milleniusz 19.04.10, 22:29 Ładne nawet. Może w duchu tych słów już zaprzestać polowania na czarownice (w sensie na myślących inaczej). A, no i ja to chyba jestem nudny jednak. :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: O, mamy nowe motto 19.04.10, 22:32 Milli:))) Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...;p Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 19.04.10, 22:57 Mowa jest trawa, a milczenie potwierdzeniem. A czy ja już mówiłem, żeby nie nazywać mnie mili? To mnie wpędza w kompleksy. Wolę maxi, czy jakoś podobnie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: O, mamy nowe motto 19.04.10, 23:02 Jak ktoś kto koksuje z chłopakami z Wenezueli i mam takie suty, że odbiera mu radio z Afganistanu może mieć kompleksy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 19.04.10, 23:41 To o mnie? No chyba nie zasłużyłem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: O, mamy nowe motto 19.04.10, 23:55 Ależ oczywiście, że o Tobie;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 19:53 > Ależ oczywiście, że o Tobie;D Och, naprawdę niezasłużyłem na tyle komplementów. :] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 19:59 :D ta wrodzona skromność mrrrrr :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 20:04 Oraz inteligencja, ładność i ten, no, ta, to... Mam! Zamiłowanie do spania. Dziś spałem tylko 6 godzin. To się niekorzystnie odbije na mojej psychice. I psychikach współplemieńców. :] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 20:33 Miluś to już nawet nie pytam co robiłeś:)Psychika ujdzie, pomyśl o urodzie;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 19.04.10, 23:41 Widzę, że cię jeszcze trzyma. Musiało mocno wstrząsnąć. Wydaje mi się, że to krucjata wobec przeciwnika, który dawno został usieczony, poddał się, albo zrejterował. No bo przecież tu wszyscy mamy bardzo podobne zdania, a przynajmniej nie zauważyłem odrębnych (choć może dlatego, że nie wypadało inaczej). Żeby spotkać się z jakąś polemiką, trzeba by napisać - na przykład - tam, gdzie powiedziałaś, że nie czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 06:35 Nie, to jest katharsis a nie krucjata. I nie 'powiedziałam, że nie czytam' tylko nie czytam. Nie tylko tamtego, martwego forum ale żadnego innego. Tu coś 'nie wypada'? :D Jak mało jednak czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 10:08 Pogubiłam się - o co chodzi z tymi krucjatami i czytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 12:11 Bubster, krucjaty nie prowadzę, To Mille według własnej deklaracji próbuje 'poprawiać świat' ;)) Natomiast ja od 11 kwietnia czytam tylko forum Szpilki i dobrze mi z tym. Argumentowanie z ludźmi, którzy papieżowi robią konkurencję w nieomylności jest bowiem bardzo nudne :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 19:49 twardycukierek napisała: > Nie, to jest katharsis a nie krucjata. Ach, no dobrze, to źle to zinterpretowałem. Bo trochę wyglądało jak walka z duchami, które i tak nie odpowiedzą. :) > I nie 'powiedziałam, że nie czytam' tylko nie czytam. To właśnie miałem na myśli. > Tu coś 'nie wypada'? :D Jak mało jednak czytasz. Ostatnio czytam. Sądzę, że tak właśnie było. Forsowaliśmy dość mocno jedną ideę, a zatem jestem przekonany, że ci co mieli inne zdanie raczej obawiali się wychylać. Człowiek z zasady woli się podobać innym i być zgodnym. Z wyłączeniem troli, oczywiście. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 21:06 Nie ma sprawy, mogło tak wyglądać, ale z nieomylnych to może tylko z papieżem by mi się chciało dyskutować, problem w tym, że i w jego nieomylność nie wierzę! :D Hmmm, jest tu kilka osób, które bardzo cenię również za to, że się ze mną często nie zgadzają. :) A za autocenzurę innych nie odpowiadam, wolałabym, aby się wypowiadali, bo to wolne forum i zawsze takie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 09:24 człowiek zgodny to taki, który się ze mną zgadza :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 19:51 > człowiek zgodny to taki, który się ze mną zgadza :D A nie, było inne, tylko nie pamiętam już jakie. Ech, ten Alzheimer! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 09:40 Chyba się motto zmieniło, bo mi jakos dyskusja do obecnego nie pasuje :D A co do obecnego .... teżtakniemacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 12:07 Racja, lecę nowym, on ma trochę tego na koncie ;))) Mam, Ty nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 19:52 > Chyba się motto zmieniło, bo mi jakos dyskusja do obecnego nie > pasuje :D No cóż. Dywersja! Ale spoko, dam radę, jak będzie trzeba to pójdę do lasu wysadzać pociągi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 20:41 chciałam napisać, że ja akurat tak mam, pacze, pacze, a tu zamiast motta, które widziałam rano czyli: Kiedy ludzie się ze mną zgadzają, zawsze czuję, że się mylą. zawsze czuję, że się mylę?? czy ja miałam haluny z rana, czy to motto naprawdę się zmieniło? :-P za odzew z góry dziękuję (ang. thank you from the mountain) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, mamy nowe motto 20.04.10, 23:14 > za odzew z góry dziękuję (ang. thank you from the mountain) Słodkie! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: O, mamy nowe motto 21.04.10, 00:20 Ja nic nowego nie zauważyłam... ale ja mało spostrzegawcza jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, mamy nowe motto 21.04.10, 07:43 Csiii, już się i tak zmieniło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: O, mamy nowe motto 21.04.10, 09:27 Naprawde?? ;)) PS Szpilki od razu zauważam, nawet jakby była minimalna zmiana, ale to kwestia odpowiedniego sfokusowania się :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: O, mamy nowe motto 21.04.10, 09:31 No, dzisiejsze motto prawie, prawie teżtakmamy :D Odpowiedz Link Zgłoś