Dodaj do ulubionych

Worek Wtorkowski

18.01.11, 08:37
Nudny, szary, banalny, taki sobie worek :D Ale możemy go zapełnić barwną i kreatywną treścią, o której nie śniło się nawet redaktorom Wybiórczej ;)

MiŁŁego!

[img]https://www.smellslikeyukon.com/images/fun/captions/caption_01_potato_sack_450.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • flissy Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:42
      Hej wtorkowo:)
      • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:48
        Cześć Piotruś ;)))
        • flissy Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:54
          Cześć,,,chyba pójdę sobie na piwko z rana:)
          • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:57
            A daj spokój, czym Ty się przejmujesz? :)))
            • flissy Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:04
              hhahahhah,no Nitsche(m) tak tylko z nudów pójdę,bo jakiś luz dziś mam :)
              • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:07
                He he he ;) to dawaj czadu tutaj, bo ja spadam na rykowisko a po południu w ogóle mnie nie będzie :P
                • flissy Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:23
                  I mnie po południu nie będzie:)
    • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:45
      ...czy ja dobrze widzę...naprawdę wyszczuplałaś w pęcinach...eee...górnych? No tych, przegubach Kardan...eee...znaczy się Twoich przegubach? ;)
      • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:48
        Co? Kto? Ja? :D Moje przeguby zawsze były szczupłe, mogę je dwa razy opleść palcami :DDD
        • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:45
          Słucham?! =O Potrafisz dwukrotnie opleść palcami jednej ręki swój przegub drugiej?! MUSZĘ to zobaczyć :D
          • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 10:52
            Heppp, lekko Cię podpuszczam ;) mogę objąć tak, że palce nie tylko się zetkną, ale będzie spory margines :D I potrafię kciuki tak zgiąć, że całkowicie przelgną do przedramienia, serio :) Oba. Ale nie na raz.
            • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 20:02
              Hmmm...sprawdziłem...też z lekkim dociskiem raz obejmę...ale nie dwa razy :D
              Natomiast kciuki "po Twojemu" nieeee...ale mam kumpla który tak potrafi...i to chłop! :D
              • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 20.01.11, 07:55
                Właśnie ja nie z dociskiem a z wielkim marginesem ;)) kciuki... nie spotkałam wielu osób, które to potrafią, ale to chyba wrodzone jest i nie wiem, czy da się wytrenować? Twój kumpel może karate albo judo trenuje? :)
                Aaaa, i jest taki test z zakładaniem ramion na plecy, np. prawe ramię od góry za plecy a lewe od dołu, chodzi o to by dłonie się na plecach spotkały i jak lekko im to pójdzie :) Znasz?
                • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 20.01.11, 09:07
                  ...z wielkim marginesem? ;) Przypuszczam że genetyczne...kumpel od dzieciństwa tak potrafi...a jak graliśmy "w spuszczane" to kciuk i wskazujący potrafił tak rozciagnąć "na odległość" jak żaden z nas :D
                  Ten test wykonuję ale tylko z jednej strony i nie lekko...stykają się palce... Na drugą...mam widocznie za mocny "przerost";)
                  • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 20.01.11, 09:48
                    Uhmm, tak na dobry paznokieć ;) umalowany :D
                    Tak, to pewnie genetyczne... ale można w jakimś stopniu wytrenować to właśnie przez karate, judo czy yogę.
                    Tak? Może jesteś bardzo umięśniony? U mnie po obu stronach palce się lekko splatają przy tym ćwiczeniu. Oj masz przerost, MASH!

;D
                    • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 20.01.11, 17:12
                      ...dokładnie - na dobry paznokieć...ale niemalowany :D
                      Mój stary kumpel (oj, dawno niewidziany) mógłby najwyżej zapisać się...na sumo :D
                      No troszkę mam...i wcale nie będę płakał z tego powodu! O!;)
                      • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 21.01.11, 07:57
                        O, i tu TTNM ;))) Ciekawe, ciekawe...
                        A jednak taki giętki w stawach? Fascynujące ;)
                        Płakać z powodu słusznego umięśnienia? Ech, daj spokój... :D
                        • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 21.01.11, 08:53
                          Domyślam się że te panokcie to mamy...znaczy się - TTNM :D

Nie wiem jak ma w innych stawch ale stawy palców mają wyjątkowo obszerny zakres ruchów...może atawizm? :D

Dobrze, dam :D)
                          • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 21.01.11, 18:11
                            He he he , atawizm czy brakujące ogniwo? :D Owłosiony jest bardzo... obszernie? :D
                            • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 21.01.11, 18:52
                              ...właśnie w tym sęk że aż nie tak bardzo...widocznie drugorzędne cechy atawistyczne szybciej zanikły :)

Szukanie brakującego ogniwa zostaw nam, dobrze?! Wy możecie najwyżej szukać brakującego żebra...:P
                              • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 22.01.11, 12:40
                                ;D Hmmmm... uśmiecham się.

Oooo, a to czemu? Co rozumiesz przez 'brakujące ogniwo'? :O
                                • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 22.01.11, 13:00
                                  ...bo brakujące ogniwo to nasz przodek...Wy przecież TYLKO z żebra bezpośredniego przodka naszego się wzięłyście...swoje ogniwo znacie :D
    • kriss67 Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:48
      Worek Wtorkowski - dobre imie i nazwisko:)

Miłego wtorkowiska dla wszystkich:)

Pozdro
      Krzysztof
      • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:49
        Krzysiu, prawda, że wiele obiecujące nazwisko? ;) Tyyyyyyle szarej kartoflanki się tam kryje!
    • woda.na.mlyn Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 08:58
      Mimo wtorku, nie kupuj cukierków w worku :D ;)

Miłego dzionka wszystkim :)

Swoją drogą, czy można by nakręcić Thelmę i Louise w wersji workowej?
      • twardycukierek Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:19
        To se kup KE BABA :F Trollu.

Ooo, a w jakim celu tak? :)
    • don.giovanni Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:42
      Zimno mi od tej fotki.
      • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:46
        ...to nie stój w tym worku tylko ćwicz w nim...jak na załączonej fotce...;)
        • don.giovanni Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 11:36
          Rozgrzałem się widokiem tych nóg. ;)
          • hardy1 Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 20:03
            Spojrzałem...ledwie worek dojrzałem.
            Masz skaner w oczach? :D To masz dobrze...każdą potrafisz wzrokiem rozebrać...;)
    • lupus76 Re: Worek Wtorkowski 18.01.11, 09:48
      Lepszy szary wtorek, niż wczorajszy blue monday :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka