Dodaj do ulubionych

Cudze chwalicie...

07.10.10, 20:34
Są tacy, którzy za wzór stawiają kraj, w którym pucybut może miliarderem zostać...
A przecie tu w kraju nad Wisłą osobnik taki jak Zieliński Jarosław posłem na sejm najjaśniejszej Rzeplitej wybranym być może.
I mądrość swą w „kropce” u Moniki Olejnik wyłuszczać raczy.
Obserwuj wątek
    • matylda1001 Re: Cudze chwalicie... 07.10.10, 20:42
      To już byłoby lepiej żeby tym miliarderem został...
      • mjot1 Re: Cudze chwalicie... 07.10.10, 23:05
        www.tvn24.pl/-1,1676911,0,1,nie-chce-mi-sie-wierzyc--sprawdzi-to-speckomisja,wiadomosc.html
        „20 minut po katastrofie mgła się rozwiała”
        Ani chybi cud!
        • ka_p_pa jaki tam cud 07.10.10, 23:22
          "Gazeta Wyborcza" ujawni jutro informacje ze śledztwa w sprawie inwigilacji mediów w latach 2005-2007.
          Wynika z nich, że ABW i CBA zbierały dane na temat rozmów telefonicznych co najmniej dziesięciorga dziennikarzy. Inwigilowano w ten sposób Monikę Olejnik (TVN 24 i Radio ZET), Cezarego Gmyza ("Rzeczpospolita"), Bogdana Wróblewskiego ("Gazeta Wyborcza"), Macieja Dudę ("Rzeczpospolita", "Newsweek"), Romana Osicę (RMF), Marka Balawajdra (RMF), Piotra Pytlakowskiego ("Polityka"), Wojciecha Czuchnowskiego ("Gazeta Wyborcza"), Andrzeja Stankiewicza ("Newsweek") i Bertolda Kittela ("Rzeczpospolita")

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8480370,Parszywa_dziesiatka__Specsluzby_za_rzadu_PiS_sledzily.html

• rata.sofisticada Re: jaki tam cud 07.10.10, 23:35
            Wynika z nich, że ABW i CBA zbierały dane na temat rozmów telefonicznych co najmniej dziesięciorga dziennikarzy. Inwigilowano w ten sposób Monikę Olejnik (TVN 24 i Radio ZET), Cezarego Gmyza ("Rzeczpospolita"), Bogdana Wróblewskiego ("Gazeta Wyborcza"), Macieja Dudę ("Rzeczpospolita", "Newsweek"), Romana Osicę (RMF), Marka Balawajdra (RMF), Piotra Pytlakowskiego ("Polityka"), Wojciecha Czuchnowskiego ("Gazeta Wyborcza"), Andrzeja Stankiewicza ("Newsweek") i Bertolda Kittela ("Rzeczpospolita")

No ciekawe... Okazuje sie, ze za panowania Jarka wiekszym zagrozeniem dla niego byli dziennikarze Rzeczpospolitej (trzech) niz GW (dwoch). Teraz jest latwiej i bezpieczniej kopac lezacego Jarka...
            • ka_p_pa Re: jaki tam cud 08.10.10, 00:05
              > No ciekawe... Okazuje sie, ze za panowania Jarka wiekszym zagrozeniem dla niego
              > byli dziennikarze Rzeczpospolitej (trzech) niz GW (dwoch). Teraz jest latwiej
              > i bezpieczniej kopac lezacego Jarka...

A to by się zgadzało, bo największym zagrożeniem i przedmiotem zainteresowania służb mu podległych był wicepremier jego rządu, minister spraw wewnętrznych, komendant policji bodajże i jeszcze kilka osób z najbliższego otoczenia. Wróg czai się wszędzie a walka klas nasila wraz z rozwojem socjalizmu. To Jarek na studiach niewątpliwie przyswoił. Nie wiem czemu, ale historia z bratem jakoś tak mi Trockiego przypomina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka