flissy 21.07.10, 17:38 A juz sam nie wiem czy grałem TOTO czy nie:) www.youtube.com/user/te1109#p/f/15/wmM1KMcKFn0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: TOTO :) 21.07.10, 17:42 "Toto Somewhere Tonight" Musisz się zalogować, aby wyświetlić ten film wideo. Następująca treść została wskazana przez społeczność YouTube jako potencjalnie obraźliwa lub nieodpowiednia. Decyzja o jej oglądaniu należy do Ciebie. Potwierdź, że chcesz zobaczyć ten film wideo. Ten film wideo lub grupa może zawierać treści, które według społeczności serwisu YouTube są nieodpowiednie dla niektórych użytkowników. Potwierdź, że chcesz zobaczyć ten film wideo. Ten film wideo jest niedostępny. Ten polecany film wideo jest dostępny do wypożyczenia po kliknięciu tutaj. Ten film wideo zawiera treść od partnera Sony Music Entertainment. Obecnie nie jest on już dostępny w Twoim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: TOTO :) 21.07.10, 17:46 No widzisz jaka ta wspólna Europa jest oszukana;) www.youtube.com/watch?v=wmM1KMcKFn0 Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: TOTO :) 21.07.10, 17:52 Ano jest: Ten film wideo zawiera treść od partnera Sony Music Entertainment. Obecnie nie jest on już dostępny w Twoim kraju. Flissy, rzuc mnie tytulem i wykonawcem, prosze...:-ßß Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: TOTO :) 21.07.10, 18:03 No masz,,,a taka superancka piosenka :) Toto Somewhere Tonight Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: TOTO :) 21.07.10, 18:37 www.youtube.com/watch?v=N_ar3904wgE Dzieki, ladne. Masz w rewanzu: www.youtube.com/watch?v=y9_OTLK46vk Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: TOTO :) 21.07.10, 18:37 Jakbys nie znal goscia: www.youtube.com/watch?v=xzEjY3n_7JQ Odpowiedz Link Zgłoś