Dodaj do ulubionych

Ygrek Fucktor

06.06.11, 14:37
Te wszystkie "Mam talent" i "X-Traktor" są coraz bardziej nachalne w mediach. Co rusz na pierwszych stronach portali pojawia się jakiś news, ale wczoraj, kiedy zobaczyłem, że na gazecie robią relację na żywo... ech, załamka. W międzyczasie przeżyłem szok, kiedy dowiedziałem się, że dziewczyna o twarzy transseksualisty i w długich włosach ma na imię Michał. Pozytywy? Z ciekawości zajutubowałem sobie Gienka. Gienek mnie przekonał. SMS-a nie wysłałem, ale cieszę się, że wygrał.

PS. Tak zupełnie na marginesie: imię "Gienek" nie jest już dziś specjalnie popularne, niemniej zdziwiłem się mocno, że forumowy edytor tekstu ów imię podkreśla na czerwono.
Obserwuj wątek
    • redundant Re: Ygrek Fucktor 06.06.11, 15:07
      Gdyż się ortografja kłania niestety bynajmniej, towarzyszu. Jako zdrobnienie nie od Eugieniusza, pisze się ów wyraz bez literki i - Genek.
      I spellchecker nie wrzeszczy. :P

Poza tym - nie chciałeś na Genka, to se jesienią na Poncyusza zagłosujesz. :P :D
      • king.james Re: Ygrek Fucktor 06.06.11, 15:30
        Ach no fuckt, dzięki za oświecenie. Mało miałem do czynienia z Genkami w życiu, toć mi wersja mówiona w pamięć zapadła, a tę rzadko się wymawia poprawnie.

A czy na Poncyljusza też SMS-ami? :P
        Zresztą, nawet jak się potwierdzi, to nie będę na niego głosował. Kandydatkę już mam.
        • redundant Re: Ygrek Fucktor 06.06.11, 17:03
          Ja tam panie też to fakyt, zasadniczo. Ale chciałeś wiedzieć, dlaczego, no to już wiesz.
          Poza tym reguła sobie, a usus sobie - mnie "Genek" wydaje się tak samo nienaturalny jak Eugieniusz". :D

Ale wiesz, że jeśli dla wszelkiej pewności postawisz jeszcze minusik przy Poncyuszu, to padaka będzie?...
          • king.james Re: Ygrek Fucktor 07.06.11, 09:41
            Żadna tam padaka, po prostu karta głos będzie nieważny. ;)
      • szwagier_z_niemodlina E? 07.06.11, 12:54
        A to?

"Gniewny Gienek Gienerator, garbiąc garści, grzązł gwałtownie..."

A nie jest to robienie Genka z Gienka przejawem dominacji tego narzecza co to kaze mowic "chiba" ale za to "kedy", ze nie bede palcem na mapie pokazywal terenow bylego Caratu? :-DDD
        • redundant Docent, ty mie tutej nie filozój! :> 07.06.11, 13:49
          Jest przejawem opresyjnego konstruktó, który głosi, jak następuje: Nie podskakuj, nie podskakuj, siedź na dupie i przytakuj!

Bądź też, w wersji compact: Руки по швам!

poradnia.pwn.pl/lista.php?id=4461
          • szwagier_z_niemodlina Re: Docent, ty mie tutej nie filozój! :> 07.06.11, 14:02

Znaczy, Lem robil bledy ortograficzne, tak?! Bo ze Lwowa i Krakowa i po garwolinsku nie umial? :-DD Bo juz nie po warszawsku, bo u Wiecha G- jak Gienia bylo.
            • redundant Re: Docent, ty mie tutej nie filozój! :> 08.06.11, 12:06
              Robił, bo co? A nawet gorzej - kupę też robił, zasadniczo. :P
      • mi-l-ja Re: Ygrek Fucktor 07.06.11, 13:59
        Jezusicku... jak Miodek... :D :D
    • morelka_1 Re: Ygrek Fucktor 06.06.11, 15:15
      Gienek jest świetny :) to urodzony artysta :)
      Michał? nie wiem co w nim takiego wspaniałego. Wiśniewski miał czerwone włosy, ten nadrabia babskim wyglądem i gestami. Wkurza mnie to słodzenie, wmawianie mu, ze jest niezwykły, bo nie jest. Głos? znam ładniejsze.
      • king.james Re: Ygrek Fucktor 08.06.11, 12:23
        Oglądnąłem parę występów Szpaka i muszę powiedzieć, że zrobił na mnie wrażenie (wokalne, rzecz jasna ;)). Bednarek mógłby mu buty czyścić.

Albo włosy czesać. :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka