Dodaj do ulubionych

fantastyka

29.09.10, 21:48
Nawet lubiłem w młodości. Ale od kilku dni toczy się dyskusja na temat żebra pewnego człowieka, które to żebro... no właśnie. Ich Dziennik podał, to co podał, a ja przypominam, że Ich Dziennik swego czasu zapodawał o bohaterskiej obronie ciała prezydenta przez borowców, którzy w liczbie dwóch stworzyli kordon wokół ciała prezydenta, i że ciało to odnaleźli(ci borowcy) po czipie w prezydencie. Ich Dziennik zapodawał o zabójstwie autora słynnego filmiku o dobijaniu rannych w Smoleńsku, jak też o bohaterskiej zakonnicy wykradającej relikwie z miejsca katastrofy. Ich Dziennik skupia ludzi o dość nie ortodoksyjnym stosunku do prawdy. Zna ktoś może potwierdzenie z innego źródła, że ten człowiek w ogóle istniał, zmarł, miał jakieś żebro, miał jakieś żebro złamane, miał jakieś żebro złamane pod krzyżem i czy był kiedykolwiek pod krzyżem.
Obserwuj wątek
    • angelfree Re: fantastyka 29.09.10, 21:51
      Żebra pod krzyżem są sprzeczne z powszechnie obowiązującą anatomią.
      • piwi77 Re: fantastyka 29.09.10, 21:54
        angelfree napisała:

> Żebra pod krzyżem są sprzeczne z powszechnie obowiązującą anatomią.

Może rozchodzi się o 69.
      • ka_p_pa Re: fantastyka 29.09.10, 21:54
        > Żebra pod krzyżem są sprzeczne z powszechnie obowiązującą anatomią.

Są rzeczy pod krzyżem, o których nie śniło się fizjologom
      • Gość: lolek Re: fantastyka IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 29.09.10, 21:54
        nie jesli sie kto z ch...em na lby zamienil.
    • strikemaster Re: fantastyka 29.09.10, 22:00
      Nie w temacie jestem, o co chodzi?
      • ka_p_pa Re: fantastyka 29.09.10, 22:07
        No nie świruj. Wisi wątek sto parę wpisów o Janie Klosiku czy jakoś tak.
        • strikemaster Re: fantastyka 29.09.10, 22:14
          Dzięki. To on w końcu oberwał czy nie, umarl, czy nie?
          • piwi77 Re: fantastyka 29.09.10, 22:19
            Oberwał i umarł. Przypadek nagminny, nie wiem z czego takie halo robią..
          • ka_p_pa Re: fantastyka 29.09.10, 22:25
            Twierdzą, że umarł, bo oberwał. A nie ma wiarygodnych dowodów, że w ogóle żył.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka