Dodaj do ulubionych

zgubiony indeks pomocy!!!!

16.08.04, 19:12
Drodzy moi pomózcie czy komus kiedyś na studiach zgubiono index? wyobrazcie
sobie,że mi raz na II roku i to ja musiałam odtwarzać wpisy biegając za
wykładowcami , a wkońcu gdy złożyłam duplikat z trudem wypełniony
dowiedziałam się,że duplikat zniszczono, kartę egzaminacyjną zgubiono choć w
sekretariacie utrzymują, że jej nie dostali a ja nie wiem jakim cudem z IV
semestru dostałam sie na VI no i teraz mam sie bronic mijaja mi 2 lata a
okazuje się że muszę znowu odtworzyc oceny bo pani sekretarka nie przepisała
ocen z duplikatu do indeksu (który po pół roku odnaleziono)i nie ma ocen z IV
semestru a ciekawa jestem jak odtworzę oceny po 3 latach kiedy sama nie
pamiętam jakie to były dziekan sie ponoc takimi sprawami nie zajmuje a pani
sekretarka mówi mi ,że podczas rozmowy z nią przez telefon jestemm
nieprzyjemna! czy ktos sie dziwi? zapłaciłam za ta szkołe kupe kasy mam
kredyt studencki spłacam go pracując fizycznie i nie mam kiedy nawet biegac
za czyms tak nierealnym jak wpisy po tylu latach czyktos wie kto może pomóc w
takiej sytuacji do konca wrzesnia musze sie obronic pomocy!!!!

Obserwuj wątek
    • czwarty.wymiar Re: zgubiony indeks pomocy!!!! 16.08.04, 19:17
      Niestety, trafiłaś na typowe panie z dziekanatu. Temat rzeka... Wydaje mi się,
      że powinnaś zdecydowanie interweniować gdzieś wyżej, bo z tymi "świętymi
      krowami" raczej nic nie załatwisz.
      • Gość: shann Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:35
        oceny sa w protokolach, da sie je odnalezc, ale ktos musi pomoc, powinna to
        zrobic sekretarka. Ewentualnie zapytaj o protokol z ocenami dziekana - Tobie
        pewnie do reki tego nie dadza, ale moze zrobia ci ksero i na podstawie tego
        bedziesz musiala chodzic za wykladowcami, by je prepisali.
        • bianca Re: zgubiony indeks pomocy!!!! 17.08.04, 18:55
          sęk w tym że oni maja oceny z egzaminów w protokołach tylko i wyłącznie a zze
          zwykłych zaliczen nie mają nigdzie i tych ocen sie nie odtworzy...
          • Gość: pomoc nick Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:21
            W tej sytuacji, idź do dziekana, a nie słuchaj gadek babki z dziekanatu,ze tym
            się dziekan nie zajmuje,po za tym dziwię się,że musiałaś z tymi ocenami latać
            jeszcze raz do wpisu, takie rzeczy to się załatwia pieczątką ZALICZONE DECYZJĄ
            DZIEKANA i podpisem dziekana.
            • Gość: pomoc nick Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:22
              Ewentualnie idź do działu nauczania w rektoracie i tam Ci poradzą najlepiej.
              • genialnazwyboru Re: zgubiony indeks pomocy!!!! 17.08.04, 19:36
                Jak pójdziesz do dziekana, to najlepiej przygotuj sobie jakieś pismo- w razie
                gdyby Ci powiedział,że on się tym nie zajmuje,to poproś o adnotację odmowy,
                wtedy bedziesz mogła uderzyć do prorektora d/s studenckich lub do prorektora d/s
                nauczania - tam już załatwisz - tylko najlepiej idź osobiście,a nie tylko
                zostawiając podanie.

Pismo z prośbą o uznanie ocen z zaliczeń, decyzją dziekana i podaj powody braku
                tych zaliczeń , wypisz wszystkie przedmioty i "proponowane" przez Ciebie
                oceny(radzę sie nie cackać i wpisywać piątki, skoro dowodów nie ma,czemu Ty masz
                być stratna?! kilka czwórek ewentualnie i miej w d...)

• Gość: to ja Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:43
                  Pamiętaj - żeby iść z tym pismem "wyżej" musisz mieć odmowę dziekana, na piśmie-
                  gdyby nie chciał Ci dać, powiedz po co Ci ona, gdyby dalej nie chciał, sama
                  wpisz ,że dziekan odmówił wydania "decyzji" i ewentualnie wpisz powody jakie
                  podał odmawiając i tak czy owak idź "wyżej".
            • Gość: bianca Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 19:30
              dziekuje
              • Gość: genialna- pomocnik Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:36
                zalogowało mnie:)
              • Gość: genialanazwyboru Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:38
                Oczywiscie dodaj,że to jest skandal,żebyś Ty na miesiąc przed obroną musiała
                czas tracić na takie sprawy, zamiast się zająć nauką:)
          • Gość: shann Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:24
            przeciez nie oddaja ci karty egazminacyjnej, na ktorej sa tez stopnie z cwiczen
            i zaliczenia - to wszystko jest w twojej teczce
            • Gość: genialna Re: zgubiony indeks pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:53
              i co tam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka