nawet zmanierowane Jane's Addiction zagrało nieco dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 09:53 Skoro tu stukasz, to jesteś ;)) Wytrwajcie, trzymam kciuki i szpile za was. To mocne postanowienie :) No, co oni sobie myślą, że są Madonną? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 10:11 twardycukierek napisała: > Skoro tu stukasz, to jesteś ;)) Nie dam się nabrać, moich postów nie widać w liczbie przywątkowej :D Wytrwajcie, trzymam kciuki i szpile za was. To > mocne postanowienie :) :))))) :* > > No, co oni sobie myślą, że są Madonną? :DD Ba, pewnie się kłócą czy tą z początków, czy tą teraz. Dylemat jak z Elvisem normalnie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 10:19 Ojej, to ta nowa funkcja, o której piszę: autoniewidzialność :DD Serio: wytrwajcie. Nigdy nie jarałam, to nie wiem nic o bólu, ale da się. Plastry macie czy tak na zimno? > Ba, pewnie się kłócą czy tą z początków, czy tą teraz. Dylemat jak z Elvisem normalnie! ;) A żyły im wyłażą z orbit na ramionach? Czarne dzieciaki adoptowane?? ;& Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 11:56 twardycukierek napisała: > Ojej, to ta nowa funkcja, o której piszę: autoniewidzialność :DD > > Serio: wytrwajcie. Nigdy nie jarałam, to nie wiem nic o bólu, ale da się. > Plastry macie czy tak na zimno? Są z poprzedniego rzucania. Wtedy nie jarałam 6 miesięcy i dałam radę bez plastrów. Teraz się zobaczy. > > > Ba, pewnie się kłócą czy tą z początków, czy tą teraz. Dylemat jak z Elvi > sem > normalnie! ;) > > A żyły im wyłażą z orbit na ramionach? Czarne dzieciaki adoptowane?? ;& Kurteczka, weszłaś na wyższy poziom abstrakcji, dla mnie chwilowo nieosiągalny z powodu braku mózgu na odwyku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chrupiąca Żabko!!! ;))) 07.10.09, 12:44 Dasz radę :) koleżanka połączyła z sukcesem odgrubianie i odfajkowanie, udało jej się, bo w ten sposób nie mogła się pocieszać jednym za utratę drugiego... > Kurteczka, weszłaś na wyższy poziom abstrakcji, dla mnie chwilowo nieosiągalny z powodu braku mózgu na odwyku ;))) Powtarzaj za mną: Ala ma kota. Ala ma asa. Pis ma ...asa. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Funny:) 07.10.09, 10:00 A czy w sobotę wybierasz się oglądać Wielką Bydgoską? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny:) 07.10.09, 10:12 Czyli??? Dziś miałam piękne rowerowe sny :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Funny:) 07.10.09, 10:19 czyli na regaty wioślarski które odbędą sie w sobotę:) Meta przy Rybim Rynku,a cała trasa przebiega przez miasto,,,tak że mozna popatrzeć na najlepsze osady wioślarskie z kraju i europy:) www.wielkawioslarska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny:) 07.10.09, 11:59 O, jeszcze nie wiem, ale albo pojadę w Bory (niedługo skończy się borowy sezon) albo utknę przed TV oglądając pierwszą siatkarska kolejkę PlusLigi ;) A w następny weekend mecz na żywo u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Funny:) 07.10.09, 12:18 Polsat Spot pokazuje Chemika z Zaksą Kędzierzyn w sobotę o 14:45 :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny:) 07.10.09, 12:38 No i bardzo bym chciała obejrzeć :) My w Borach nie mamy satelity i Polsatu Sport, w takim jednym domku jest, ale nie wiem, czy się da. Może lepiej pokręcić na rowerku w Bydzi i obejrzeć siatę? Odpowiedz Link Zgłoś