Dodaj do ulubionych

Ap ropo Polityki .

21.01.10, 15:38

Qurde noga Chopaki nie lubię tego tematu nawet bardziej niż piwa Żywiec !!

Pszczyny
Obserwuj wątek
    • nehsa Re: Ap ropo Polityki . 21.01.10, 15:59
      Toż to tańsze niż "Eichbaum..."
      • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 21.01.10, 18:04
        nehsa napisał:

> Toż to tańsze niż "Eichbaum..."

Nie, Eichbaum kosztował ostatnio o,7 euro centa a Żywiec w tym samym Getranku
        o,68 , tak samo jak i Lech i Okocim !to raz, a dwa ja pijam to co lubię a nie to
        co tańsze.
    • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 21.01.10, 16:30
      Wielu rzeczy można nie lubić, i jednocześnie z nimi egzystować. Ty nie
      lubisz polityki, ale w drugą stronę, to już nie jest takie nie. Masz
      samochód, to cena paliwa w dużej mierze zależy od polityków, i to nie
      tylko naszych polskich itd, itp...
      • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 21.01.10, 18:05
        wuzet21 napisał:

> Wielu rzeczy można nie lubić, i jednocześnie z nimi egzystować. Ty nie
        > lubisz polityki, ale w drugą stronę, to już nie jest takie nie. Masz
        > samochód, to cena paliwa w dużej mierze zależy od polityków, i to nie
        > tylko naszych polskich itd, itp...

No to lubię polityków ... .....obrażać :))))
        • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 21.01.10, 18:14
          A oni Ciebie doić...
          • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 22.01.10, 22:36
            wuzet21 napisał:

> A oni Ciebie doić...

To mam doić ich ?
            • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 22.01.10, 22:38
              Wystarczy jak nie dasz się doić
              • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 22.01.10, 23:47
                wuzet21 napisał:

> Wystarczy jak nie dasz się doić

Bezludna wyspa ?
                • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 08:44
                  To jest jedno z wyjść...
                  • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 08:45
                    wuzet21 napisał:

> To jest jedno z wyjść...

Musimy się zastanowić jak ich tam wysłać ?
                    • nehsa Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 09:01
                      No w końcu, z entuzjazmem nawet, mogę się z tobą zgodzić.
                      • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 09:06
                        nehsa napisał:

> No w końcu, z entuzjazmem nawet, mogę się z tobą zgodzić.

???????
                        • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 10:38
                          No co gapę rozdziawił - nehsa się z Tobą zgadza - z entuzjazmem...
                          • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 12:25
                            wuzet21 napisał:

> No co gapę rozdziawił - nehsa się z Tobą zgadza - z entuzjazmem...

Bo moja japa nie wie czy chodzi mu o piwo czy o bezludną wyspę :))
                            • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 13:39
                              Pewnie mu chodzi o jedno i drugie, co zresztą można zgrabnie połączyć.
                              • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 19:22
                                wuzet21 napisał:

> Pewnie mu chodzi o jedno i drugie, co zresztą można zgrabnie połączyć.

Niby jak ? przecież na bezludnej wyspie pełnej politykierów nie ma browaru :)
                                • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 20:02
                                  No cóż, będą musieli pić to piwo, które naważyli.
                                  • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 21:14
                                    wuzet21 napisał:

> No cóż, będą musieli pić to piwo, które naważyli.

Cienki to będzie browarek.
                                    • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 21:18
                                      Nikczemny żywot - podobny napitek.
                                      • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 21:31
                                        wuzet21 napisał:

> Nikczemny żywot - podobny napitek.

Fuj Indianki przezywają pewien owoc czy łodygę a ten sok połączony ze śliną jest
                                        napojem alkoholowym . Qurde zarzygałbym się na śmierć gdybym dowiedział się ze
                                        kaczyński napluł do napoju którym mnie poczęstowano .
                                        • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 21:56
                                          kolter-one napisał:

Fuj miałem napisać,, przeżuwają " :))
                                        • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 21:59
                                          Musisz uważać co pijesz - nie wiadomo gdzie Kaczyński jest udziałowcem.
                                          • kolter-one Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 22:04
                                            wuzet21 napisał:

> Musisz uważać co pijesz - nie wiadomo gdzie Kaczyński jest udziałowcem.

Wiec nie pije za dużo , bo jak sam mówisz licho nie śpi .
                                            • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 23.01.10, 22:20
                                              Mam naleweczkę o której wiem wszystko...
                                              • kolter Re: Ap ropo Polityki . 25.01.10, 09:08
                                                wuzet21 napisał:

> Mam naleweczkę o której wiem wszystko...

No i ? mam zatruć sie jakimś kolorowym trunkiem ?
                                                • wuzet21 Re: Ap ropo Polityki . 25.01.10, 09:26
                                                  Nie jakimś, tylko napitkiem spożywanym przez największych tego świata
                                                  od wieków...
                                                  • kolter-f1 Re: Ap ropo Polityki . 25.01.10, 11:30
                                                    wuzet21 napisał:

> Nie jakimś, tylko napitkiem spożywanym przez największych tego świata
                                                    > od wieków...

No nie gadaj że Eichbaum Ureich jest tym napitkiem ?

www.biertest-online.de/grafik/gebindegross/eichbaum_ureich_premium_pils.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka