twardycukierek 11.02.10, 10:30 PPP ;P Się klika, się otwiera wątek, ale postów, które w nim mają być nie widać ;/// W tych warunkach to ja nie mogę spamować ;P :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 10:43 Dokładnie! W takich warunkach to ja jestem jak troll bez siedemnastu nicków!!! :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 10:45 Nowy system wylogowania co dwie sekundy został pomyślany dla trolla: nie ma rydzyka wsypy ani wtopy ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 10:48 Mam jakies takie skojarzenia luzne bardzo: rozmowa salonowa za pomoca tam-tamow. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 10:50 Hm, no nie wię :F Mnie się pokazuje tylko jeden nick w okienku logowania, a taki troll większy ode mnie, taki rozdęty na kilkanaście nicków, to musi się głowić, po wylogowaniu, na jakimż to on nicku z listy spamował :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 11:02 czuję się niedopieszczony i niedoopiekowany :( otwieram wątek, otwieram oczy i wszystko widzę! jak w tych warunkach na pusto ponarzekać i pomarudzić? :( wy-rzuconym :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 11:04 Mnie też co sekundę wyrzuca ;/ Ponarzekać zawsze możesz ;))) Dopieszczam: :* :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 11:18 no, ale..... ..mnie właśnie NIE wyrzuca. Czułem wyrzucony poza wyrzucanych :(. Osierocony taki, ale juz mnie dogłaskałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 11:24 To z czym do ludzi!? :D Loguję się co 1,5 sekundy :D Dobra, w drugi policzek :* Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 11:16 Ta. Od paru tygodni tak jest. Forum coś zwolniło. Może zajmę się pączkami więc. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 11:19 z dopalaczem chcesz przyspieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 11:36 milleniusz napisał: > Ta. Od paru tygodni tak jest. Forum coś zwolniło. Może zajmę się pączkami więc. > :] Czyimi? :F Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 12:41 > Czyimi? :F Hmm... No przyjdą po południu. Mam nadzieję. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 12:50 Mam nadzieję, że chociaż imię posiadaczki pączków jest Ci znane i nie pomylisz :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 11.02.10, 21:18 NIE ZNAŁ! Uwierzysz? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przeklęty Pustoklik Paranoidalny! 12.02.10, 08:18 To amator ;D Odpowiedz Link Zgłoś