Dodaj do ulubionych

1 Maja HURAAAAAAAAA!!!!

01.05.10, 09:32
To kto idzie na pochód? :)

[img]https://peku.pl/prowokator/swietopracy_400x366.gif[/img]
Obserwuj wątek
    • morelka_1 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 09:53
      na taki bym poszła :D
      matko, ale mnie suszi :P
      • flissy Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 09:58
        Znowu piłaś Desperadosa?:)
        • morelka_1 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 10:05
          hahahaha no wczoraj :D
          jak mogłeś tego nie zauważyć? :D
    • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 10:04
      Do Bydgoszczy pojadę, a nie pójdę na pochód! ;FFF

:D

PS. Co robi ten ptak na obrazku? :DDDD
      • morelka_1 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 10:06
        kurcze :D:D:D:D:D:D:D
        szukałam innego ptaka :D
        • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 10:08
          Dwa ptaki na raz... hmmm, dobra ta koncepcja ;DDDD

PS. Zerknij w majowy wątek misiowy ;)
      • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 12:55
        Ten ptak robi na obrazku.
        Dlatego ten pan budowlaniec potem będzie użalał się nad swoim losem: "Zesrana
        budowa"...
        • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 11:24
          Gołębie to latające szczury ;F
          • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:25
            To nietoperze, a nie gołębie :D
            • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:39
              Netoperek je heski! :D
              • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:43
                Ano! Ne divujte se! :D
                • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:46
                  A na potkany ja seru!

• lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 14:22
                    Te szczury, to tak a propos wątku szantowego? :D
                    • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 15:22
                      Ale którego? Sorry, nie jestem dziś sobą, jestem obok :D
                      • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 15:37
                        Perły i łotry, oraz Banana Boat :D
                        • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 08:12
                          Chlup, już wiem, odżyłam! :D
                          • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 13:07
                            Widzę, że się podoba :)
                            • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 14:59
                              Podoba, katuję teraz ;)
                              • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 21:22
                                Na żywo brzmią jeszcze lepiej :)
    • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 10:44
      Już się zmyłeś? ;F
    • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 12:53
      Pierwszy raz od 8 lat nie pójdę, bo mnie grypsko jakieś rozłożyło :/
      A ten pan to chyba nie najlepszy "w te klocki", jak ta pani mu chce cegłą przyłożyć.
      • twardycukierek Wolfie... 02.05.10, 11:14
        ... kuruj się, Synek! Procentami po zarazie, procentami! :D

;)
        • lupus76 Re: Wolfie... 02.05.10, 12:26
          A tak, armagnac jest bardzo skuteczną terapią :)
          • twardycukierek Re: Wolfie... 02.05.10, 12:39
            Lepiej Ci już czy lepiej nie mówić? :)
            • lupus76 Re: Wolfie... 02.05.10, 12:42
              Dużo lepiej. Wczoraj to już była końcówka i po prostu nie chciałem ryzykować.
              • twardycukierek Re: Wolfie... 02.05.10, 12:48
                To dobrze :) Choć kijowo w weekend chorować ;/
                • lupus76 Re: Wolfie... 03.05.10, 14:23
                  Od wtorku mi chciało gały ze łba wywalić.
                  Na szczęście już jest okej, ale zatoki dalej pobolewają, wic bez laryngologa się
                  nie obejdzie.
                  • twardycukierek Re: Wolfie... 03.05.10, 15:21
                    Bardzo słuszna decyzja a wiem ile trzeba się namęczyć by mężczyzna poszedł do
                    lekarza ;)
                    • lupus76 Re: Wolfie... 03.05.10, 15:38
                      E nie, ja nie mam takich problemów. A do dentysty, to nawet profilaktycznie
                      chodzę :)
                      • twardycukierek Re: Wolfie... 03.05.10, 16:32
                        Zrobię Ci medal. Z kartofla ;D Do dentysty to mojemu wlasnonożnie daję kopa.
                        • lupus76 Re: Wolfie... 03.05.10, 20:01
                          Z kartofla to Ty mi możesz wódki zrobić, anie jakiś medal.
                          • twardycukierek Re: Wolfie... 04.05.10, 08:13
                            Kisiel zrobię, potaplasz się :DDD
                            • lupus76 Re: Wolfie... 04.05.10, 13:08
                              Widziałaś Ty kiedyświlka w kisielu. Albo chociaż jedzącego kisiel?
                              No chyba, że kapturek miała na nazwisko Kisiel, to zmienia postać
                              rzeczy.
                              • twardycukierek Re: Wolfie... 04.05.10, 15:00
                                Myślisz, że kiwnę palcem by zobaczyć coś, co już widziałam?

• lupus76 Re: Wolfie... 04.05.10, 21:23
                                  Myślę, że tak.
                                  I dopowiesz coś w klimatach: "Chodź no tu, mój tygrysie" :D
                                  • twardycukierek Re: Wolfie... 04.05.10, 22:27
                                    Eeekhm, my tu o wilkach... :D Ale... point taken ;)
                                    • lupus76 Re: Wolfie... 04.05.10, 22:32
                                      Można na wyższym stopniu abstrakcji:
                                      "zwierzaku" :D
                                      • twardycukierek Re: Wolfie... 04.05.10, 22:35
                                        O! ;D Tak, tak, to on ukształtował mój ideał mężczyzny... :D

[img]https://lineout.thestranger.com/files/2008/01/animal.gif[/img]
                                        • lupus76 Re: Wolfie... 04.05.10, 22:43
                                          Tak myślałem, e cenisz intelektualistów :D
                                          • twardycukierek Re: Wolfie... 04.05.10, 22:46
                                            Tylko panie, tylko. I ten sznyt artystyczny, to grunt·! :D
                                            Oraz futro! :DDDD
    • milleniusz A kto zamawiał deszcz? 01.05.10, 13:29
      Miałem się uczyć jeździć na rolkach, ale w takich okolicznościach, to ja ...
      [dziękuję].
      • morelka_1 Re: A kto zamawiał deszcz? 01.05.10, 13:40
        będziesz żył jeden dzień dłużej :P a może nawet kilka dni jak Ci się poszczęści :D
        • milleniusz Re: A kto zamawiał deszcz? 01.05.10, 14:37
          No nie wiem. Jeżdżę dookoła stołu i telewizora. Jak się wywrócę tu, to będzie
          gorzej. :]
    • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 13:50
      Zawsze wiedziałam, że krótkie spódnice są praktyczne;p
      • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 13:52
        Dlugie są praktyczniejsze - gdyby murarz był mało urodziwy, można jej użyć jako
        zasłony :]
        • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:04
          Gdyby myśleli to... nie byłoby bzykania na budowie;D
          • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:10
            A kto mówi o myśleniu?
            Raczej o usuwaniu przeszkód natury estetycznej :D
            • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:15
              Idąc tym tropem proponuję zmianę scenerii, ciemna piwnica czy inne zakamuflowane
              miejsce;p
              • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:19
                Ta jest!
                Potem flaga na twarz i za radinu! :D
                • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:31
                  hahaha skoro seks dla niektórych jest taką męką to wystarczy złożyć śluby
                  czystości lub na chwałę imperium całkowicie oddać się O. Rydzykowi ;p

Ciekawe czy gdzieś można takie statystyki dostać?...
                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:38
                    Jaką tam męką. Po prostu miłość do ojczyzny na pierwszym miejscu :D

Od czarnych, to w zęby co najwyżej można dostać. :)
                    • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:45
                      > Jaką tam męką. Po prostu miłość do ojczyzny na pierwszym miejscu :D

Ah no tak Bóg Honor i Ojczyzna;p

> Od czarnych, to w zęby co najwyżej można dostać. :)

Dają w zęby, a biorą co łaska;p

ehhh za poważne tematy na weekend majowy, a powinno tak być:

makarena27.wrzuta.pl/audio/4u0Atzeibf2/lubie_kiedy_sie_zieleni
                      • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 14:54
                        lolcia-olcia napisała:

> Ah no tak Bóg Honor i Ojczyzna;p

Ojczyzna miała być na pierwszym miejscu:
                        Ojczyzna - ho no! i puk!
                        >

> Dają w zęby, a biorą co łaska;p

Jak nie łaska, to też biorą :(
                        >
                        Albo tak:
                        www.youtube.com/watch?v=WZWVa_S2Dms
                        • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 15:02
                          Fakt więcej z nimi problemów niż pożytku, a to dlatego, że "wszystko co dobre na
                          świecie, to wynalazek diabła: piękne kobiety, wiosna, pieczony prosiak, wino.
                          Bóg zaś stworzył mnichów, napar z szałwii, posty i brzydkie kobiety..." :D
                          • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 15:06
                            Ale posty internetowe, czy glodowe? :D
                            • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 15:10
                              zdecydowanie głodowe;D z internetowych jest pożytek można się czasem śmiać do
                              łez lub ubolewać na czyjąś głupotą;D
                              • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 15:18
                                Mnie głupota już tylko śmieszy. Jakbym miał ubolewać - umarłbym z przedawkowania
                                środków przeciwbólowych :)
                                • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 15:24
                                  Mi to lotto :) przynajmniej jest wesoło:)

Lupus a w ogóle co Ty tu robisz ? tzn. nie gdzieś w terenie czy jakoś takoś;p
                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 15:31
                                    Z nosa mi kapie.
                                    No to siedzę w domu.
                                    A Ty co tu robisz? :P
                                    • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 15:38
                                      > Z nosa mi kapie.
                                      > No to siedzę w domu.

uuu to kiepsko..;/ gdzie się tak załatwiłeś?

> A Ty co tu robisz? :P

Ja ... w wersji A miałam pływać żaglówką, ale plany uległy zmianie pod wpływem
                                      wypadku jaki mojej znajomej się przytrafił. Poza tym patrząc za okno raczej nic
                                      nie straciłam;p
                                      Plan B natomiast realizuję od rana;
                                      1. Rower-zaliczony
                                      2. Trochę pracy- zaliczone
                                      3. Parapetówka, ale to wieczorem- w trakcie realizacji

:) taka za mnie sprytna bestia;D
                                      • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 16:28
                                        Nie wiem, gdzie się załatwiłem, samo przypełzło.
                                        U mnie plan A był wyjazd w góry i grillowanie.
                                        No i w sumie dobrze, ze ni pojechaliśmy
                                        Tyle że do Parku Chorzowskiego dziś też hulać nie pójdę. A to był plan B :(
                                        • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 17:03
                                          Zawsze można coś na poczekaniu zmontować :)..nie wiem jakiś pijany chińczyk czy
                                          gra w małpki;p
                                          • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 17:04
                                            A bardzo umierający jesteś? bo jak jakieś leki bierzesz to chińczyk odpada;p
                                            • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 17:25
                                              Umierający byłem przedwczoraj i wczoraj - dziś jest już dobrze. Jutro powinno
                                              być okej. wystarczyło - póki co - wapno i polopiryna, ale coś mi się wydaje, że
                                              trzeba będzie iść do laryngologa, coby się zaś moim zatokom przyjrzał.
                                              Taki chińczyk, czy może
                                              taki?
                                              • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 22:12
                                                Oj Lupus...facetom to jednak trzeba łopatologicznie;D
                                                • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 23:11
                                                  Inaczej nawet nie próbuj:
                                                  [img]https://www.erosblog.com/sex-blog-pictures/training-of-o-sarah-jane-ceylon-moves-dirt-01.jpg[/img]
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 01.05.10, 23:22
                                                    haha niby oczywiste, a nie do każda kobieta wie;D
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 00:00
                                                    Od tego jest forum, żeby takie zawiłości wyjaśniać :D
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 10:40
                                                    Z Ciebie to taka skarbnica wiedzy jest jednak;p
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:27
                                                    Jak jest ktoś, kto dobrze zada pytanie - wtedy każda zawiłość wydaje się być
                                                    oczywista :D
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:33
                                                    Wolę zadawać pytania niż żyć w niewiedzy:) a mądrego i miło posłuchać;DDDD

lepiej dzisiaj?
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:44
                                                    Lepiej.
                                                    Widzisz?
                                                    Znów dobre pytanie - i banalnie prosta odpowiedź :D
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 12:46
                                                    No wiesz ma się ten dar i wyczucie tematu:D

hahaha
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 14:24
                                                    Wiem. Nawet przez chwilę nie wątpiłem :)
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 15:41
                                                    A jednak czasem miewam zaćmienia mózgu i może nie z trafnością, a z logicznym
                                                    przelewaniem myśli i układaniem liter w słowa miewam problemy. Ot taka mała
                                                    przypadłość wielkich ludzi:D
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 16:19
                                                    Czy to nie werbigeracja? :D
                                                    Bo wiesz, tylko krok od geniuszu do obłędu :D
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 17:13
                                                    hahaha blisko jestem:D cienka i śliska granica, to ja się chyba zacznę pilnować
                                                    życie na wolności jeszcze mi miłe;p gdy zmienię zdanie postaram się o miły
                                                    ciepły kąt w ZK;D
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 18:55
                                                    1. Jak miałem zajęcia z psychopatologii byłem przekonany, że jestem
                                                    maniakalno-depresyjnym psychopatycznym socjopatą z ewidentnymi objawami
                                                    schizofrenii, paranoi i histerii.
                                                    2. Dlaczego ZK? :D
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 20:16
                                                    > 1. Jak miałem zajęcia z psychopatologii byłem przekonany, że jestem
                                                    > maniakalno-depresyjnym psychopatycznym socjopatą z ewidentnymi objawami
                                                    > schizofrenii, paranoi i histerii.

co studiowałeś?

> 2. Dlaczego ZK? :D

W każdym zakładzie karnym jest miło, ciepło, przyjemnie i otaczają Cię sami
                                                    przyjaciele;p
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 20:30
                                                    1. Wtedy jeszcze nie studiowałem - to była szkoła policealna. Pracowników służb
                                                    społecznych, konkretnie :)

2. Ale dlaczego ZK, a nie szpital w tym kontekście? :D
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 20:36
                                                    1. aha to wiele wyjaśnia:D
                                                    2. Ale dlaczego ZK, a nie szpital w tym kontekście? :D

Nie lubię szpitali..już nawet zk robi na mnie lepsze wrażenie...;p
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 21:20
                                                    1. Właśnie. Debili nie sieją, sami do takich szkół łażą :D
                                                    2. Chyba mam teorię. Są fajne siostrzyczki, ale nie ma fajnych pielęgniarzy/ A w
                                                    ZK są mundurowi. A za mundurem...
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 21:37
                                                    lupus76 napisał:

> 1. Właśnie. Debili nie sieją, sami do takich szkół łażą :D

Nie uważam byś był Debilem;p

> 2. Chyba mam teorię. Są fajne siostrzyczki, ale nie ma fajnych
                                                    pielęgniarzy/ A
                                                    > w
                                                    > ZK są mundurowi. A za mundurem...

eee ten etap fascynacji mam już za sobą;) lubię przyjazne miejsca,
                                                    no nie mów, że zk nie robi na Tobie takiego wrażenia;p
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 21:41
                                                    1. No dobra, nie będę się upierał :D

2. W ZK wieje grozą chyba właśnie najbardziej ze względu na wrażenie :D
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 21:45
                                                    lupus76 napisał:

> 1. No dobra, nie będę się upierał :D

Nie powiem lubię mieć rację;D hahahha
                                                    >
                                                    > 2. W ZK wieje grozą chyba właśnie najbardziej ze względu na
                                                    wrażenie :D

A byłeś w celach towarzyskich czy z dłuższą wizytą?;p
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 13:10
                                                    1. Kto ma rację - stawia piwo i kolację
                                                    2. Pewna osoba z bliskiej rodziny pracowała w areszcie, więc mogłem
                                                    pozwiedzać, ale podobało mi się tylko w zbrojowni :)
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 20:40
                                                    > 1. Kto ma rację - stawia piwo i kolację

Kurde zawsze muszę się urządzić;p aaa dużo jesz i pijesz?;p

> 2. Pewna osoba z bliskiej rodziny pracowała w areszcie, więc mogłem
                                                    > pozwiedzać, ale podobało mi się tylko w zbrojowni :)

hahaha ciekawe zainteresowania:D
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 21:25
                                                    1. Nie, niedużo.
                                                    Nigdy więcej, niż 0,7 na głowę ;D

2. Nie zainteresowania. Raczej jednorazowa ciekawość :)
                                                  • lolcia-olcia Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 21:53
                                                    lupus76 napisał:

> 1. Nie, niedużo.
                                                    > Nigdy więcej, niż 0,7 na głowę ;D

Fakt ekonomiczny jesteś:D

>
                                                    > 2. Nie zainteresowania. Raczej jednorazowa ciekawość :)

A ciekawość to drugi stopień do piekła;p
                                                  • lupus76 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 22:33
                                                    lolcia-olcia napisała:

> lupus76 napisał:
                                                    >
                                                    > > 1. Nie, niedużo.
                                                    > > Nigdy więcej, niż 0,7 na głowę ;D
                                                    >
                                                    > Fakt ekonomiczny jesteś:D
                                                    Ekstremalnie. Tyle tylko, że nie spytałaś ile jem? :D
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > 2. Nie zainteresowania. Raczej jednorazowa ciekawość :)
                                                    >
                                                    > A ciekawość to drugi stopień do piekła;p
                                                    >
                                                    >
                                                    Ale pierwszy do wiedzy!
    • evelina78 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 02.05.10, 09:14
      Łoł! Niezły ptak! :-D
      • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 03.05.10, 08:29
        Etam, cenzura wycięła ;)
        • morelka_1 Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 22:52
          chcesz powiedzieć, ze między nogami mamy my kobiety cenzurę? :D:D
          zdechłam :D
          • twardycukierek Re: 1 Maja HURAAAAAAAAA!!!! 04.05.10, 23:05
            Nie w tym sensie, ale Twoja interpretacja mnie zabiła ;DDD